praline belgiene 28
Raspunsuri - Pagina 7
ardeiash spune:
merci de sustinere ;;;
pup fetele :: ma-ntorc sambata din romania;; sa-mi tineti pumnii ca pana la constanta e drum lung
s-auzim numai de bine! si
ninaM spune:
Ardeiash,drum bun si bafta multa cu actele in romania....sa va intoarceti sanatosi!
Danyelana,bine ai revenit!Abia astept sa ne vedem sa stam la povesti
Taniuca,eu vineri vreau sa ies la o cafea...sa ne vedem...poti?cine mai vine?//hai fetele...madi tu nu poti sa vi cu Domi?asa iti mai vedem si noi printesa.Miri tu cum lucrezi???ai putea veni si tu?Apropo,felicitari pt cetatenie...sa fie intr-un ceas bun!
Gata,va las ....ma duc sa maninc cu Carmen ca are foamea in git!a venit la mine si numai de mincare vb.
Pa,pa
Bepii spune:
Nina, eu pot veni vineri!
Ma bucur ca insfarsit cineva a reactionat la propunerea de a ne vedea in acest weekend. Vorbim la telefon in legatura cu ora si locul de intalnire.
Ardeiash, drum bun acasa si muuulta bafta pt ceea ce ti-ai propus.
Danielana, bun venit inapoi! Ma bucur tare mult pt tine si pt faptul ca baiatu a fost incantat de tara noastra si mai ales ca familia ta l-a indragit. Asta e cel mai important. Sa va fie la fel de bine si pe mai departe.
Caracora, deci sa inteleg ca stai in Belgia desi la tine scrie Bahamas..... Atunci iti doresc bun venit in grup si mai da-ne detalii despre tine. Baba trebuie sa stie tot. Eu sunt veterana grupului desi la minte ..... eheei, mai am de copilarit.
Pai daca stai aproape de Brugge vino si fara sot la seara romaneasca ca o sa fi cu noi si te asigur ca n-o sa te simti singura nici o secunda. Inca nu ne cunosti!
Fete, in weekendul asta se prevede soare, cald, asa ca o sa mergem la mare cu motocicleta si poate cu niste prieteni.
Acu va pup si va doresc toate cele bune.
coracora spune:
Buna seara fetelor!
Bepii, nu locuiesc in Bahamas ci in Olanda.La inscrierea pe forum am clickait la intamplare pe-o tara, nu mi s-a parut atat de important aspectul asta la momentul respectiv. Am incercat sa schimb "locatia" insa nu merge... asa cum nu-mi merge nici mesageria. Am citit regulamentul site-ului si se pare ca-n perioada de "proba" nu-ti e permis mai nimic...Ma simt ca cei eliberati conditionat din inchisoare...Dar daca astea-s regulile trebuie sa le respect, n-am cale de-ntors.
Cat despre seara din Brugge, slabe sperante sa vin singura pentru ca nu am permis de conducere... Asa ca, daca vreau sa particip vreodata, va trebui sa-l cooptez pe sot (in calitate de birjar).
2 vorbe despre mine: locuiesc in Olanda (langa Rotterdam, unde de altfel si muncesc) de aproape 4 ani, sunt maritata c-un bastinas, nu am copii insa am doua porcusoare de Guineea.
Ma bucur sa va citesc si, cine stie, poate ne si vedem "la ochi" in curand.
O seara buna!
MadyG spune:
Salutare,bomboane mici si mari!
Nu am mai scris de un car de vreme si sa-mi fie rusine, dar de gandit la voi m-am gandit si de dor imi e dor de voi.
Taniuta ,scumpa mea, iti multumesc ca mereu ai intrebat de mine si de Dominique ,si mie mi-e dor de tine!Am veni si noi la intalnire,ramane pe vineri sau pe sambata?
Felicitari pt cetatenie dragul meu Mirik, le-a mai crescut otzara calitatea belgienilor cu ocazia asta!sa-ti fie de bine si sa fie intr-un ceas bun !
Nina,venim cu mare drag,abia astept sa va vad!
Din tot sufletul La multi ani Reinei cea frumoasa si dulce,sa fie sanatoasa si plina de noroc !
La multi ani cu intarziere si papusicii de Maria, pt Sf Marie care a fost nu demult!
Petrecere faina sambata ,Ana, sa traiasca nasa mare !!!si te asteptam cu drag inapoi acasa!
Morgane,mersi de invitatiune, trece-ne si pe noi pe lista,o sa ne rezervam si noi ca si Tania o camera la hotel .Macar 2 ore daca stam la seara romaneasca si tot e super,adica pana rezista micuta demoazela.
Bine ati revenit dragi sezoniste , ma bucur ca ati petrecut frumos prin Romania!
Danyeluta,iti doresc sa fie intr-un ceas bun si ma bucur f mult pt voi, e de bine ce povestesti tu acolo, e de fff bine!
Robertina , pupici amandurora si ma bucur ca v-ati simtit asa bine in vacanta,alaturi de rude.
Mamica Scumpica,ce faceti,dragilor?Doamne,cat de dulce e puiutul Sebastian,cu gropitele lui,e un papusel frumos si iti vine sa-l mananci!Va pupam!
Carmencita,ai zis ca vii pe la noi,te asteptam cu drag,hai fa-ti timp si vino!
Multi pupici pt Miha,Ardeiash si Nora,si succes la scoala copilasilor in anul care incepe!
Oana,ce mai faci,fata?Como estas ?
Simonette ,ce faceti,dragilor?Sper sa ne vedem in curand ,pupici la bomboneii tai de baietei!
Va imbratisez cu drag pe toate ,si pe cele nementionate,va doresc numai bine si Doamne-ajuta!
de la Madi,mamica de Marie Dominique(09.10.2007)
oanademunck spune:
Bai, io estas bien, cum ma stiti doar ca mai blonda:):)Mi-am tras un blond prin freza de se uita barbatii la mine la semfor de ma fac sa stiu ce simte paris hilton cand iese p'afara!Am dat in sfarsit dupa luuuungi acatiste de o coafeza taticu care mi-a tras un nou look ce-mi pune in evidentza inteligentza, vorba aia de acum am o scuza , sunt blonda!! Mi-a revenit umoru, mi-au trecut hormonii, mi-am operat catzelul si m-a tras mama de urechi ca n-am mai scris pe forum!
In rest mari peripetii n-am mai produs pa aia cu degetu o stiti , nu o stiti insa pe aia cu bariera la serviciu, bariera care mi-a cazut fix pe masina intr-o tentativa de-a mea de a evada din parcare dupàa ce mi-am pierdut cardul......a si ieri era sa-i zic unei 'sefe' dag varkentje ca nu-mi venea numele ei in cap si n-am gasit altceva cu ce sa o aseman:)
Mady, sper sa se rezolve problemele sis a nu mai fiti abatuti!Pupici si poate te mai pui si tu uneori online pe mess!3
Taniuc ma primesti pe la tine intr-o zi dupa serviciu ca mi s-a facut dor sa mai vb cu tine!
Carmen, tu faci manichiura ca mi-a tras frate neste unghii cu acrylic oana made, cum pun o etiketa cum sare una, mai scot un boardingpas mai sare si a doua....funy da neestetic!
Scumpi ai pus o poza superba cu sebastian la noi pe cont, aceea in care zambeste, super de super!!!!!!sanatate multa si spor la crestere
Ano tu cand te intorci fata ca os a si uiti unde mai e belgia pe harta daca mai stai mult prin ro!
Nina, La Multi ani reinei!!Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!!!
Ardeiash, la voi cum mai e situatia??tin pumnii
Coracora , welcome !Si eu am inceput cu un porc de guineea, caruia i-am cumparat sotie care a cazut grea si a tot continuat sa cada grea pana am dus-o la magazin cu tot cu cele 5 generatii de copchii (am inceput cu unul si am sfarsit cu vro 24..in momentul de fatza sunt in sfarsit cavia vrij)
Miri hai ca mai ai 10 minute si scapi de balie 3 si paxi nebuni
Pupi tuturor fara exceptie as mai scrie ca-miintrasi in mana da-mi cad ochii-n gura sunt sculata de la 2.......
pupici
scumpi spune:
Buna fete,
Miri felicitari pt. cetatenie! Sa fie intr-un ceas bun!
Nora ce repede trece timpul cand ai copii, uite nu-mi vine sa cred, maine asta mic va implini o lunita. Parca acum am nascut.
Danyelana bine ai revenit! Ma bucur f. mult pt. voi.
Mady multumim. Poti te rog sa-mi mai trimiti nr. tau de fix, nu stiu cum am facut ca nu-l mai am.
Oana multumim . Poza a facut-o Carmen cu telefonul, l-a prins la fix, el zambeste destul de des, dar e cam greu sa prinzi momentul.
Fete MI-E DOR DE VOI. Imi pare asa de rau ca nu pot veni si eu maine la intalnire, offf, m-am gandit in toate felurile cum sa fac sa vin, dar tot nu-mi iese. Bebe e prea micut pt. o iesire la distanta.
Va pup dulce o zi senina va doresc
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
scumpi spune:
zapacila sunt, tot am uitat pe cineva
Ardeiash, drum bun si bafta muuuulta cu actele. Tinem pumnii! Enjoy din plin scurta vacanta .
