praline belgiene 28
Raspunsuri - Pagina 10
ardeiash spune:
salùtare fete dragi!
m-am reintors, m-am reintors; tot intr-o alergatura am fost;; am reusit sa-mi vad sora si parintii; atat; adica si sotul: noaptea ;;
la baneasa nenea ala nu vroia sa-mi ia in considerare procura ce mi-o facuse un notar pentru vlad;; ca cica trebuia sa scrie data cand pleaca copilul si data cand se-ntoarce in tara ;; m-am uitat la ala stramb;; da, ce sa-i faci nene;; ne mananca prostia! parca notarul ala cans mi-a eliberat procura era prima pe care-o facuse;; mi-a dat ceva emotii...
am fost asa de obosita ;; iar copikilu nik n-avea;; tzopaia de mama focului;;
in rest copilul meu imi cere internet cu lacrimi in ochi si vrea acasa-n continuu.. nu-i pot explica nimic ca nu sa mai avem casa aia niciodata ; a-nceput scoala ieri / am sta la bus in asteptare in ttal 3 ore juma ;; impartite pe dimineata si seara ; azi s-a mai regamt oleaca da sper si dupa amiaza sa fie ok ;
va pup
mai vorbim
s-auzim numai de bine! si
simonette spune:
Bine-ati revenit dragii mei!
Sa va fie de bine plimbarea si sa va reacomodati rapid!
Nashpa cu internetul si cu lacramioarele lui Vladutzu!!! Mi-ai rupt inima! Ce se poate face?
Va pup cu drag si sper sa va fie bine!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
MadyG spune:
Carmencita,te asteptam cu drag!Te sun eu pana atunci oricum sa ne aranjam exact.
Noi am fost plecati in week-end la Durbuy, a fost superb,am fi ramas acolo vreo 2 luni dar din pacate a trebuit sa ne intoarcem la viata cea de toate zilele.
Fetelor, eu as vrea sa va invit la mine saptamana viitoare, pt ca la mine n-ati mai fost de un car de vreme si mi-e dor sa va vad,si pe deasupra nu reusim deloc sa ne potrivim programele cand va intalniti voi.
Eu as zice sambata viitoare, adica 13 sept,ce ziceti?
Va rog dati-mi de stire cum puteti , va pup cu drag!
O zi buna tuturor!
de la Madi,mamica de Marie Dominique ( 09.10.2007)
ninaM spune:
Buna fetele.
Ardeiash,bine ai revenit la Belgika...imi pare tare rau sa aud ca Vladut e trist...uite un mare pt el,si sper sa-i treaca repede supararea.
Simonette,si eu de cind au inceput copii scoala ma simt tare singura,dar incerc sa-mi ocup timpul cu cite ceva...adica curatenie cam in fiecare zi si mai ies la colindat prin magazine cind ma apuca.
Copii sunt incintati ca a inceput scoala,Alex e deja clasa 1 si ma bucur ca-i place de "madam Marie",care e o draguta.Reina are colegi noi,dintre care vre-o 4 sunt romani....da inca nu se joaca cu ei,tot cu japonezele ei se joaca...
Tania,ce faci?Cum a fost la mare?Mah sa stii ca port trench-ul ala (sau ce-o fi)zilnic...tare mult imi place!pupici si multumim frumos pt cadouri...reina si alex iti trimit un special.
Si tie Carmen,un tot de la ei...da tu deja-i resfeti mereu!Si nu-ti fa griji pt duminica...sunt sigura ca Reina a si uitat deja incidentul....aaa...si maine s-a rezolvat,ramane Reiji acasa.Merci oricum ca te-ai oferit sa ma ajuti
Fete,maine dim ma internez cu Alex pt operatia de polipi si am niste emotii de numai pot....sa ne tineti pumnii!Sper sa decurga totul normal...stiu ca e o operatie usoara,dar tot imi da palpitatii...nu atit operatia in sine cit drenele alea ce trebuiesc bagate in timpan sa iasa apa acumulata....acum cu D-zeu inainte!
Hai ca va las acum...ma duc sa-mi recuperez copii!
Va pup pe toate de la mic la mare!
Bepii spune:
Salutare pralinute,
Nina, va doresc tie si lui Alex sa fiti tari pt maine la operatie, Dumnezeu sa-i ajute lui Alex, sa-i reuseasca operatia si sa se refaca cat de curand posibil. Iti inteleg ingrijorarea, asa-s mamicile, e firesc sa fi in tensiune dar gandeste pozitiv, toate vor fi bine, ai sa vezi. Pupici cat cuprinde la amandoi dar si motzatei de Reina. Aaa si sa sti ca si mie-mi place acel pulover tare mult si deja l-am luat pe mine ca acu e momentul pt el.
Madi, draguta, of, te-ai gandit tu sa te vizitam tocmai sambata pe 13 septembrie cand am anuntat deja cu mult inainte karaokele. Cu vreo 2, 3 pagini in urma am scris cu rosu ca sa se fixeze bine data. Hai nu te supara si propune o alta zi, ce zici?
Ardeiash, bun venit acasa. Nu fi ingrijorata pt faptul ca Vlad vrea "acasa". Asa-s copii, inteleg mai greu si ei cauta mereu confortul de dinainte. Dar pe de alta parte ei se adapteaza mult mai usor decat adultii si peste cateva zile va cosidera noua casa ca cea care-i place. Daca e inconjurat de dragoste si intelegere va da totul uitarii. Iar tu esti acea mamica care ofera totul copilului ca sa-i fie bine. Pupici apasati la amandoi.
Oana, si mie mi-a crescut inima cand l-am auzit pe Mircea Badea zicand de Belgia desi nu-l sufar pe tip pt stilul lui complet neprofesional, acu a mai crescut putin in ochii mei.
Inca mai astept sa ma suni si sa-mi zici ca vi la mine.
Fete, eu sunt o mama fericita pt ca maine imi vine copilu pt cateva zile. L-am vazut ultima oara dupa Craciun si tare dor mi-e de el. Avem asa de multe sa ne povestim.... Din pacate luni pleaca inapoi spre Australia dar ma consolez cu faptul ca de Craciun va fi iarasi alaturi de noi.
As mai scrie dar sunt la birou si am treaba cu carul.
Celelalte motate va pup pe toate si va doresc tuturor numai bine.
carmita_baby spune:
Maducule atunci vorbim noi ce si cum la telefon
Nina cu mare placere, iti tin pumnii maine la spital, imi zicea Scumpi ca o prietena de a ei a facut aceeasi operatie baietelului care e mititel, paraca are in jur de un anisor, poate chiar 2, insa totul a decurs foarte bine, problema este rezolvata. Fii tare!
Oana sa nu ma intelegi gresit, e frumos ca Mircea Badea a zis lucruri frumoase despre Belgia, insa asa cum a zis si Tania, eu am o aversiune fata de el. Ma enerveaza stilul in care prezinta lucrurile.
Tania fericito super ca iti vine mandretea de flacau, ce ati planificat sa faceti zilele astea?
Simonette acum nu mai sunt melancolica, m-am acomodat bine aici si nu mai sufar dupa Romania. Ba chiar dimpotriva, nu m-as mai putea intoarce sa locuiesc acolo.
Mello motanelul iubit
simonette spune:
Bepii, felicitari ptr cele cateva zile pe care le vei petrece alaturi de puiul tau! Cred ca intr-adevar esti o mamik feriicta! Sa aveti partede clipe minunate si timpul sa treaca in favoarea voastra!
Nina, multa bafta maine si mult curaj!!!! Am o prietena care a scos de curand polipii fiului ei de 2 ani! Mi-a zis ca a fost foarte simplu si ca i-au tinut in spital doar o zi! Cu toate astea orice mamica are emotii si griji atunci cand e vb de copilul ei....chiar si ptr un vaccin sau o injectie...ce sa mai vb despre o interventie un pic mai complicata! Succes si refacere rapida!
Carmita ma bucur ca ti-e bine...Acelasi lucru simt si eu in legatura cu intoarcerea in Ro, si nu am decat 4 luni de cand am parasit-o...
Madi... Unul ptr tine si unul ptr Domi!!! Bafta cu toate!
Prima zi departe de copchii a trecut...greu, dar a trecut! Se pare ca ptr ei a trecut mult mai usor, cel putin cel mic, parea ca abia il lasasem din bratele mele! Daca-i asa atunci nici constiinta mea nu va mai avea de suferit asa de mult...nah!
In legatura cu interviul de ieri, am mari sperante ca va fi ok dar nu ma pronunt decat dupa reconfirmare! Doamne Ajuta!
Va si va doresc tuturor o seara frumoasa!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
carmita_baby spune:
Ardeiashule, am primit mesajele tale offlines insa eu la ora aia dormeam care iti mai este starea de spirit?
Mikule, zi-mi si mie please cum facem joi... ca sa stiu si eu ceva sigur. Si daca poti te-as mai ruga, sa-mi spui mai precis ce-ai vrea, ca sa stiu daca tre` sa iau si masa de masaj cu mine.
Mello motanelul iubit
Mihaela1171 spune:
Buna fetelor!
Nu am mai intrat de ceva timp, din motive de multa munca si multi....musafiri.
Deci:
Doradora nu am primit nici un mesaj, spuneai ca ai trimis 3; te mai asteptam printe noi cu noutati, si poate totusi vii si tu la seara romaneasca;
Simonette multa bafta cu job-ul iar despre copii....intradevar ei se adapteaza atat de repede!
Melinav bine ai revenit din RO, se pare ca ati avut ceva peripetii ;
Bepii iti doresc petrecere frumoasa cu baiatul tau, sa va bucurati de timpul impreuna, chiar si asa scurt...;
Nina multa sanatate lui Alexandru, si multa putere tie, caci este tare greu pentru parinti; nu stiu cum este in BE, da mie cand mi-au adus-o pe Moni semi-constienta am crezut ca inebunesc; dar o sa treaca si o sa fie bine, vei vedea; uite 2 pupici dulci: ; si apropo LA MULTI ANI lui Alex, caci pe 31 a fost Sf. Alexandru: sa va traiasca, sa fie sanatos si treceti repede peste ziua de astazi.
Carmencita noi suntem acasa joi, dar ca de obicei undeva dupa 18.30; te asteptam cu drag ; Mimi si Mihai au plecat, dar dupa ce au venit mai intai Razvan si Luminita( fiul lor si prietena) ca sa fie pe post de driver pana in RO, caci Mihai avuusese acea interventie chirurgicala pe inima; acum au plecat toti 4, si impreuna cu ei si sotul meu, ca sa duca masina pe care o aveam din RO (acte expirate). Deci, saptamana asta sunt singura, am gatit de 3 ori (primele in viata mea ) iar copilului meu nu i-a placut, si am mai petrecut si toata seara la cratita ; asa ca o voi tine pe cordon bleu congelat pana sambata; si apropo, sambata am alti musafiri: fratele meu cu un prieten
Ardeiash bine ai revenit si ma bucur ca ai reusit cu actele; cat despre Vladucu, se pare ca i-a placut in RO; imi pare rau ca este suparat, poate ii poti distrage atentia cu altele....; cand ne-am intalnit in aeroport sambata il asteptam baiatul lui Mimi si Mihai, care a stat cu un rand in fata ta, la geam; cred ca l-ai remarcat, pentru ca i-a fost ingrozitor de frica tot drumul, a zis ca nu se mai urca in avion niciodata ;
Mady multumim pentru invitatie, esti o draguta ; mi-ar fi facut mare placere sa va revad pe tine si pe printesa;
Ror ai reusit sa intri in rutina dupa concediu? eu simt ca parca ....nici nu am avut concediu , si a fost acum o luna!
Pupici tuturor pralinutzelor!
MadyG spune:
Fete,sorry,nu am citit ca ati fixat karaoke pe 13,nu e nici o problema, gasim alta zi.
Eu ma gandisem sa fe sambata pt ca daca e si George acasa mi-e mai usor cu fata,Dominique e intr-o faza de mica salbaticuta,daca nu cunoaste plange de numa',deh,de unde ne vede doar pe noi doi si din cand in cand cate-un musafir...
la Durbuy ,desi a fost super si pe afara i-a placut la nebunie,la hotel nu s-a obisnuit deloc cu locul, studia camera si tablourile si tot ,apoi noaptea nu am pus nicicare geana pe geana ca nu stia unde e si nu a dormit,am venit acasa zombie.
Ii povesteam cuiva din Rom de faza asta si imi zice "pai da,daca nu mergeti mai des in vacante!", carevasazica vorba aia, doctorul mi-a recomandat sa merg cat de des la shopping si sotului meu sa joace golf.
In plus, ma gandeam ca sambata ar putea sa vina si fetele care lucreaza in timpul saptamanii, ce ziceti,atunci sa fie sambata 20 sept?
Hai ca va pup si astept raspunsurile voastre.
Nina, va tin pumnii si Doamne-ajuta sa fie totul usor ,iar Alex sa nu simta nici o neplacere.
Numai bine tuturor!