praline belgiene 28

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Morgane, gata am faut rezervarea la hotelul indicat de tine. Am intrat pe "booking.com" si am cautat acelasi hotel si de data asta a mers. Acum cale de intoarcere nu mai este asa ca venim sigur!!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

'neata, ce-mi place ca s-a mai animat atmosfera !!!

Carmen nici nu am observat lipsa gecii Monicai, mercic ca mi-ai spus; legat de kara eu ma gandeam saptamana asta, adica vineri sau sambata - amatoare? confirm si pentru cel pe 13-14, oricum;

Miri FELICITARI, sa fie intr-un ceas bun!

Scumpisor iti doresc rabdare si putere!

Ror bine ai revenit din concediu si ma bucur ca v-a priit sederea in RO.

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

no, vad ca sutienu meu e subect de discutie hi hi

carmito mama, da numa geaca Monicai ai vazut-o la tine-n masina ? da pe-a mea? si-o umbrela-n plus? ;; poate ai un drum macar pana la nina;; pliz; sa mi le lasi :: sau cine e mai aproape

felicitari la noua belgianca

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

ror bine-ai revenit:: nu mai fii trista :: se poate si mai rau ; uita-te la mine : plec joi si ma-ntorc sambata in conditiile in care ma duc special sa umblu la primarii, prefecturi si notari sa pot veni cu vad in tara cu vlad int-o singura zi de vineri ;;; si intre timp sa-l mai strang si pe barbati-miu de gat ca a accidentat masina; dragut , nu ? agigurare-belgica / bushire-romanik;

dar sunt optimista ce pui de pui

pup la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ardeiashule geaca ta nu am vazut-o, insa am sa verific. De ajuns, nu stiu daca ajung pe la Nina, poate intr-o seara am sa dau o fuga, nu promit nimic. Daca nu ajung ia si tu alta geaca si ti-o dau cand ne intalnim data viitoare, asta in cazul in care este la mine.

S-a intors si Danielana, iar Ana se intoarce pe 2 sau 3 sept parca.
Ma da' eu daca am sa vin la seara romaneasca nu am de gand sa innoptez acolo..

Sincer si eu as avea chef de un karaoke saptamana asta..

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor, iata-ma si pe mine!.

Am citit in graba mare ce-ati scris cu toatele, sa vedem:

• La Multi ani Reina, sa fii sanatoasa si fericita 1000 de ani impreuna cu fratiorul tau, mami tati si multi alti oameni dragi sa-ti fie alaturi!
  • Mirikule felicitari pentru cetatenie! Bai, frate,ce noroc au belgienii astia cu noi, pe bune acu'!
  • Ardeiash, pupici si drum bun in Romania, sa-ti reuseasca ce ti-ai propus

Ma preseaza copchii s amergem in parc, nu mai pot sa scriu dar promit ca revin diseara, ca am fost cam neserioasa in ultimul timp si nu am mai scris. Pe scurt despre noi: mi-au venit baietii inapoi acasa si sunt tare fericita, cat au fost plecati parca n-am fost eu, nu am avut chef de nimic, nimic, nimic. Traiam fara sa traiesc, doar numaram zilele! Oi fi dependenta de ei???

Fug, pup, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Am revenit ,am fost in parc,ne-am intors, am facut o Quiche Lorraine si am si mancat iar acu mi-e somn.

Ma intorc la voi, dragelor:

• Scumpicel, ce nostalgie ma cuprinde cand citesc povestile despre bebe mic si dragalas, parca ieri il avem pe Andrei bebelus si eram si fericita si epuizata si uimita peste masura de ce mi se intampla... Si acum Andruska si Victor sunt baieti mari si voinici, te intelegi cu ei ca si cu adultii, stau singuri acasa daca trebuie, samd...
  • Bepii, esti draguta ca te-ai gandit la mine, la cat nu am mai scris, ati fi putut sa ma si uitati
  • Rorutz, care va sa zica v-a placut in Romania! Ai mei au venit de acolo de parca ar fi mancat numai lamai
  • Carmita, ma gandi zilele trecute cand mi se intepenise spatele batran si visam la un masaj
  • Miha, Morgane,pupicei dulcei, sa va distrati frumos la seara romaneasca, vorbesc si eu cu berbatu, poate trecem si noi
  • Oana, papusa draga, mai povesteste-ne ce mai faci? Esti bine, mai putin bine? Vrei sa ne vedem la o cafea, sa mai povestim? Tu stii ca suntem aici

Daca am uitat pe cineva, iertare! Va pup cu drag pe toate si mi-e dor de voi. Sunt ocupata pana peste cap cu serviciul si ce mai ramane dupa aceea, dar mi-ar placea mult sa ne vedem. Karaoke nu e tocmai genul meu, dar gasim noi o ocazie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare pralinutze,

Iata ca ne-am intors si noi de pe meleaguri romanesti de cateva zile si de bine ce am venit am plecat iar. Dar de data aceasta la Disneyland pt trei zile. Pt ca in tara am fost singuri, ca doi porumbei, am fost in Franta cu copiii, sa le oferim si lor ceva pt vacanta.

Dar sa va povestesc pe rand. In tara a fost superb, am fost la munte, pe Transfagarasanul si sa vizitam cateva manastiri si castelul Bran. Baiatului i-a placut foarte mult si s-a simtit minunat ca le-a promis alor mei ca in iarna ne intooarcem in romanika. Desi imi era frica de intalnirea parintilor cu baiatul, s-a intamplat mai bine decat ma asteptam. Ai mei au vazut ca ne iubim, ca ma respecta si se poarta frumos cu mine si diferenta de varsta nu a mai contat. L-au acceptat si l-au indragit toti din familie care l-au cunoscut, ba chiar si vecinii de la tara. In oras am facut mai mult naveta pt ca era cald la apartament si ne-am refugiat la casa de la tara.
A mancat din toate bucatele traditionale (a adorat sarmalele) si s-a simtit bine si eu cu el.

Dupa ce ne-am intors ne-am odihnit 2 zile si am plecat la Disneyland toti patru unde ne-am distrat ca niste copii. Am revenit luni si ne-am odihnit toata ziua.

Abia astept sa ne vedem, sa ne povestim ca tare a mai trecut o gramada de timp de la ultima intalnire.

Pupici la cutiutza.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Buna fetelor,

Am ascultat sfatul vostru si mi-am activat singura casuta de mesaje insa nu merge... Sau cel putin asa mi se pare mie.

Mihaela, ai primit vreun mesaj de la mine? Am trimis vreo 2...

Pupici tuturor si distractie placuta la petrecerea romanilor! (chiar ma gandisem sa vin si eu - nu e prea departe de mine - insa mi-am amintit ca barbate-meu e in deplasare in weekendul ala...) :(

Mergi la inceput

merci carmita

Mergi la inceput