Casnicute sexy(177)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

poftiti sa va racoriti

gyongyi

Badyguarzii&Florile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui atelocin74

poftiti sa va racoriti

Da-i lu' doamna lu' domnu Musteata,poate s-a incins prea tare.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

tanananam-tanananam mai e o tira si plecam la mare
Astazi mi-a plecat fratello acasuca la Romanica , asa ca Isabella profita sa ma terorizeze. Am intrebat-o daca vrea sa vina unchiul inapoi, cica: "nu, megem la oma (a se citi Roma) ti la male" , dar i-a propus lu'tat'su sa-i cumpere o masina lui unchiu, ca cica nu are

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Sa-i spui ca nici soacra-sa nu are.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor
miho ai fost de belea...super tare poate se rezolva cu
aaa...si fato cum nu ai gasit invitatia mea? ca doar tie si lui miki v-am dat ca doar voi erati la ora aia
danelutza imi pare rau ca a plecat fratelo...las ca va distrati si uita pitica
Liana pe unde esti?
atelocin, multam de suculet
miki sa auzi numaiv esti bune
alinutza fetitza mica care vrea o surioara...ce draguta e...
doina sper sa dormi linistita, eu as dormi si-as hiberna toata ziua dar nu ma lasa astia mici
mhldvrc, azi am facut si eu diplomat cu capsuni, reteta seamana aproape identic cu cea data de cuscra ...sper sa imi iasa

noi am fost ieri la pescuit, ruxi a primit si ea o mulineta("batz" avea) , eu am prins primul meu peste de la inceput pana la sfarsit singura alex si tati au avut capturi faine de tot...
alex abia ce-a venit de la scoala unde se simte super ok, pe ruxitza am dus-o azi o ora la gradi sa nu-si uite colegii si profesoara...ii place s-a jucat dar statea cu ochii pe mine ca pe butelie sa nu cumva sa dispar din cadru...si din cand in cand ma mai intreba...nu-i asa ca nu pleci mami????
in rest...toate bune, va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Monica, uite ca iar m-am trezit, acum de la 2 si am stat in pat pana acum, ceva nu e in regula...nici ieri nu mi-a fost bine, miercuri am programare dupa amiaza la cardiologie ca nu mai tine figura...
Alinuta , felicitari si sarcina usoara!!!!
Miky sa ne dai vesti bune!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Vestile nu sunt bune. Nici eu nu mai stiu ce sa cred. Merg in Ro si re-fac toate analizele. Dimineata am fost la laborator unde iar mi s-a luat sange ( pt a 8 oara) si mi-au spus sa merg la un internist ( posibil hepatita b , ficatul avariat). L-am sunat pe internist, dar nu-i, e in concediu...asa ca m-am enervat si l-am sunat pe fratelo ( el a avut problema asta) si mi-a zis: draga mea, dac aveai hepatita b o gaseau in urma cu 2 saptamani. ai ficatul distrus cum l-m avut si eu , iar intr-un an se reface. trebuie sa faci tartament.
Mai am un neamt care ma streseaza: pai da, tu cu stressul tau te-ai distrus. n-ai mancat aproape nimic. du-te la medic, fa aia etc... Imi venea sa-l intreb oare de unde am avut stressul.
Am sunat la munca sa le spun ca mi-au prelungit concediul medicala pana sambata. Raspuns: ah...pai da....ne-am gandit noi. Sambata si duminica ai liber , iar de luni esti in concediu. Iti dorim concediu placut .
A doua tura de nervi....asa ca m-am hotarat sa plec ACASA in concediu acolo sunt parintii mei, medicul meu care-mi spune verde in fatza si scap si de stress
M-am descarcat olecutza. Scuze

Revin mai tarziu
Edit ca uitai: am avut programarea la ora 7:15 si abia la ora 8:35 am intrat in cabinet, iar la 8:50 mi-a luat sange, la 9:10 inca mai asteptam sa-mi faca programare pt luna septembrie si sa-mi dea scutirea pt munca . Am inceput cu bine ziua de azi.....
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Miki sanatate multa, ai grija de ficatelul tau si incepe un regim alimentar, pina pleci in Romania. Atentie, fara cafea, tutun, coca cola, sucuri, oua, prajeli, carne de porc, papi gratarele de vita sau pui, bineinteles puiul il lasi nud, fara pielita, nimic bauturi alcoolice, nici macar pe limbuta. Sanatate multa si ai grija de tine

Cuscra am sa-i transmit cuscrului

Monica am un nod in stomac cind ma gindesc ca se apropie 15 septembrie si dau ploada la gradinita, numai ca aici, duci copilul, iar dupa ce au intrat toti, pa si pusi, incuie usa si nu au voie mamicile sa stea sa-i vada daca pling sau nu , probabil ea va plinge la gradinita, iar eu acasa

Doina sanatate multa

Mai vroiam sa scriu, dar ma lasa neuronul

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
off...Miki sunt medicamente naturiste pentru ficat, incearca si cu regim, ceaiuri si ceva pilule naturiste pana pleci in ro...imi pare tare rau ca esti bolnavioara, sanatate multa si ai grija de tine
danelutza desi pare cea mai "inumana" metoda crede-ma este cea mai buna si eficienta...sa o lasi acolo si sa pleci mai repede scapi de perioada de plangaceala...
eu ieri am stat acolo fiindca am dus-o pentru scurt timp si doar asa...sa-si revada colegii
doinita ai incercat ceva ceaiuri de la plafar? stiu ca matusa mea avea insomnii si bea ceaiuri si se simtea ok.
miha ce mai faci bun pe-acolo?
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput