Gravidute si mamici de Constanta (28)
Raspunsuri - Pagina 4
AngeliquedeS spune:
Anne Mary, bine ai venit printre noi si felicitari pt sarcina.
Stiu ca nu mai ai rabdare sa il vezi pe bb la eco, dar asa cum ti-a spus si Mada e posibil sa nu se vada acum mare lucru.
Cat despre chist, este ff posibil sa se absoarba acum, in sarcina, eu asa am patit.
Ralina, imi pare rau, dar nu stiu cat e un cerclaj.
Venim si noi la plaja.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
Ontica Camelia spune:
Buna!
Noi ieri am luat motzul Teodorei, mititica a fost maraita si cu stare febrila (38,3). A luat de pe tava: bani, ruj si un pix/creion. Am pus cateva poze de la petrecere. Vizionare placuta!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
jojo_miha spune:
Sa va fie de bine! Doamne ce a mai plins fluturasul!Aveti doua fete frumoase foc.Sa va traiasca!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
elena81 spune:
buna seara tuturor,
sa stiti ca v-am citit,dar mai mult printre randuri.noi suntem necajiti ca circula in aer un microbel de enterocolita si pe care l-am contactat si noi intr-o forma mai usoara,dar tot trebuie sa-i dau antibiotic.norocul nostru ca nu mi-a varsat si nu a facut febra ca altfel ne interna,asa ca tratam diareea cu atibiotic acasa.
nu stiu sigur cine a intrebat cat costa cerclajul:acum depinde unde il faci,la cabinet sau in spital.mie mi l-a facut in spital cu anestezie totala si i-am dat d-nei dr 200 lei.te tine o noapte internata sub supraveghere.
pup toate fetele si pe puiutii lor,cand ne revenim poate punem si noi niste poze.
elena sisebastian alexandru
mocutza spune:
Felicitari Annne .........pot sa iti spun ca la mine la 5 saptamani s-a vazut sacul gestational ...adica sa confirmat sarcina la echo...apoi trebuie sa mai astepti o luna sa vezi mai multe.....
Noi ne-am inscris la medic.....Madaluat mersi de indicatie.....Dna Sima e ff ok...Sunt ff multumita.
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
Mirela79 spune:
Salut toate mamicile! V-am tot citit in ultimele zile, dar n-am avut timp sa scriu. Am inceput serviciul si e tare rau. Ajung cumplit de obosita acasa si nu mai am timp de nimic. Si unde mai pui ca la servici sunt tratata cu spatele pentru ca am indraznit sa stau 2 ani acasa sa-mi cresc copilul.
creem spune:
quote:
citat din mesajul lui Mirela79
Salut toate mamicile! V-am tot citit in ultimele zile, dar n-am avut timp sa scriu. Am inceput serviciul si e tare rau. Ajung cumplit de obosita acasa si nu mai am timp de nimic. Si unde mai pui ca la servici sunt tratata cu spatele pentru ca am indraznit sa stau 2 ani acasa sa-mi cresc copilul.
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu
Vai ce atitudine!
Chiar vorbeam azi cu o prietena care are baietel de seama fetei mele (9 luni) si zicea ca trebuie sa se intoarca la servici din septembrie ca asa a stabilit sefa ei cand a ramas gravida... si ea nu vrea sa fie nesimtita si sa nu se duca...ca peste inca un an cine stie cum o va primi. Eu inteleg ca interesul firmei primeaza pentru ei, dar nu trebuie sa ne mai crestem copiii pentru asta?
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
florin-a spune:
Fetele ajutatima cu o informatie..URGENT!
Sunt in cta pt 2 zile.Unde gasesc un coafor pt copii.Vreau sa tund veveritza.Pupici
mav spune:
Neatza!
In primul rand, va multumesc tuturor pt raspunsurile la lista mea cu intrebari! Sunteti toate scumpe!
Sunt datoare cu niste comentarii... dar n-am mai intrat zilele astea... pt ca nu m-am simtit prea bine... am avut tensiunea mica... 8 cu 5... am fost somnolenta...
Tot voua tre' sa va multumesc pt prima si probabil singura mea baie in mare/ vara asta! A fost grozav ieri (hihi... ocazie cu care am constatat ca deja nu-mi mai vine costumul de baie, de grasana ce sunt)!
Asadar, in legatura cu lista de intrebari:
-carutul: inca nu ne-am hotarat la model, dar (in urma raspunsurilor primite de la voi) eu incep sa inclin catre trio de la Chicco (pt ca are si landou si de fapt, are cele mai multe accesorii, la un pret acceptabil; desi initial nu pot sa zic ca mi-a placut foarte tare...)
Mada, am retinut si oferta de la voi (saru-mana), o sa ne hotaram pana la sfarsitul lunii si mai vorbim!
-scaunul de masina... e necesar oricum si la voi am vazut numai "scoici" folosite cu succes, asa ca... vom alege si noi in functie de gradul de siguranta oferit
-pompa de san.... as fi dorit sa vad macar poze la cele pe care le-ati folosit voi, sa-mi fac o idee... Oricum intentionez sa alaptez cel putin cum l-am alaptat pe Sebi (cu putin ajutor din exterior... in momentele cand eram tentata sa renunt... am intarcat baiatul abia la 1 an si 2 luni)... dar ma gandesc ca in anumite situatii ar fi buna si o pompita (altfel decat cea pe care am avut-o la Seb si cu care nu m-am descurcat).
-cadita- la Sebi am avut simpla si a fost absolut ok. Cadita cu forme am vazut la bb Serban... si nu m-a impresionat... Si am vazut la Ina cadita atasata la o masuta de infasat -pe roti- care parca mi-a facut cu ochiul... ca as putea s-o umplu si eu singura in baie si s-o duc pe roti, fara s-o car, in dormitor, cel putin in faza de nou nascut... adica toata iarna... Ca apoi... o sa-l spal pe bb direct la baie... Dar... nu stiu daca se merita investitia in sine... plus ca ocupa destul loc?
-masuta de infasat: am vazut la Maredi suport (nu stiu cum sa-l numesc) separat pt infasat, care se poate pune pe o comoda sau deasupra patutului... cred ca isi merita bani...
-despre recoltarea celulelor stem nu m-am lamurit... desi am citit destul... As vrea sa mai comentati si voi... de ce ati ales asa sau invers.
-biberoane- Sper sa n-am nevoie de ele prea curand, insa am citit ca cele din plastic, in afara faptului ca-s comod de folosit, nu-s tocmai safe pt bb.... Lui Sebi ii incalzeam lapticul direct in bibe, la microunde... insa acum am un mare semn de intrebare daca am procedat bine sau nu... si nu vreau sa mai gresesc...
-sterilizator- Va multumesc mult pt donatii!!!! Mi-ar fi de ajuns doar unul...
Andicu, foarte frumos ai povestit despre Filip!!! Mi-l si imaginez cum danseaza "din fundul ala gras"!
Mersi pt donatii! Scoica o mai aveti? Am sa incerc sa trec pe la voi (probabil abia dupa 15 aug incolo), sa vad si eu scaunul de masina 0-18kg... poate imi place si cumparam si noi direct din acela!
Mada, vorbim in particular.
Ecaterina, Ege, merci pt raspunsuri!
Creem, multumesc pt intentie, aveam nevoie de pareri/sfaturi, nu neaparat de obiecte, pe care le pot cumpara noi pt bb2 (de la Sebi am dat tot, mai putin patutul si salteaua). Problema este ca nu stiu cum sa aleg mai bine... sunt foarte nehotarata... ametitaaaaa...
Mocutza, sa-ti traiasca fetita si sa aiba parte numai de lucruri bune in viata! Ma bucur ca l-ai avut pe dl dr langa tine la nastere!
Doc, cred ca va trebui sa ma inveti sa folosesc pompa aia "buna-buna"!
Mirela, imi pare rau pt tine... ca nu te descurci cu atmosfera de la serviciu... Ce pregatire ai si ce lucrezi (daca vrei/poti sa spui in public)?
Cami, merci! ...Parca vad ca n-o sa-mi "schimbe" copilul, ca doar nu-i primul.... si-o sa ma lase sa ma chinui singura... cu infasatul... Am sa revin, sa vizionez pozele din concediu, ca n-am apucat.
Ina, merci!
Jojo, merci!
Astea au fost replay-uri la mesajele din capitolul precedent... am scris mult... sper sa nu pierd mesajul.... REVIN!
28+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
quote:
citat din mesajul lui florin-a
Fetele ajutatima cu o informatie..URGENT!
Sunt in cta pt 2 zile.Unde gasesc un coafor pt copii.Vreau sa tund veveritza.Pupici
Asa creste veverita mea
..aha..esti in c-ta 2 zile si nu vrei sa ne cunosti si pe noi...lasa, lasa...
Coafor pentru copii, f f frumos gasesti pe B-dul Tomis,sus la peco OMV, adica in zona "macu rosu" parca ii spune. sunt niste blocuri de 10 etaje legate intre ele(peste strada de peco) si la parterul unuia dintre ele, la o scara inspre intrarea in oras.....Nu stiu dc m-am facut inteleasa, poate explica Mav mai bine k acolo il tunde pe Sebi
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)