Casnicute sexy(177)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miky, ai grija de tine.Un regim trebuie sa il incepi pana vii in Romania, zice bine Danelutza!!!stiu ca stresul e mare dar trebuie sa treci cu bine peste asta!!!!
Monica nu am incercat cu ceaiuri caci am crezut ca e ceva trecator dar vad ca nu, l-am trimis pe sot sa imi ia caci e un chin sa stai noaptea cu ochii in tavan chiar daca nu te-ai odihnit ziua...e tot de la stres.
Danelutza vad ca numeri zilele pana la vacanta???Issa ce face?
La noi fetelor e o caldura de nesuportat si e aproape ora 19....
Am fost azi la Catalin, am vorbit cu doamna doctor , mi-a zis ca merge bine tratamentul dar mai are de stat in spital inca 5 saptamani
Va pup pe toateeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vai doina..5 saptamani...sanatate multa, aveti grija de voi

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza
Monica am un nod in stomac cind ma gindesc ca se apropie 15 septembrie si dau ploada la gradinita, numai ca aici, duci copilul, iar dupa ce au intrat toti, pa si pusi, incuie usa si nu au voie mamicile sa stea sa-i vada daca pling sau nu , probabil ea va plinge la gradinita, iar eu acasa

Dar la geamuri au perdele si nu se vede inauntru?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinabita
La noi fetelor e o caldura de nesuportat si e aproape ora 19....

Si la noi la fel... Numai ca acum pe seara s-a format o furtuna de...fix 5 minute.
La mine s-a format o vijelie in casa de nu stiam pe ce sa pun mana mai intai. Si s-a trantit usa de la sufragerie,iar geamul s-a spart in milioane de cioburi. Camerele is fata in fata si amandoua erau pline de cioburi pana la jumatate. Multumesc lui Dumnezeu ca nu era Robert pe acolo,tocmai ce trecuse cu juma de minut in urma.
Cand am auzit usa aceea trantindu-se am incremenit,efectiv m-am blocat si asteptam socata sa vad daca aud vreun tipat/urlet...cateva secunde de cosmar...

Miki,sanatate multa!

Monule,azi am facut snitele de alea ministeriale sau imperiale,cum mama lor le-o fi zicand cu garnitura de cartofi prajiti la cuptor. Pentru desert o amandina,pe care n-am mai apucat sa o motzez,nici s-o pozez din cauza evenimentelor...furtunoase.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha,am patit-o si mai de mult cu geamurile sparte din cauza furtunii...inca nu aveam termopane si tocmai ce plecasera oamenii care vopsisera tocaraia de la geamurile de lemn(cum era pe-atunci cate 3 randuri de geamuri) si stateau toate deschise sa se usuce...eu eram plecata pana jos sa cumpar ceva in 5 min pana am venit eu ca am vazut ca a inceput furtuna s-au spart 2 geamuri si cel de la usa de la sufragerie
dar la tine...Doamne...bine ca totul a fost ok daca zici ca Robert era in zona...
m-as baga si eu sa fac amandina, mai ales ca tocmai vazui sti tu unde unele si mi s-a facut pofta...
azi n-am facut aproape nimik, o mamaliguta cu branza si smantana si am copt niste ardei...
in rest...m-am tot invartit pe-aici, ba cu nsite rufe, ba cu una...ba cu alta...a trecut ziua
pe toate somn usor

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Helau!

O cafea si o prajiturica. Si pentru cine-si permite am pus si un mot de inghetata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Multumesc pentru cafeluta!!!!
Eu am facut azi o ciorba de legume si fierbe o mancare de fasole(iahnie).E tot cald rau afara parca putin mai bland ca ieri , dar tot cald...
Voi ce faceti fetelor?

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

dragele mele eu am inceput regimul in clinica. oricum eu nu mananc decat carnitza de pui ( fara pielicica). am sunat sa-mi fac programare la un internist si....surpriza.... e in concediu. asa ca merg la dr. in cluj.
Miha, bine ca n-a patit Robert nimic. nasol cu furtuna

Gagici v-ati topit?
Ma duc sa mai googalesc de-un bilet

Miki

Mergi la inceput

Io-s cu pofta de fasole-n dinti dar cre ca de la caldura mi s-a lipit de scaun. Sa vina pompieriiii...

Mergi la inceput
Mergi la inceput