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
Bepii spune:
Scumpi, LA MULTI ANI pt prima luna de viata a lui Sebastian! Sa va traiasca si sa va bucure in fiecare clipa. M-am uitat si eu pe pe pozele cu el si intr-adevar e un copil frumos foc. Nu-mi dau seama cu cine seamana, parca cu amandoi in aceeasi masura dar stiu ca e tare dragalas. Abia astept sa-l vad. Sa ne anunti cand esti dispusa sa ne primesti ca si mie mi s-a facut dor de tine.
Oana, usa mea e deschisa oricand pt tine. Doar da-mi de veste cand vrei sa vi si o sa-mi fac timp. Te-am vazut pe poza de pe mes cu ultimul tau look! Bai, arati super de super! M-a cuprins invidia mai ales ca si eu fusei la coafor acu 3 zile ca sa-mi schimb lookul si vreau sa va zic ca am cazut iar intr-o depresie ca ala a experimentat o noua tunsoare tocmai pe capul meu. Arat naspa de naspa de mi-e frica sa ma uit in oglinda. M-a caprit rau de tot. Of, viata mea....
Asa ca daca vreti sa vedeti cum arata o femeie cam la 50 ani cu o tunsoare de copil de gradinita veniti vineri la intalnirea de la Brussel unde vor mai fi prezente Carmen, Nina cu copilasii si Madi cu Dominique. Hai care mai veniti? O sa fie fun!!!
Fete vreau sa precizez faptul ca karaokele general de luna viitoare va avea loc sambata 13 septembrie. Sper sa poata veni toata lumea sau aproape. Faceti ce faceti dar nu lasati nimic sa intervina in acea zi ca vreau sa ne vedem.
Iar cat priveste acea propunere vaga de a merge si sambata asta la un dans, vad ca nu se zie nimic..... nu de alta dar intre timp la mine s-a schimbat un pic planul si as cam fi disponibila.....
Va las ca scriu de pe campul muncii.
Pupici la toata cutia.
miri_mik spune:
halou!
uelcom bec fetelor sezoniste, vorba lui madi!
sunt pe fuga, dar raspund: nu poci nici intalnirek, nici karaoke:( maine am suplimentare, si p-orma... e vacanta si la noi. si mi-e ciuda d enu mai pot:(
pana una alta, tin sa-i amintesc lui carmencita ca pe 4 sept e arvunita:))) musai sa nu ma lashi balta:)))
oana e intr-adevar bomba sexi! pe bunelea, dar tare greu o reucnosc in aeroport daca-si prinde moatse in varful capului! sper s anu mai vad d-aste aoana draga, ca tare faina esti fara ele:))
tania, io am zis sa vii la a noastra! uite oana ce hepi e... dar nah, data viitoare. si stii ceva? sunt convinsa ca-ti sta bine cu freza de copil! vorba ta, mai ai oricum d ecopilarit:)))
coracora, bine te-ai alaturat cutiei!
scumpi, la multi ani pentru prima lunitsa de viata! m-am uitat si eu la fotografii! ce scump eeeeeeeeeeee! acolo unde i-ai facut mots in varufl capshorului! si se cunoaste bineeeeeeeeee ca nu mai e fixnou-nascut!
nina, daca-mi daia dresa ta si indicatiile, poate intr-o zi cu soare am sa ma incumet singura cu mashina si fara gps:))) dar te-anunt io din timp. pe madi o tot amagesc da numa nu ajung:)))
madi... cum stai cu rabdaricile?
danielana, deci "baiatu" a intrunit acceptul clanului de la buzau. perfect! acu sa te mai aud ca-i spui in toate felurile ca t emujc de nas.
roruts draguts micuts, tu, tacut ca intotdeauna. frumoasa noastra din umbra:) eeeeeee, dar si cand te apuci tu de facut, le faci:)) cum iti revii dupa vacanta?
morgane, noi in principiu venim. trebe musai musai sa facem personal confirmarea? sau o faci tu pt noi? vine toata gashca. cu catsel, cu purcel, de unde bine deduci ca va fi scurt. nu vrem sa ramanem la hotel. desi nah, poate se razgandeste capul familiei sa poa sa bea si el "vartos".
nora, n-o fi karaoke genul tau, dar pe bune ca e de incercat. iti place muzica? iti place sa razi? perfect! nu t epune nimeni sa cantsi, dar poate te ia pe sus elanul si canti cu fetele. hai mergeti si voi o data, nus e poate sa ramai ashea pe dinafara!
anamana... printre randuri cintesc ca nanasheshti... io numa la bani ma gandesc si la sumele care se practica in ro. am citit pe net ca una da 1000 de euro? un salar? ma rog... nush, dar s ate distrezi sis dansezi pana ramai fara talpi la papuci!
evident c auit pe cineva, dar revin!
au dat navala baietii!
pusi pusi
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png