Puiuti de Randunici 2008!! (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

asa scriu si eu, cam aiurea imi iese, cand sunt cu Mufa in brate...acum doarme putin!...
cand te hotarasti ce faci, unde te duci, da si mie de veste, pls!
ce liniste suspecta, unde or umbla toate randunelele pe caldurile astea?
eu o astept pe sor-mea cu povesti si poze din Croatia!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Eu cred ca lumea doarme ca e prea cald de plimbare.Noi iesim abia la 7.Fam buhuhu mai serveste azi un IOR?Sau nici voi nu venit in IOR de doua ori?
Revin la noapte!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

mie mi-e foame, as manca de toateeeeeee
ma abtin, bag o ciorba chioara..si gata ptr azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mimo, azi fara ior, pt ca marcel pune dulapurile la bucatarie pe pereti...iar pe la 9 vine alex si mergem s-o luam...
vezi ca pun ceva pt tine si alte "picioruse" cu probleme, in album.
am mai pus 2 filmulete la "alex si teo", ca sa vedeti ca nu am stat degeaba azi:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

noi suntem la tzara in buturugeni[
, facem un gratar acum si eu mananc legume:)))
Mimo, vad cu nu ti-a placut intalneala noastra ca doar pe ariel o mai inviti:)))))

bebe se distreaza si noi la fel, va pupez

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

ariel, super opera de harta si Teo cu tati la sport sunt tari!!:))
ursulico, super, have fun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

quote:
citat din mesajul lui ursuleata

noi suntem la tzara in buturugeni[
, facem un gratar acum si eu mananc legume:)))
Mimo, vad cu nu ti-a placut intalneala noastra ca doar pe ariel o mai inviti:)))))

bebe se distreaza si noi la fel, va pupez

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Bey, familia buhuhu e mare, din ea fac apartin toti cei care n dorm noaptea ca sa: faca taraboi pe crenguta , sa legene puiutii mataiti , sa faca alte lucruri sau sunt pur si simplu pe alte meridiane...ei, am dres-o bine?
Si ca sa nu se supere nimeni, nu ne mai ducem nici noi azi in IOR, mergem la niste prieteni la curte...fir-ar gratarul din Buturugeni sa fie!
Ariel, studiez diseara masajul

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Naty si Ramo, am vazut somnorosii mici (si mari )
Ariel, ce bine a inceput sa semene Teo cu Alex! mi-a placut si mie opera de harta
Offf, o sa fiu io in stare sa-l invat pe Sean romaneste? Asa drag mi-ar fi sa-l aud cum scoate si el perlute d-astea...

Azi ne-am cantarit si vad ca a luat 400g in 2 saptamani jumate, am ajuns la 6.800, dar mie deja mi se pare asa de greu ...
Eu incep sa cred ca e ceva in neregula cu articulatiile mele, cu ligamentele..imi pocnesc incheieturile, genunchii si gleznele dau concerte cand ma ridic, si vad ca si mijlocul e intepenit rau cand ma trezesc...O fi de batranete? Incep sa ma deprim cand vad cum ma ramolesc
Sa nu mai zic de neamtul meu care a jucat fotbal american la viata lui si e si el saracul cu o gramada de accidente la activ care inca il chinuie. Si mai vrem si bebe 2...pai o sa fim noi in stare sa alergam dupa ei?
Cand privesc acum in timp, imi pare atat de rau ca nu am facut copii acum 10 ani, daca as fi stiut eu ce implinire e sa ai bebe...Dar stiti cum e aia cu da-ne Doamne mintea de pe urma! Insa probabil ca toate isi au rostul lor.

Hai ca m-au apucat si pe mine cugetarile pe stomacul gol. Ma duc sa mananc. Nu mai spun ce.

Andreea, am vazut topicul, multumiri de instiintare!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Heloooo..nu prea ati cirip azi!!
Noi am dormit pe la amiaza...ai ghicit mimo!
Naty care sta in umbra.Ce bine sta Iulia si se joak pe covor.Teo se plictiseste dupa maxim 5 min.
ramo,bubu.
Ramo,ce dragutz dorm baietii tai.Andreiutul e un dragutz cum isi scoate el lula..
Hy,vio,tare frumos spui tu de a avea copil mai devreme..eu sunt tare multumita de performanta,incat trec peste supararea de a-mi fi intrerupt cariera,si asa la inceput...
Cat priveste durerea de articulatii,eu am mai spus ca parca as avea 80 ani,si sunt si mai tanara,dar macar stiu ca mi se trage de la sarcina cu repaus..
Eu am si dureri mari de musculatura in zona burtii,mai ales dimineata cand ma ridic din pat,practic,nu pot merge dreapta 5 min...
Luny,a gasit sora ta gaviscon??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

stela,nu mah, a cautat in mai multe locuri si aia in farmacii nici nu auziosera de Gaviscon..nici la ei nu se gaseste..

Mergi la inceput