praline belgiene 28

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Fetelor abia astept sa ne vedem maine in Bruxel, haideti cine mai vine? Imi pare rau ca nu poate veni si Scumpi, insa o inteleg, bebe cere foarte des sa pape si ii este foarte greu cand iese afara cu el.
Danielana tu nu vii? Hai si tu!
Oana tu muncesti maine? Sau vei fi pe taramul viselor la ora aia? Bai sa sti ca mi-am pus si eu odata unghii false anul trecut si abia asteptam sa scap de ele.. a fost pentru prima si ultima data. Sincer nu stiu in ce mod ai putea scapa de unghiile false, cred ca daca te deranjeaza rau ai putea merge inapoi la salonul unde ti le-ai facut, ca sa ti le dea jos. sau ai experimentat in jou eentje?
Mikule ma bucur ca ne-am auzit la telefon. Ramane stabilit pentru 4 sept. da? Voi veni in jur de 12:30 - 13:00 la tine, este ok asa?
Mady imi pare rau sa aud ca treceti prin momente grele, nu stiu ce iti pot spune.. dupa nori iese intotdeauna soarele.. hai ca o sa povestim noi maine mai mult
Nora pai cand vrei un masaj da-mi un semnal si vedem cum facem noi.. Sincer si eu tare am nevoie de un masaaaaaaaaaaaj, chiar am cautat zilele trecute un salon unde as putea sa ma las rasfatata, cred ca am sa adorm pe masa de masaj, asa cum faceam uneori la scoala si pe deasupra si cu gura deschisa
Ardeiash drum bun in Romania si sa te intorci cu bine
Lucica ce zici de sambata? E ok?
Ana si Vio distractie placuta la nunta, nasicilor...
si ca tot veni vorba de nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiici am fost aleasa ca nasica a doua gropite dragalase si sunt mandra foooooooooooooooooooc

pupici la toata cutia

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Hello dragelor!Deci ne vedem maine...yuppiiii!Abia astept sa stam la povesti...si sa va vad ca-mi este tare dor de voi.De saptamana viitoare sunt mai libera...copii la gradi si eu singurica acasa...daca are cineva chef de o cafea,dati de stire.Mikule,iti dau detalii pe mess...mi-ar place sa vi pe la mine sa mai vb si noi...
Oana,cind iti vad si eu noul look???Cind ai timp,poate ne vedem si noi ca pe tine chiar nu te-am mai vazut de un car de ani!
Hai ca mai aveam de spus cite ceva dar m-au navalit teroristii si nu mai pot scrie...va pupicesc pe toate si revin mai tirziu ...papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor toate, eu de cafea nici vorba maine ca,deh, mi-s om al muncii si mama singura ca berbatu-i iar in Olanda.

Cat despre karaoke, OK, hai ca ma mai gandesc!

Carmencita, ma gandesc cum as putea face si t-apelez! Acu' daca tot veni vorba,as mai avea eu nevoie si de altele.

Pupici o mie pentru pralinute dulci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Fetelor,Taniuta,help ,nu stiu ce sa fac pt maine ,dimineata la prima ora avem ceva important de rezolvat ,imi stabilisem cum ajung si cum fac si acuma imi zice george ca daca mergem dim la 9 la banca si se prelungesc treburile pe acolo nu mai am cum sa ajung la intalnire;ca trebe musai sa vin pe acasa sa hranesc fata si sa o pun sa doarma ca altfel e de belea cu ea;
bai ,si nu mi-a dat prin cap sa-i fi spus taniutei ca e mult mai bine sambata pt mine,dar oricum voi aleseserati deja ziua de maine;of of,hai ca vad eu ce-oi face,va pup ,noapte buna!

de la Madi,mamica de Marie Dominique(09.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Salutare pralinutze dragutze!
A dat Bunul Dumnezeu sa mai trec si eu pe aici... cred ca m-ati si uitat...n-ar fi nicio chestie ca nici bine nu m-am integrat si am lipsit vreo 2 luni! Sa stiti insa ca am lipsit motivat...
Am probleme cu netul...conexiunea mea e f. proasta atunci cand vreau sa intru pe DC...nu-mi dau seama de ce...
Si cu timpul am stat f. prost, si cu starea de spirit....

Sper ca de acum incolo sa am mai mult timp ca de luni incep copiii mei, scoala (Luca) si cresa (Iannis). Mi se rupe inima de cel mic, la fel cum mi s-a rupt si de cel mare cand l-am dat la cresa in Ro...
Bine nu ptr mult timp ca incep si eu cursurile de lb franceza pe data de 8 sept...abia astept! Si...sper sa imi gasesc si de lucru in curand ca altfel nu stiu ce voi face cu atata timp liber...bashca, ca m-am plictisit rau de tot sa stau acasa...

Am citit si eu capitolul asta si trebuie sa spun ca tare va mai invidiez pentru ca sunteti asa de bune prietene...si mai ales pe cele care au fost vara asta in Ro...daaaaa, ce mult le invidiez pe cele care au fost in vacantza in Rooo! Parca m-a lovit si pe mine un door asa micutz cand am citit despre voi!

De cand nu am mai intrat a nascut SCUMPI pe care o felicit din inima ptr. minunea SEBASTIAN!!! Sa profiti la maxim de momentele astea, desi uneori vei fi extenuata....timpul trece asa de repede!!! Sanatate multa micutzului, sa creasca frumos si mintos!!! Siii...la multi ani ptr. prima lunita!!!

Felicitari MIRI ptr cetatenie!!! Sa fie intr-un ceas bun! Oare o sa te cunosc vreodata? Eram la Madi intr-o duminik cand ai sunat si exact asta a fost intrebarea care mi-a trecur prin gand! Nu stiu daca iti mai amintesti...Cand scriam si eu la ZUZE, am fost cea care ti-am facut o"declaratie" de admiratie...atunci m-am simtit luata peste picior dar tot simpatik imi esti si daca tot am ajuns in Be, lucru pe care atunci nu-l stiam...poate o sa te cunosc intr-o zi!

MADI, sa stii ca ne-am simtit tare bine la voi! Sper sa ne vizitati si voi curand...bineinteles dupa ce va eliberati de stres si dupa ce se rezolva toate problemele, Doamne Ajuta!pup pe Domi cea frumoasa!

Ardeiash, nici nu vreau sa stiu ce e pe capul tau acuma... Bafta multa sa rezolvi toate problemele in timp record si sa-ti ramana destul timp sa te bucuri de apropierea celor dragi!

Nu mai stiu care era Pralinutza care si-a tras look de vedeta....
Felicitari ptr noul look si ptr felul in care te face sa te simti ca tare mult conteaza! Pe mine m-a mancat in ...si m-am tunc in Be la un salon la care bineinteles ca n-am mai fost si nu sunt deloc multumita! Abia astpt sa imi mai creasca putin parul si apoi poate imi recomandati si mie o coafeza buna!

Va imbratisez pe toate cu drag si va doresc distractie maxima la seara romaneasca...inca un motiv sa va invidiez!!! In Bxl nu sunt astfel de seri? Toate gandurile mele bune!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Salutare pralinutze dragutze!
A dat Bunul Dumnezeu sa mai trec si eu pe aici... cred ca m-ati si uitat...n-ar fi nicio chestie ca nici bine nu m-am integrat si am lipsit vreo 2 luni! Sa stiti insa ca am lipsit motivat...
Am probleme cu netul...conexiunea mea e f. proasta atunci cand vreau sa intru pe DC...nu-mi dau seama de ce...
Si cu timpul am stat f. prost, si cu starea de spirit....

Sper ca de acum incolo sa am mai mult timp ca de luni incep copiii mei, scoala (Luca) si cresa (Iannis). Mi se rupe inima de cel mic, la fel cum mi s-a rupt si de cel mare cand l-am dat la cresa in Ro...
Bine nu ptr mult timp ca incep si eu cursurile de lb franceza pe data de 8 sept...abia astept! Si...sper sa imi gasesc si de lucru in curand ca altfel nu stiu ce voi face cu atata timp liber...bashca, ca m-am plictisit rau de tot sa stau acasa...

Am citit si eu capitolul asta si trebuie sa spun ca tare va mai invidiez pentru ca sunteti asa de bune prietene...si mai ales pe cele care au fost vara asta in Ro...daaaaa, ce mult le invidiez pe cele care au fost in vacantza in Rooo! Parca m-a lovit si pe mine un door asa micutz cand am citit despre voi!

De cand nu am mai intrat a nascut SCUMPI pe care o felicit din inima ptr. minunea SEBASTIAN!!! Sa profiti la maxim de momentele astea, desi uneori vei fi extenuata....timpul trece asa de repede!!! Sanatate multa micutzului, sa creasca frumos si mintos!!! Siii...la multi ani ptr. prima lunita!!!

