Casnicute sexy(177)
Raspunsuri - Pagina 6
mariussimiuc spune:
Pana ai venit cu pompierii s-a oparit...s-a facut ca in reclama asta de la Pampers. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
pufymic spune:
Miha
ca ti-ai amintit de mine... si
si pe restul gagicilor!
Nu am mai intrat de f mult timp( doar de cateva ori pe la aradence)fiindca nu e totul ok la noi.....probleme cu carul....care nu se mai termina....si sunt tot mai mari pe zi ce trece....asa ca intelegeti de ce n-am chef de forum...de nimic....
Va
pe toate si aveti grija de voi si de copilasi!
mariussimiuc spune:
Pufu,imi pare rau sa aud ca aveti probleme.Nu stiu de ce natura sunt,insa iti urez multa bafta,putere si credinta in Dumnezeu ca totul se va rezolva.Oricand ai nevoie de un umar,virtual din pacate, pe care sa plangi noi suntem aici.
Va pupacim cu drag,pe tine si pe gandacei. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
miho ce reteta folosisi bre la mandinele alea? 
le-ai insiropat blatul au ba? ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
atelocin74 spune:

pe toate sexoasele si puiutii lor.
Noi sintem bine , adica eu si Liana am fost la strand a fost super fain , ne-am brozat , am mincat am baut super OK .
gyongyi
Badyguarzii&Florile
monica-elizabet spune:
miho
fiindca nu fusesi delok pe-aici am facut o reteta de Amandina de pe culi...reteta buna(gustoasa si la fel cu cele de la cofe) dar eu antitalent
am facut o glazura(pus doar deasupra nu si pe margini asa cum trebuia de fapt) vai mama ei si deasupra un motz vai mama lui
(era sa zic o prostie dar ma abtin)
sa nu ma mai lasi singura cu pofte de-astea ca fac numai prostii da?
Danelutza
ati plecat deja? co placut
miki
bine ca ai inceput regimul, Doamne ajuta sa fie totul bine si nenea dr de la Cluj sa dea numai vesti bune...ai gasit bilet?
atelocin, Liana...
distractie placuta la strand
ioana
Doamne ajuta sa se rezolve problemele
noi fuseram iar la gradinita, eu am umblat de ma dor picioarele 2 ore jumate cat a stat ruxi la gradi...
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:

tanananam... tanananam...
am pregatit cafeaua ![]()

calda, neagra si amara ![]()
pepsi sau cola sau ceai cu lamiie 

va tuc dulce, am pregatit valiza, acum bag sa fac o rulada pentru drum, nu ca ar fi nevoie, dar sa nu se strice oole in frigi ![]()
papam la prinz, facem baita, Isabella nanita, tati va merge la spital sa vada ce-i mai zic doftorii, apoi pe la 4-5 dupa amiaza plecam la mare
, bineinteles ca vom dormi la casuta de la Roma ![]()
va tuculesc dulce, dulce, dulce, aveti grija de voi, sa va gasesc vesele si mai ales sanatoase si cu pofta de vorba ![]()

Elvetia in miniatura
mikiriki spune:
Hello
Danutza, drum bun si concediu placut. eu ma servesc cu ceai
Moni, am gasit bilet. sambata decolez
Miki
doinabita spune:
Buna gagicilor!ce faceti?
Liana , Atelocin , sa va fie plaja de bine, va distati gagicilor?Liana, tu esti la pompieri? adica: pompiera?
Miky, cand vii acasa?
Georgi , inveti??sau ai terminat?
Ioana, sa treci cu bine de problemele pe care le intampini!!!
Monica , voi ce faceti?
Eu am fost ieri la cardilogie, mi-a dat o punga de pastile, de care nu mai scap...regim,nu cafea, nu sare....asta da...viata!!!
Va pup pe toate!merg sa pun masa sa papam nitel!!!!

Doina Bita