Puiuti de Randunici 2008!! (71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Paaaaai, sa va spun: mult timp nu m-a tras ata de loc la scris. Nici nu am mai prea avut asa de mult timp sa intru pe forum, dar nici chef sa-mi fac timp nu am avut... Nici nu stiu de ce... pur si simplu (cred ca e o forma a butoiului) Dar acum, daca tot m-a strigat cuscra, am venit!
Acum am mai citit din urma, si m-am pus la punct cu viata crengutzei.

Ce-am mai facut noi intre timp? Am implinit 6 kg 800 gr si 64 de cm Continuam sa fim fetita ideala cu un kk pe zi! Imi pare rau ca am citit de bebi frichiniti. Noi pana acum slava Domnului dormim 8-9 ore pe noapte.
La capitolul papa am inceput cu suculet de mar. Desi pediatra ne-a spus ca la 4 luni incepem diversificarea, eu am considerat ca la 3,5 luni Sanziana e destul de pregatita. Si am avut dreptate - ii place sucul si il accepta foarte bine. Facem progrese si al papatul cu lingurita!

La capitolul boacane - am daramat cadita de baie, cu tot cu apa si copil inauntru! Fata a invatat ca daca da din picioare in apa face stropi in toate directiile. Cum se pare ca e inebunita dupa apa, asta e placerea ei mare in baie. Si s-a tot impins asa, pana a cazut cadita de pe scaun pe jos... Ea era inauntru, eu o tineam de o mana. Ea s-a rasurnat cu suportul de baie, eu am tras-o de mana. Ea s-a speriat, eu m-am speriat (aici am fost la numitor comun). Noroc ca nu a patit nimic si nu s-a lovit.

Altceva ce sa va mai povestesc?
Suntem la munte acum, la Predeal. Eu stau pe terasa si forumez. E foarte placut - nici cald nici frig. Copila doarme linistita in carut langa mine. Se aud numai greierii din iarba, talangile vacilor care se intorc la stana, si din cand in cand cate un caine din vreo curte vecina. Deasupra cer senin si instelat.
M-am cam indopat la pranz cu gratar, iar acum (de parca nu mi-ar fi ajuns) mananc salata beuf...

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor,

Maine Roxana merge la spital si Doamne ajuta sa fie ziua cea mare si sa o opereze odata!
Asa ca eu incep de pe acum galeria, caci maine voi fi la servici.

Hai Roxana! Ai incredere in tine, in capacitatea organismului tau de vindecare si fi convinsa ca n-o sa te lase DD la greu.
Maine vei fi in gandurile si rugile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya ma bucur sa te vad!! deja imi imaginez ca sunt langa tine la Predeal, ce frumos ai descris!:) se mai intampla si accidente d-astea, bine ca e fata in regula, trece! Mufa a cazut deja din pat, prin rastogoliri, asa ca...stiu cum e cu teama..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

[quote]citat din mesajul lui gudinde

Fetelor,

Maine Roxana merge la spital si Doamne ajuta sa fie ziua cea mare si sa o opereze odata!
Asa ca eu incep de pe acum galeria, caci maine voi fi la servici.

Hai Roxana! Ai incredere in tine, in capacitatea organismului tau de vindecare si fi convinsa ca n-o sa te lase DD la greu.
Maine vei fi in gandurile si rugile mele!
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

mi-ai luat vorba din gura!
sa incepem galeria de acum!!
cum aflu maine ceva de la ea, va anunt!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

quote:
citat din mesajul lui Kya

Suntem la munte acum, la Predeal. Eu stau pe terasa si forumez. E foarte placut - nici cald nici frig. Copila doarme linistita in carut langa mine. Se aud numai greierii din iarba, talangile vacilor care se intorc la stana, si din cand in cand cate un caine din vreo curte vecina. Deasupra cer senin si instelat.
M-am cam indopat la pranz cu gratar, iar acum (de parca nu mi-ar fi ajuns) mananc salata beuf...

Varsta bebelinei

Numele de familie e cumva Sadoveanu?
AAAhhhh ce n-as da sa fiu acum acolo!!! Aici e cald, umed si plin de tzantzari

Roxana, Bafta maine! Sa se rezolve cu bine!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Baaai frate, da greu mai merge wireless-ul asta aici la aer rarefiat de munte... Pana incarca o pagina...

Mi-ar place sa pot sa inregistrez sunetul asta al linistii de aici. fata de tramvaiele, troleibuzele, masinile, claxoanele, motocicletele, alarmele si sirenele din Bucuresti, aici e pura pace. Asculti cum adie vantul prin iarba, cum bazaie bondarii margaretele, cum freamata frunzele copacilor, cum mai cade cate un con din brad...
Mooooama da' ce poeta m-am facut! Ei, si in tot peisajul asta idilic luminat de luna, tocmai a venit si randunoiul "poate vin tantarii de la vaci si ciupesc copilul..." Da intr-adevar cu taunii vacilor nu te pui... Dar mi-a stricat rima!