Felicitari MIRI ptr cetatenie!!! Sa fie intr-un ceas bun! Oare o sa te cunosc vreodata? Eram la Madi intr-o duminik cand ai sunat si exact asta a fost intrebarea care mi-a trecur prin gand! Nu stiu daca iti mai amintesti...Cand scriam si eu la ZUZE, am fost cea care ti-am facut o"declaratie" de admiratie...atunci m-am simtit luata peste picior dar tot simpatik imi esti si daca tot am ajuns in Be, lucru pe care atunci nu-l stiam...poate o sa te cunosc intr-o zi!

MADI, sa stii ca ne-am simtit tare bine la voi! Sper sa ne vizitati si voi curand...bineinteles dupa ce va eliberati de stres si dupa ce se rezolva toate problemele, Doamne Ajuta!pup pe Domi cea frumoasa!

Ardeiash, nici nu vreau sa stiu ce e pe capul tau acuma... Bafta multa sa rezolvi toate problemele in timp record si sa-ti ramana destul timp sa te bucuri de apropierea celor dragi!

Nu mai stiu care era Pralinutza care si-a tras look de vedeta....
Felicitari ptr noul look si ptr felul in care te face sa te simti ca tare mult conteaza! Pe mine m-a mancat in ...si m-am tunc in Be la un salon la care bineinteles ca n-am mai fost si nu sunt deloc multumita! Abia astpt sa imi mai creasca putin parul si apoi poate imi recomandati si mie o coafeza buna!

Va imbratisez pe toate cu drag si va doresc distractie maxima la seara romaneasca...inca un motiv sa va invidiez!!! In Bxl nu sunt astfel de seri? Toate gandurile mele bune!

Mergi la inceput

Imi cer scuze ca s-a trimis de 2 ori...v-am zis ca am pb de conexiune!

Va pe toate pralinutzele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Uite ca a trecut eja o saptamana de cand m-am intors de pe meleagurile natale si incet, incet incep sa ma dezmortesc...asa cam cu viteza melcului turbat :)))

Sebisor, LA MULTI ANI ptr prima luna din viata! Ai crescut frumos, bravo lui mami care are multa grija de tine:) Acum mai ca m-as incumeta sa te iau putin in brate.
Data trecuta eram cam stresata, invaluita de problemele cu viza si alergatul la ambasada (multumesc Carmen, a mia oara ptr timp si efort sa mergi cu mine), transpirata si bebe prea micut. Dar Daniela, sa stii ca am fost impresionata sincer de bebe Sebastian, micut, finut si frumos ;)

Carmen, pentru masaj poti merge la Ana-Maria Petre, tipa care si-a deschis salonul de masaj in Antwerp. E o fata de nota zece si cred ca si manutele ii sunt asa ca denumirea salonului. Uite aici site-ul:
www.manidoro.be cu nr de telefon, adresa si preturi :)

Ardeiash, cum e acasa? Pacat ca nu poti sta mai mult cu ai tai. Dar e bine si asa. Bafta multa, sa rezolvi ce e de rezolvat si sa te intorci cu forte proaspete ptr marea batalie.

Maducule, hai ca se vor rezolva si problemele in curand. Sa fiti increzatori si Dumnezeu o sa va ajute! Pupici lui Dominiqe si voua.

Danyelana, bine ai revenit din concediu si tine-o tot asa.

Miricule, asa tacuta cum sunt, iti sunt admiratoarea din umbra Pupici ptr cei mici.

Miha, Lucica, Ana, Nina

Bepii, cu tunsore de copil, sau fara, tot sex_bomb esti, asta e, n-ai ce-i face.

Oana, vreau si eu sa vad blondina

Simonette, bine ai revenit!

,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

O floricica si pentru Nora, ca nu-mi ieseau mie socotelile

Mergi la inceput

Vad ca vreti sa fiti masate....!
Ptr fetele din Bxl care vor masaj si nu are cine sa le faca, ma ofer io! Garantez ca n-o sa fiti dezamagite si... vin si la domiciliul clientei!!! Si asa ma plictisesc si o sa ma plictisesc si mai tare cand vor incepe copchiii scolile!
Ptr cine vrea, dau nr de tel: 0488252469
Sper sa nu se supere nimeni...........

Mergi la inceput