praline belgiene 28

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Mady eu spun prezent pentru sambata 20, multumim inca o data pentru invitatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

miha / sorry ca nu am putut sa stau de vorba cu tine la aeroport insa trebuia sa plec urgent ;; ma astepta o familie care ma adusese si ma lua de la aeroport si erau tare grabiti ( si putin pretentiosi:: hai ca sunt rea ; mi;au facut un mare serviciu ca au facut asta pentru noi )
nu l:am remarcat pe tanarul cu pricina;; eram centrata pe vladut sa nu se sperie de motoare si putin ingrijorata ca;l apucase o diaree mica si asta numa in avion , dar am avut carti, carticele, mp3 si alte cele si pana la urma totul a fost ok;; exact cand sa decoleze avionul al meu prunc a cerut la toaleta si stewardeza cica: haideti doamna, terminati 1data ca sa plecam azi.. asa ce ma enerveaza ironiile astea.. il dusesem pe copkil la aeroport deja de 3 ori;; si daca;l apucase inainte de decolare trebuia sa stau sa faca pe el;; ? acum na; o fi avand si ea dreptate ;; da si io;; of

mady: saru:mana pentru invitatie; eu pot veni cu odrasla sau deranjam prea mult?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fix 14 inute ca sa va pup si sa scriu in viteza si probabil cu greseli mesaje de amoare:

NINA, sa stii ca ma gandesc la voi! va doresc sa treaca repede, sa nu sufere alex, sa te tina nervii si sa ne scrii mesaje vesele din nou. de cand am zis ca os a dau pe la tine imi tot conving capul:)))

Carmencita: maine, asa cum am spus. daca n-ai chef d emanichiura, da-o-ncolo, dar un masaj!!!!n ti-as ramane indatorata pana la sfarsitul umilei mele vieti:) sa-mi spui doar la ce ora te astept. cu cat maide dimineata, cu atat mai bine:)

Simonette, ce sa-i fac, asa sunt eu. lumea zice ca-i iau peste picior, eu ca le spun ce am de spus, ca raspund la ce ma intreaba sau ca-mi dau cu parerea chiar si cand nu e cazul:)) va tin pumnii cu acomodarea la gradi... asta ne paste sipe noi in oct-nov.

melina, ulecom back, cam rara avis dar nah...

antoanela? unde esti? pe udne esti? si cum iti este?

bepii, sunt convinva sa swa nu s-a suparat fix asa de rau si tare:) eh, s emai intampla, emotia momentului. cat despre intalnirea cu denis... n-as vrea sa fiu in pielea ta in primele momente... m-as sparge de plans:) curaj! si un pupic:)

miha, merside intrebare, crestem si suntem voinici. (uitasem sa-ti raspund cateva pagini mai devreme) asteptam vacantaaaaaaaaaaaaaaa!

scumpi? tu? iti trimit niste chesii maine cuc armen, gen tampoane de alaptat-daca ai nevoie, niste aleze de pus sub fundulets cand va schimbati pampersul? vrei?

madi, io te sun si te sun... ieri, azi, la ore cat de cat umane (7, 9 seara, 12 amiaz) da tu n-ai chef sa raspunzi. drept pt care, ma bucur ca v-a fost bine la durbuy si cand o sa se nimereasca, mai vb si la telefon:))

oana, io nu l-amvazut pe badea c ama scoate din minti. dar daca ziceti voi ca spuse de bine... vorba aia, lovi-s-ar omu de discriminarea de aici si p-orma sa ne picteze belgia cum o crede el mai bine:)

nor-ishor roz pufos... cumiti este? de ce taci? si daca nu taci, de ce nu ne scrii? esti secretos? cand mai iesi cu mine pe autostrada?kiki

ana, te-ai intors?

ror? muncesti sau doar te prefaci?

ardeiash... ma bucur ca te-ai intors cu bine, ca esti fericita ca-l ai pe vladuts. pe scrofinele alea din avion... puteai sale injuri! n-au decat sa stea dupa copil ca d-aia-s puse acolo! si evident ca avea un disconfort ca doar nu-ti vine sa mergi la toaleta fix cand decoleaza asa numa:( daca se scapa in pantaloni era fericit un avion intreg? mama lor de nesuferite:( da io te pup:)

morgane, ne confirmi tu prezenta? cateva ore ca de dimineata d ela 6 muncesc a doua zi. asta e asa ca sa vedeti ca suntem de comitet, dar pe de alta parte musais a spui tu ca venim!

