Puiuti de Randunici 2008!! (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicol, eu te inteleg, stii bine.... Parerea mea e ca dusul cu ele in Carrefour e ok, nici macar faptul ca sta tipa in fata n-ar trebui sa te deranjeze; ca insa nu-ti da voie tie sa pleci si mai ales faza cu mersul la mare, asta da, nu le mai inteleg. Incearca insa sa fii calma si, cum spune si Stela, sa ai incredere ca te iubeste pe tine si pe familia voastra. Biata fetita, cea mare, are parte de mult, mult mai putin (nu din vina lui neaparat, evident, dar asta e situatia) fata geloasa

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Stela si mercic!

Asa, poate nu ma deconecteaza astia azi!

Astia, yote!

Nicole, vroiam sa-ti spun si eu vreo doua vorbe, dar le-a rezumat nati tare bine, si nu te mai amara urmarindu-l, mai rau i-ti faci tie si ii dai satisfactie doamnei, care daca ar fii cineva cu capul bine pus pe umeri nu i-ar cere sa mearga la mare cu ele si ar lasa fata singura cu tatal ei! Dar ma rog...da dovada de maturitate in astfel de momente! Te cred ca ti-e greu! Bine ca a dus-o doar la Carefour si nu la Mall

Avantaj sa stai la curte, nu ai vecini care sa-ti bubuie, dar mergi la Fetesti dupa cumparaturi!

Alooooo le monde!

I-mi vine sa-mi fac bagajele si sa stau la usa....

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am aparut si noi dupa ce am papat80ml de supica apoi ne-am jucat si ne-a luat somnul dar inainte de somnic am mai papat 80ml de laptic si gata acum dormim ...
mamaruta-am zis ca mananca laptic de la mine dar ii dau si o masa de lapte praf...lapte mai am,in sanul drept ,sanul stang a fost cam lenes de la inceput acum il mulg de 2 ori pe zi si de-abia scot 50 ml la fioecare muls...dar cu sanul drept ma inteleg bine deocamdata...poate o sa ma intrebi de ce ii dau o masa de lapte praf...pt ca am zis sa-l obisnuiesc si in plus de asta am avut zile,nu stiu din ce cauza ,cand abia scoteam laptic si din sanul drept si am zis ca daca o sa scada izvorul sa fie obisnuit si cu laptele praf...da se poate si gandul ca nu o sa mai ai lapte reduce lactatia,si mie mi s-a intamplat ...eu sunt multumita ca am putut sa-l alaptez pana acum ,la 4 luni ,daca se paote si mai mult e bine daca nu asta e...
stela-f frumoase pozele...cum mananca grasunica..
nicol- ca sa nu mai fii suparata...
nici eu nu-i decalotez putica lui andrei...dr pediatru de la craiova mi-a zis sa nu-i decalotez putica pana la un an dar dr peditru de la bals de fiecare data cand ma intalnesc cu ea imi zice 'ii decalotati putica la baitza da...sa nu faca fimoza'...eu ii zic 'da da la fiecare baitza'...dar nu ii decalotez nici o putica...uite sora mea i-a decalotat putica nepotelului meu si tot a facut fimoza asa ca nu are rost sa-mi chinui copilul degeaba...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

quote:
citat din mesajul lui delphin

I-mi vine sa-mi fac bagajele si sa stau la usa....

Tot copilasi ramanem pe undeva in suflet... sa treaca timpul repede si sa te revezi cat mai repede cu sotul...sa ne scrii ca eu astept sa vad stelutele si inimioarele de la Romanica d'aci.

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am ajuns intregi si plimbati!!
ne-am dus cu taxi, ne-am intors cu metroul, la marsupiu, iar dupa o statie a adormit lemn, ma miram de ce e cuminte!!
ne-am plimbat prin unirii putin sa vad ce reduceri sunt, i-am luat un body de la fox, vreau sa ajung la mal zilele astea..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Iata joaca pe podea si urmarile sale. De 2 ore doarme asa...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Vazut pozici cu Iulia franta care doarme dusa.Naty am si eu paturica d-aia , cred ca am luat-o din Ikea..parca.

Aveti dreptate fetelor, imi fac singura sange rau.Si el nici macar n-a intins coarda.L-am sunat acum o ora si tocmai ieseau din Carfour.Cred ca din clipa-n clipa tre sa ajunga acasa...

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Poze de la mare

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Plec inapoi la bunica ca e acolo nasa Alexiei, venisem o fuga sa-i fac un CD cu niste poze, si-am tras cu ochiul si la voi.

Naty ce gatesti acolo?Papa bun? Cu carnita?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Poze de la mare

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Nicol - da...esti ofticoasa...si ai si de ce!! Si al meu procedeaza la fel: pleaca in locuri care nu-mi convin, insa cand vine randul meu iese cu Insa incerc sa ma temperez eu si sa-l las cu usurinta cand pleaca undeva, ca atunci cand plec eu sa nu-i vina a-mi cere socoteala..

Naty - am vazut ca si Iuliei ii place joaca pe jos, e si mai sigura si mai sanatoasa si antrenanta. Eu i-am luat lui Cata un covor dintr-ala din cifre gen puzzle. Si am luat vreo 6 bucati, le-am unit si acum se dovedeste excelent pt amandoi copiii. Robert nu aluneca cand se taraste pe el, si nici covorul nu fuge de sub picioare, izoleaza bine fonic (dedesubt am niste vecine mai sensibiloase) dar si cand se mai tranteste cate unul pe jos nu e risc prea mare sa se loveasca..O sa pun si poze sa vezi depre ce e vorba...

Cat despre mancarici, Robert papa bine fructele, ii dau de toate: prune, pepene, avocado, mango, mere, pere...orice (mai putin alergenele). Cu supa e scandal, dar ma descurc ca-i mai pun cate o cupa de lapte si ne intelegem noi...
E gras si asta ma impiedica sa-i dau cereale sau lapte 100%. Intotdeauna ii dau cu o cupa mai putin...deh...daca-i suncos!

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

suncos...
Roxana , ca de obicei ma bucur nespus de postarile tale, asa rare cum sunt. Haai, fa-ti timp si intra mai des, tu mereu "dai foarte bine" in peisaj!
Nicol...eu am gatit doar piureul copilului...randunoiul a facut pui la rotisor cu cartofi prajiti, salata si mujdei de usturoi frecat cu smantana si bucatele de rosii. Mda, stiu, total anti-monti...dar cum si eu "indur" interminabile discutii despre cioco, inghe, torturi si eclere, m-a luat gura pe dinainte, deh...

Naty

Mergi la inceput