Puiuti de Randunici 2008!! (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

..mda, si anti cura mea, care nu e monti, dar p-acolo...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Lunyma intrebai de picior valg, azi uitandu-ma din nou la picioarele copilului mi-am adus aminte...habar n-aveam ce-nseamna, am intrat acum si al citit.Din cate imi dau eu seama, asta ar trebui sa fie.Tine laba piciorului drept mult in exterior,uneori e aproape perpendiculara pe laba celuilalt picior, ca la balet. Niciunul din doctori nu s-a sesizat, unuia i-am aratat si a zis ca nu-i cine stie ce , sa-i fac masaj si mi-a aratat cum ...celalalt a zis sa merg la un ortoped pentru linistea mea. Eu am tot amanat dar din cand in cand imi sare in ochi si ma stresez. Ursulica zicea ca asa trebuie sa stea, in exterior.Si ca poate celalalt nu sta cum trebuie, e prea drept! Ideea e ca atunci cand sta in picioare, talpile le tine bine, nu mai au orientare diferita!!!Si piciorul nu e orientat in sus, spre tibie , doar spre exterior.
Intrebare:si voi aveti probleme sau stii tu asa de la cineva despre problema asta?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

acu' la cata ciocolata am vazut pe forum de cred ca prin simpatie mi-a crescut mie insulina, niste cartofi prajiti cu pui la rotisor sunt ok.

Mergi la inceput

da mah, Mimo, Mufa are, si Rebecca de Clau, si au mai fost bebei in situatia asta, din cauza pozitiei in uter..noua ni s-a spus imediat la maternitate..si claudiei, amndoua am nascut la Medlife..la mufa cica nu era decat ff putin, tot masaj am facut si eu,singura, acum sper sa fie bine..clau a fost cu rebecca la kineto destul de mult..si eu iti recomand sa verifi care e situatia, se repara mai greu cand creste bebe...ar putea chiar sa poaryte ghete ortopedice mai tarziu...off, si eu vreau neaparat la un ortoped...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eu am tot scris de ortoped dar cum sunt ...asta e.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Lunyeu am zis ca daca din doctori n-a zis niciunul nimic, inseamna ca am eu buba la cap...am tot amanat sa mergem la ortoped dintr-un feeling pe care nu-l pot explica.Dar se pare ca macar o data pe zi si tot vad asta si ma streseaza asa ca luni voi suna la Ortopedica pentru programare.Vrei sa mergi si tu acolo? Facem programare impreuna si te duc eu cu masina...de fapt cred ca e aproape de tine, pe la Unirii? Sau poate confund eu, o sa verific....

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ce frumoasa e iulia movalinda...cum doarme cu poponetul in sus...
asa dorm baietii mei acum ...

http://good-times.webshots.com/album/565002788ABxMiR

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

In caz ca sunt randunici care nu au vazut subiectul si ar fi interesate.

Mamicile de dulceturi si papanasi au deschis in sectiunea La bucatarie a forumului un topic pt diversificare:
Retete de diversificare pentru bebelusi
Sunt cateva retete interesante.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mimonix

Lunyeu am zis ca daca din doctori n-a zis niciunul nimic, inseamna ca am eu buba la cap...am tot amanat sa mergem la ortoped dintr-un feeling pe care nu-l pot explica.Dar se pare ca macar o data pe zi si tot vad asta si ma streseaza asa ca luni voi suna la Ortopedica pentru programare.Vrei sa mergi si tu acolo? Facem programare impreuna si te duc eu cu masina...de fapt cred ca e aproape de tine, pe la Unirii? Sau poate confund eu, o sa verific....

poze

nu stiu inca ce sa zic Mimo..si al meu sot la fel ca tine, are un feeling ca e ok acum, trebuie sa vrb si cu el ca poate gaseste pe la Alexandrescu pe cineva...pediatra ne-a zis de acum o luna jumate ca e aproape normal, ar mai fi fff putin...cat costa consultatia, stii?

Mergi la inceput

ok, nu stiu cat costa...la alexandrescu e un medic orlando nu stiu cum, mie pe el mi l-a recomandat cineva.am retinut orlando ca-i mai rar, cred cate poti orienta dupa prenume scriu asa fara punct si litera mare pt ca piticea sta la mine in brate si se rasfata.
si culmea, acum, ca sa-mi faca in ciuda, tine picioarele perfect

poze

Mergi la inceput