danielana... nik nik? mah! secretosule!

si plec. mai am vreme sa pun ruj, guma si jerseu si s-o zbughesc

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Fetelor, ajutor.
Se pare ca in curand ma voi inscrie cu mare incantare in grupul "pralinelor". Dar am nevoie de multe multe sfaturi de la voi: cam unde ar merita sa caut un apartament de inchiriat? ce fel de apartament, mobilat sau nemobilat? Oricum am decis sa caut un apartament cu doaua dormitoare ca venim cel putin eu, piticul si mamanul = bunica mult prea iubita si de mare baza.
Ma ajutati si pe mine cu sfaturi ? Cat mai multe sfaturi ?
Multumesc mult de tot, pupi fete dulci. Raluca

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Fetelor azi am vorbit cu Nina la telefon, astepta cu infrigurare sa iasa Alex din operatie, sunt convinsa ca sentimentele pe care le incearca o mamica in astfel de situatii sunt foarte foarte puternice. Dar totul este bine cand se termina cu bine, asa cum va va confirma si ea... Nina un pupic mare pentru tine si unul si mai mare pentru Alexutu
Mikule mai devreme de 12 jumate nu am cum sa ajung, e ok pentru tine asa? Ca sa ai cat de cat idee, masajul facial + corporal dureaza cam 2 ore, ceva mai putin. Cat despre manichiura, nici o problema face fata si d`asta ca`i place
Miha, pai in cazul asta voi face o escala joi seara pe la voi, ca sa va tzuc si sa va dau geaca Monicai bineinteles
Ror am incercat sa-mi fac o programare la masaj, insa tipa este in vacanta in Romania, daca nu ma insel.. A zis ca se intoarce luni, abia astept sa imi fac si eu un masaj.
Simonette la un moment dat am vrut sa-ti propun sa ne masam una pe alta m-ar interesa sa vad tipul tau de masaj.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ralcat esti bine venita printre pralinute, insa ai uitat sa precizezi in ce oras vei locui.
In principiu poti intra pe siteul asta http://www.immoweb.be/ ca sa iti poti face o parere in legatura cu pretul chiriilor de pe aici.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Dragele mele,suntem acasa!Am avut niste emotii....dar totul e bine
Alexutsu meu a fost tare curajos...nu a plins deloc si nici nu i-a fost frica de aparatele alea din sala de operatie...eu,nu pot spune ca am fost curajoasa....am dat apa la soareci pe holurile spitalului dupa ce l-am vazut pe masa adormit....
Va multumesc mult pt incurajari si va pupam pe toate in parte ca a-ti fost alaturi de noi...Miha,Carmen,Miri,merci de telefoane...sa stiti ca mi-au dat curaj!Anuto,si tu nu puteai sa te urci in avion fara sa ma suni...esti o dulce si abia astept sa va vad!
Va las acum...reina nu ma mai lasa sa scriu....
na ca va scrie si ea ceva:
fsuioollllllndklka;:;:@[wednklpweuhfybhkwlijd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

miri_mik prind tare greu netul liber; acum tocmai a incheiat Andrei ultima sesiune de jocuri pe ziua de azi (deh, e ora de somn!) - si am intrat si eu rapid, pana nu intra sotul pe hattrik !

Nina felicitari bravului nazdravan, refacere rapida si multa sanatate!

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

carmen, daaaaaaah! ooooooooh, daaaaaaaaaaaaaaaaah! masaaaaaaaaaaj! masaaaaaaaaaaaaaaaaj! cu manichiura... am ros pielitsele azi de nervi. is plina de rnai la degetele:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Carmita, multumesc ca m-ai atentionat. Am fost o mare duda, fix orasul sa-l uit ... . Vom sta in Bruxelles. Si am auzit pareri contradictorii de la cei care l-au vizitat: ba ca e un oras frumos si linistit, ba ca e un haos si arata "ingrozitor". Sincer, m-au cam bulversat, mai ales ca cele povestite de amicii care l-au vizitat sunt extrem de contradictorii.
Si pentru ca sunteti sursa mea cea mai de incredere de informatii, apelez la voi.

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput