Gravidute si mamici de Constanta (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ina, dupa ce m-a strans ieri sutienul de la costumul de baie de m-a innebunit... nush daca ma mai aventurez "la plaja"... insa o intalnire cu mamicile si bebicii pe plaja, face bine la moral, asa ca, de azi, poate mergem impreuna, iti arat eu drumul, merita!
Angi, de ce donezi cadita??? Cum mai faceti baita?
Ralina, in legatura cu cerclajul... eu parca ti-am mai raspuns alta data, la aspirante, si nu stiu sa-ti zic nimic in plus!? Cum sunteti? Ai facut pana la urma amniocenteza? Unde/ cu care dr?
Cami, ooooffff.... n-am apucat sa vad nici pozele din capitolul trecut... Sa va fie de bine taiatul motului sau ruperea turtei sau ce petrecere ati avut! LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI!!! O sa va admir mai tarziu....

28+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Florina, cand mergi pe bdul Tomis catre Carrefour, in zona indicata de Mada, Frizeria Bretonel este vis-a-vis de OMW, deci pe partea stanga! Sebi numai acolo se lasa tuns.... batem tot orasul sa mergem la Bretonel...

28+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Multumesc pentru raspunsuri :Elena81,Madaluta,Angeliquedes,Mav.
Da Mav mi-ai raspuns dar atunci intrebam de amniocenteza,vinerea trecuta am aflat ca am un col de 2,3cm.
Amniocenteza am facut-o in spital la Constanta,mi-a recoltat dr.Tica dupa care proba am trimis-o la lab. biotest care a trimis-o mai departe la geneticlab la Bucuresti(amniocenteza se poate face si la cabinetul Lutescu doar ca este mai scump).Rezultatul l-am primit in 2 saptamani...si din punct de vedere genetic avem o fetita sanatoasa.Vineri la fix 22 saptamani am facut eco morfofetala unde s-a vazut ca am colul cam scurt.Vineri voi face cerclajul la spital pana atunci stau in casa si ma rog de prieteni sa faca piata ptr mine sau sa imi plateasca facturile(sint singura inca o luna pana imi vine sotul acasa).
Daca am trecut cu bine peste amnio voi trece cu bine si peste incercarea asta...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
despre recoltarea celulelor stem nu m-am lamurit... desi am citit destul... As vrea sa mai comentati si voi... de ce ati ales asa sau invers

Cred k alegerea da/nu se datoreaza doar banilor. daca ar fi fost gratuita, clar toata lumea ar fi ales da.asa k eu am calculat cati alti bani cheltuiesc pentru bb, si cate lucruri cumpar doar pt 2-3 luni, maxim un an.Suma depaseste cu mult cei 800 euro (plata celulelor)si totusi cumparam lucrurile astea.Banii dati in timpul sarcinii pe anlize, consultatii, nastere, de asemenea depasesc suma...Deci m-am gandit k investitia isi merita banii, chiar daca nu o voi folosi niciodata ( doamne ajuta)Daca imparti suma la anii de viatza ai copilului tau, vei vedea ce putin inseamna. Nu sunt convinsa k deocamdata celulele ajuta la prea multe lucruri, dar vazand evolutia galopanta a medicinii, nu vreau sa regret mai tarziu k n-am facut-o.Nu vreau sa-mi reprosez niciodata k am avut sansa asta si n-am ales-o. prefer sa stiu pierduti banii astia decat sa am pe constiinta vreodata alegerea mea.
Cam asa am gandit eu... si gandesc....regret enorm k n-am avut sansa asta si la darius

Mirela: imi pare rau k trebuie sa supert asemenea lucruri...
Parca tu intrebai de inchirierea unui spatiu in carefour, nu? n-ai mai facut nimic in sensul asta? poate reusesti sa-ti fii propriul sef si sa scapi de mitocaniile actualilor..
ralina: sa stai cumintica in patut si sa scapati si de incercarea asta. ma bucur mult k ai intrat si k ai scris aici la noi...te asteptam mai des
Cami: sa va fie de bine si sa fie sanatoase printesele frumoase...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

se vede k n-am ce face, nu? asa e..
astept de vreo ora doua sa se trezeasca briana si nimic..doarme continuu de aseara de la 11.. vi se pare normal?eu am intrat putin la griji, dar nici nu-mi vine s-o trezesc.. am verificat-o la un moment dat sa vad daca mai respira, daca nu are febra.. si nimic..
de obicei doarme pana pe la 10, tot asa fara sa se mai trezeasca, fara sa manance, dar acum a depasit orice limita...

Azi cine mai vine la plaja? Mi-a placut mult aseara: a fost mav&family, doc cu serban, angi cu pupi si isidora cu ioan si isi. M-am simtit excelent mai ales k briana a fost cumintica ( pentru prima data de cand merge la plaja) si a fost si destul de racoare k sa nu ne coacem...Plus k plaja "la tataia" e frumoasa si restrasa....

Mergi la inceput

mada probabil ca i-au priit brianei aerosolii! si oricum are de recuperat somnicul pierdut cand a fost darius acasa...
da' chiar n-ai mai pus-o sa suga de aseara????
as mai veni si eu, daca m-ar lua cineva cu masina... nu neaparat de acasa (da' nu ma incumet sa strabat tot orasul nici cu autobuzul, nici cu taxiul)..... dar depinde si ce toane o sa am dupa-amiaza........ ca acum sunt cam nervoasa... de... furtunile hormonale din ultimul trim...

28+

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mav

mada probabil ca i-au priit brianei aerosolii! si oricum are de recuperat somnicul pierdut cand a fost darius acasa...
da' chiar n-ai mai pus-o sa suga de aseara????
as mai veni si eu, daca m-ar lua cineva cu masina... nu neaparat de acasa (da' nu ma incumet sa strabat tot orasul nici cu autobuzul, nici cu taxiul)..... dar depinde si ce toane o sa am dupa-amiaza........ ca acum sunt cam nervoasa... de... furtunile hormonale din ultimul trim...

28+

Daca vrei, de la gara, te luam noi....vormim la telefon daca te hotarasti...
S-a trezit acum si briana dar are chef de joaca, nu de manacat..si nu, de aseara dupa baitza n-a mai supt deloc...Dar asa face meeu in ultima luna, sa nu-i fie de deochi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna si de la noi

Pupicu meu a dormit de aseara de la 9 pana la 11 dimineata, bineinteles ca s-a trezit de vreo 3 ori sa suga dar a dormit bustean la loc. Si acum doarme iar

Mav, donez cadita pt ca e imposibil sa ii mai facem baie in ea, se invarte groaynic si da din maini si din picioare si varsa toata apa din ea, pt ca Pupicu nostru e trotil nu sta locului. Si de vreo doua saptamani ii fac baie in cada mare, cu mine si aici are loc sa se desfasoare si e in al noualea cer.

Pt infasat si eu am suport pe care l-am pus pe o comoda cu 3 sertare si m-am descurcat excelent cu ea, si acum o mai folosesc fara probleme.

Mirela, imi pare tare rau pt atitudinea celor de la serviciu.

Ralina, ma bucur ca a iesit ok amniocenteza, dar pt ce ai facut-o, probleme, ceva?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

mada, merci, daca "imi vin boii acasa" o sa te sun....

fetelor, pana la urma, pt carut.. as da comanda aici http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=5538&c_id=33&cf_id=40#
(setul pe albastru). ieri ziceati ca poate vreti si voi ceva de pe acolo.... poate aruncati o privire si facem o comanda comuna, sa platim transportul impreuna (parca 35 euro am auzit tot de la voi?)
...ma mai uit si eu... poate mai vreau ceva...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mav tu cand ai de gand sa faci comanda? pt ca daca suntem cel putin 3 ma bag si eu pt un scaun de masina. daca facem comanda la inceputul lui octombrie e prea tarziu pentru tine?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput