praline belgiene 28

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

salutare ciocolatzele,

Cred ca v-ati simtit bine azi la intalnire, mai ales ca si timpul a tinut cu voi si a fost frumos. Eu nu am putut veni caci am avut niste treaba si in plus mai sunt si "mama de familie". Baiatul a luat cursuri de mate toata saptamana pt ca anul trecut a avut unele dificultati, si eu a trebuit sa-l duc si sa-l aduc de la prof (ca tata a lucrat). Asa ca trebuie sa mai astept pana la urmatoarea cafea cu fetele.

Scumpi, la cat mai mare pt bebe Sebisor cu ocazia primei lunitze din viata lui. E un dulce si iti vine sa-l mananci. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el.

Oana, felicitari pt noul tau look si sa faci cat mai multe victime.

Pupici cutiutei.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata fete,
Hai ca scriu pe fuga cateva randuri cat face sotu un dus ca dupa aceea plecam la mare si vreau sa va zic ca ieri a fost o zi excelenta in Brussel cu dragele mele Nina si Carmen si desigur Alex si Reina cei doi copii frumosi si dulci ai Ninei. Am pus si pe contul nostru cateva poze.
Madi, ne pare tare rau ca n-ai putut si tu ajunge la intalnire, am inteles problema, nu-i nimic ramane sa ne vedem curand. Pupici tie si lu Domi.
Danielana, chiar ca voiam sa ne vedem, cred ca ai destule sa ne povestesti dar o lasam pe data viitoare cand sper sa poti veni. Apropo, la karaoke sper ca vi, nu?
Rorutz, esti o draguta ca m-ai complimentat, imi creste inima dar daca te uiti la poze numai sexi nu sunt! Sper ca poti veni si tu la karaoke si ar fi super sa-l vedem si pe baiat cu tine.
Simonette, bine ai revenit printre noi! O sa te urechiem cu prima ocazie pt absenta dar se pare ca ai avut totusi motive intemeiate.
Sper sa ne vedem in grup mai mare pe viitor. Lasa ca vom mai organiza intalniri prin Brussel sau chiar la mine in Mechelen si atunci poate vor veni mai multe fete mai ales ca incepe scoala.
Gata, plec, va pup si va doresc un weekend super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Bonsoir pralinele,

am revenit si noi din patria mama miercuri, de la 32+ grade celsius, la numai 16.
Zborul cu avionul a fost un succes deplin pentru Andrei, a fost chiar incantat - nu a pierdut nici o manevra nici in avion nici in aeroport - mi-a spus "mami la voi aici e super tehnologie!".
La Baneasa insa am prins o aglomeratie, mai erau 15 min pana la plecare si noi nu trecusem de check-in , lumea se baga in fatza ....
Concediul in Ro a fost obositor, am avut multe pb de rezolvat, juma de zi am stat la politie ca sa-mi schimb buletinul (notiunea de bon de ordine nu exista acolo, uitasem :D) - si am stat degeaba ca in final am aflat ca trebuia sa fie si tatal meu sa dea semnatura ca ma ia in spatiu ....
Am primit si facut vizie la greu, si tot nu am reusit sa-i vedem pe toti .. Am mers si la mare la Mangalia - drumul obositor, si dupa vreo 3 zile Andrei a facut indigestie - de atata balaceala si inghitit apa sarata din mare - seara ne-am trezit ca il doare burta, vomita, ... plus inceput de febra... a 2-a zi ne-am prezentat la spital la urgente, era plin de copii acolo - doctora i-a gasit si niste pungi de puroi la amigdale, si s-a terminat cu plaja si cu balaceala ...
Am prins acolo o parada a aviatiei (cei de la Tuzla) chiar in golful central din Mangalia, le-am urmarit acrobatiile, chiar pe deasupra celor care inotau la malul marii....
Aici insa, dupa ce i-am "cazat" pe oaspeti (Andrei si cele 2 bunici) in apartamentul nostru - Andrei a inceput pe seara sa planga ca vrea inapoi acasa in Ro, ... la scoala lui din Ro... ca nu ii place baia de aici etc.
Nu prea stiu ce program sa le facem cat suntem noi la servici si nici nu gasim parcuri in apropiere (Woluwe) cu tobogane, leagane, etc - am gasit doar un mic parculetz cu un singur tobogan ....
Daca aveti sugestii cu ce pot sa-l amuz pe Andrei, ca sa-l fac sa-i placa aici.... va astept sa-mi spuneti.

Revin cu noi amanunte.

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna seara!
Bepii, chiar mi-as dori tare mult sa vin si eu in viitorul apropiat la intalnirile voastre, numai sa pot si vin! Multumesc pt intelegere legat de absenta mea!
Melina, am observat si noi ca parcuri de distractie pt copii nu prea sunt..., in Bxl vreau sa zic...
Noi l-am mai dus pe Luca duminik la piata anderleght ca sa-l plimbam cu calul...el este fff incantat, acum depinde de cati ani are Andrei... Ah...are 7 ani! Multi inainte!!! Noi suntem norocosi ca au terminat astia place de flagey si acolo mergem seara de seara! Luca se distreaza caci e mult spatiu si apoi ne mai plimbam si pe lac! In Woluwe insa nu cunosc...eu sunt noua pe aici! Bine ati revenit din Ro!!!
dar unde sunt pralinutzele?

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Am revenit,

acum ne-am intors dintr-o plimbare prin centru: prin parc de Bruxelles am gasit loc de joaca pentru copii, a exersat Andrei pe niste leagane si un tobogan, desi sub varsta lui.

La monts Art era amenajat crd un fel de barbecue, se servea bautura su macare, dar nu stiu exact ce festivitate era. In piata palatului regal se amenaja o scena, cred ca diseara se lasa cu concert.

Simonnette, multumesc pentru bun venitul calcuros. Ce este in piata anderleght? dar
in piata flagey, ce e amenajat pentru copii?

Nina, Nora voi pe unde va mai plimbati nazdravanii? Luni incepeti scoala?

Melina

Mergi la inceput

Melina, in anderleght sunt l-am dus de cateva ori pe Luca sa calareasca...Sunt unii care au niste cai si niste ponei...nu e cine stie ce, dar copiii adora caii!
In Place de Flagey au amenajat niste tasnitoare din pardoseala si toti copiii se balacesc acolo...Pe caldurile alea copiii de toate varstele se balaceau si se distrau tare frumos! Plecam de acasa cu prosop si schimburi... Pup...

Vic, te-ai intors mamico? Cum ai reusit sa rezolvi problemele? Cum a fost zborul? Cum a fost scurta vizita in tara mama?pup

Pup toate pralinele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ia uitati ce zice Mircea Badea de Belgia noastra:)ma face sa o iubesc si mai mult si sa o apreciez la adevarata ei valoare:)uitati-va de la minutul 30 http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=28581

pûpici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ardeiash v-ati intors in Belgica? Sper ca drumul nu a fost prea obositor.. Sa sti ca pana la urma nu am mai pus-o de karaoke saptamana trecuta, am lasat-o pe 13-14 sept.
Lucica cum fuse bre petrecerea? S-a baut multa bere si s-a vorbit pe diagonala? sper ca de data asta nu te-ai mai refugiat in casa Am ras la greu si crede-ma ca desi imi este destul de greu cu drumul, s-a meritat pe deplin, pentru ca m-ai facut sa ma simt tare bine, esti o draguta
Nina ce ai facut ieri? Ai uitat de poze? Nici o problema lasa ca ti le dau cand mai trec pe la tine. Hai ca mi-am adus aminte, spune-mi ce si cum ramane pentru miercuri? Se poate invoi Reiji pana la urma? Fata iarta-ma ca indirect am facut-o pe Reina sa planga, nu m-am gandit ca va reactiona asa, ca am vazut ca radea cand se juca Jos cu Alex.
Ana cred ca maine ajungeti si voi acasa, mi-e un doooooooooooooooooooooooooor de voi, abia astept sa vad
Mady ce zici de o vizita joi seara, dupa amiaza ma duc pe la Miku` si dupa aia as putea trece sa va vad si pe voi, ce zici?
Mikule cum facem joi pana la urma?
Oana suna bine ce zice nenea Badea acolo, dar ma amuza faptul ca el zice ca datorita retelei feroviare, care este cea mai dezvoltata, dureaza calatoria: Bruxel-Londra doar 2 ore , dar nu precizeaza si locatia foarte favorabila, ca doar o calatorie Amsterdam-Londra nu are sa dureze 2 ore cand distanta dintre aceste orase este de 500km in comparatie cu cea dintre Bruxel si Londra care este in jur de 300km. Si mai mi-a placut faza cu rosia feliata si ecologica care se gaseste la orice colt de strada
Tu ce mai faci, esi bine? Vii si tu la karaoke sau la seara romaneasca, vreau si eu sa-ti vad noul look.
Ror multumesc pentru site, vad ca are preturi bune, am sa-mi fac zilele astea o programare.
Miha geaca Monicai tot in masina mea e, poate trec joi 5 min sa ti-o las ca tot voi fi prin zona, tu cum preferi? Au plecat Mimi si Mihai?
Melina si Simonette vad ca deja ati inceput sa cunoasteti cat de cat Bruxelul. Nu va este unori foarte greu, ca eu la inceput, plangeam uneori de dor de casa..
Nora cand ai nevoie de mine,da-mi un mesaj si vedem noi ce si cum
Scumpilica esti o super mamica, cand te vad cu Sebastian in brate.. uneori tot nu-mi vine sa cred ca esti mamica, insa cand trag de carut ma trezesc la realitate
Danielana tu ce mai faci, ce mai zici? Vreau sa mai palavragim si noi un pic, cum face? Imi dai si mie un nr de fix sa te sun, ca la mobil mi-au venit in ultimul timp niste facturi de ma ustura..

Va pupicesc somn usor, vise placute, puricii sa va sarute

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Tania na ca pe tine te sarisem, ma bucur ca ati avut vreme frumoasa la mare. Ai facut plaja?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Tiiiii, da ce leneveala pe la Pralinutze...3 postari in 4 zile! Se pare ca septembrie ne-a cam prins ocupate! Las` sa fie cu noroc!!!

Eu mi-s tare trista...
De ieri puiutii mei au inceput scoala si cresa si tare mi-i casa pustie... Norocul meu ca ieri am fost la un interviu in celalalt capat al Bxl-ului si cu summit-ul asta ne-a mai si ocolit politia de mi-era ca nu mai ajung sa-mi iau copiii! Deci interviul mi-a papat tot timpul, ca de la ora 12:00, am ajuns acasa fix ca sa imi iau copilasii! Dar azi..., azi am venit acasa si m-am apucat de curatenie numai sa nu simt cat de greu trece timpul! Tare mult imi lipsesc, desi cu timpul o sa ma obisnuiesc si o sa apreciez libertatea de miscare! Si daca mai Da Bunul D-zeu sa ma contacteze cei cu interviul...apoi... D-ne Ajuta ca tare mult mi-as dori!

Carmita_baby, nu stiu de ce, ca si pe mine ma mira faptul ca nu mi-a fost prea grea ruptura de tara mama... Mi-a fost un pic dor de cei dragi si imi este in continuare dar... nici pe departe cu plansete si oftaturi! Poate unde mi-au umplut copiii timpul??? De fel eram o sensibila si in alte 2 randuri cand am plecat din Ro, ca sa lucrez, nu am rezistat mai mult de 2,5 luni prima data si 1 luna a doua oara! Dar atunci eram singura si asta cred ca a fost motivul! Multumesc ca te-ai gandit la asta si sper ca iti este mult mai usor acum, ca la inceput!

Ardeias!!! Mai, chiar asa, tu te-ai intors din Ro? Am tot zis sa te sun dar cu agitatia asta cu copiii, sotul a inceput si el sa lucreze si sunt mai mult sg, n-am mai reusit! Sper ca ai reusit sa rezolvi toate problemele si sa-ti vezi si pe cei dragi! Cel mic? Este bine? Este incantat de intoarcerea in Be?

Restul? Unde sunteti? Va doresc tuturor numai bine!

Mergi la inceput