Ca sa zic si ceva de bine la adresa gratarului, am mancat si legume la gratar - vinete, zuchini, ceapa si rosii. Yam, yam ce bune au fost (stropite cu putin mujdei)
Si linga carnea fripta am mancat si multa salata - o fi a la Monti?

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut,

Am intrat sa va salut doar, ca vesti nu am, noi am avut un week-end linistit in familie...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hello randunime!
Am aterizat si eu...am fost afara cu piticii, apoi i-am facut baie lui Stef, i-am dat lapticul si l-am pus la nani.

Metoda de adormire:
- in carucior: pune capul intr-o parte, de preferat pe stanga, isi baga nasul in husa laterala si linge putin la ea sau trage din suzeta, inchide instantaneu ochii si il legan putin sau ne plimbam.
- in patut: cand da semne de oboseala, casca si se freaca la ochisori, il pun pe spate cu zuza in gura, pernuta o asez in partea stanga lateral unde el intoarce imediat capul, isi baga nasul in perna si inchide instant ochii. Bineee, are bagat in perna mai mult un ochi si juma de nas. Dupa ce adoarme ii dau pernuta la o parte. Daca se mai freaca ii mai dau o gurita de ceai.

Asa adorme puiul meu d ecateva zile, e un dulce, fara sa stau absolut deloc langa el.

Iar azi sa vedeti ce am facut
Eram in parc, el statea in carut si avea chef de vorba, eu in fata lui vorbeam cu el. Sotul scoate doua nectarine sa ne racorim putin. Eu incep sa halesc cu pofta si Stef se uita in gura mea, facuse niste ochi cat cepele si dadea repede din maini si din picioare si plescaia. Ziceai ca vrea sa se ridice sa-mi smulga nectarina . Maaai, si i-am pus-o la gurita si daca n-a supt la ea o gramadaaaa! Apoi am zis gata si am inceput iar sa mananc. Si iar a inceput sa "alerge" si protesta ca i-am luat-o Apoi am inceput sa apas usor nectarina si iesea zeama cu putina pulpa mai si sa vedeti cum deschidea ciocul cand vedea ca-i dau Cred ca a papat vreo 2 lingurite, estimativ...Nu mai puteam de dragul lui!
Abia astept sa faca 4 luni sa incepem si noi cu papica.
...ai a facut kk de 3 ori azi, cum facea cand era alaptat, mai granulat, nu cremos ca de obicei, dar acelasi miros

L-am cantarit azi, are 6,800 kg la 3 luni jumate

Citesc din urma si revin.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Luny chiar la tine si la cazatura lui Mufa din pat ma gandeam cand adunam Sanziana de prin prosop, sapun si bureti.

Vio nu ma cheama Sadoveanu , sunt doar inspirata in seara asta pentru ca am inceput sa scriu in jurnalui Sanzianei. Dar daca am putut sa va transmit o felie de frumos de aici, ma bucur tare mult.

Mostra de randunoi - vine pe terasa in prosop, dupa ce a iesit de la dus, si ma vede la laptop "auzi, ia intreaba tu forumul ala al tau, pe unde sunt chilotii mei?"

Roxana bafta maxima maine, si sa te faci bine repede, repede!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am intrat si eu repede sa transmit ganduri bune roxanei. tin pumnii stransi, iti doresc sa fii cat de repede acasa langa ai tai, sa te poti bucura de puiut.

vio, eu trebuie sa ma sprijin sa ma pot ridica din cauza genunchilor, pur si simplu nu ma mai tin. am crezut ca e din cauza chilogramelor in plus, caci oasele mele sunt tare subtiri si usoare de felul lor, si au tare multa grasime de dus. ar terbui investigat ma gandesc eu acum, vazand ca nu sunt singulara, sa nu fie carenta de calciu la noi.

delphin, sa-ti fie calatoria usoara, ca destinatia merita efortul. sa fii langa randunoi e "acasa".

mimo si ariel tare-mi plac postarile voastre.

gecko, am un regret...ca avem amandoua baieti, ca m-as fi incuscrit cu tine, ca tare ma inveselesti!

naty

nu uit pe nimeni, sper, ici la ursu, luny, stela, bubusi ma iertati dar mi-e mintea deja iar la serviciu.
speram sa ma pot bucura de we, sa-mi incarc bateriile, dar ieri am fost coapta ca nu a dormit Luca, iar azi m-a vizitat o ...diaree, de am stat tot aproape de wc.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput