praline belgiene 28
Raspunsuri - Pagina 12
carmita_baby spune:
Mikule esti tare da maine iti face fata un masajel complet, tu trebuie doar sa stai cuminte si sa enjoy the moment, sa nu te prind ca-ti rozi unghiile in timp ce-ti fac eu masaj noapte buna, ne vedem maine
Mello motanelul iubit
simonette spune:
Ralcat bun venit printre praline! Parca ma vad pe mine acum cateva luni de zile...dezorientata si avida de informatii!
Parerea mea despre bruxelles este una bunisoara! Depinde...sunt cartiere linistite si frumoase, curate, dar sunt si cartiere mai putin curate si linistite! Eu una locuiesc in Ixelles si desi nu este unul dintre cele mai curate sau linistite cartiere este unul bun si imi place sa locuiesc aici! Am acces usor aproape spre toate cartierele, este aproape de centru si am scolile aproape! Chiria in Ixelles nu este nici scumpa nici ieftina... Succes si
Carmita m-am gandit si eu la a ne masa una pe alta caci si eu, cu toata experienta mea de 10 ani, vreau sa aflu cat mai multe mai ales acum ca urmeaza sa incep sa lucrez!!! Vreau sa-mi reimprospatez reflexele si sa-mi dau mana cum se zice! Stii cum e...omul cat traieste invata asa ca eu sunt disponibila!!! Unde locuiesti? un nr de tel??? Sau m-am aprins degeaba?
Miri, sa nu crezi ca am fost vreo clipa suparata atunci....nuuuu, m-am gandit doar ca poate am dat cu bata in balta sau am fost inteleasa gresit! In fond nu facusem altceva decat sa te complimentez! Dar nu mai conteaza... Cum iti mai merge la servici? Ce mai fac copilasii tai frumosi?
Nina felicitari ptr curajul de care a dat dovada voinicul tau! Sa fie intr-un ceas bun interventia si refacere rapida!!!
Madi ma bucur sa aud ca ati fost plecati intr-o scurta vacanta, dar asa e cu astia mici, nu prea agreeaza schimbarille... As vezi si el pe 20 la intalnire, dar daca incep serviciul voi lucra si sambata, asa ca nu stiu ce sa zic! Era o buna ocazie ptr mine sa cunosc fetele... si numai bine!
Salut toate pralinutzele si le
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
ardeiash spune:
simonette ce veste buna ca incepi sa lucrezi,,, super ,, sa fie intr-un ceas bun si mult succes
s-auzim numai de bine! si
simonette spune:
Ardeiash, sper sa nu ma fi pripit insa dupa ce m-am intalnit atunci cu tine i-am sunat ca nu mai rezistam si tipul mi-a zis sa nu-mi fac pb ca au fostimpresionati de mine si ca sigur vom colabora! Acum astept sa faca ei urmatorul pas...au zis ca ma contacteaza inainte de 15 luna asta! Doamne Ajuta! Si Doamne Ajuta si tie!!!!!!!!!!!!
ardeiash spune:
carmita ,,, abia acum am vazut ,, a murit cristina . of Doamne
http://www.rombel.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=41087#41087
s-auzim numai de bine! si
carmita_baby spune:
Trist, trist, foarte trist Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Simonette, nu te-ai aprins degeaba si eu imi doresc acelasi lucru, ma intereseaza tehnica ta si desigur nu numai, un masaj nu strica niciodata, iti voi trimite pe PM adresa mea de mess si numarul de telefon.
Mello motanelul iubit
simonette spune:
Doamne!!! FFF. trist!! Condoleante!!!!
Carmita, te-am salvat in lista mea si astept sa te trezesti...poate intri un pic sa vb... De sunat poate te sun mai trz, sa nu deranjez! Dar cel mai bine vb pe mess ca acolo putem sa stabilim mai in voie detaliile!
O zi buna tuturor!!!!
anamana123 spune:
bu-hu-huuuuuuu!
ne mai stiti?????
am venit miercuri seara tarziu
abia am pus cat de cat lucrurile la punct (in special frigideru')
ma duc sa dorm ca-s varza
pup toate toate
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
morgane spune:
Miri, confirm eu, cum sa nu. Am ascultat mesajul tau ieri f tarziu si azi m-am adunat tarziu de pe drumuri. Te sun maine.
Pana acum am notat pt seara romanesca: Carmita, Miri (2x); Miha (3x), Madi (2x1/2), Bepii (2x) ... am sarit pe cineva?
Madi, tare imi doresc sa vin la tine, insa pe 20 am o nunta, nu eu altcineva, dar ma rog, sunt invitata.
Carmita, merci mult pt muncile depuse loco. Sunt neteda ca un baby poeptje. BBQ-ul a avut un succes crunt, asa de crunt de-l vor la anul tot la noi. Eu vreau pauza. Aveam de gand sa incep la 11.30, insa puradeii au venit sa-si instaleze "de kramen" de pe la 08.30 si acolo au intepenit sa se si joace. Parintii au venit la ora stabilita, au mancat, au baut, au votat primarul orasului (doi alesi, ca a fost execo) si foarte inportant AU INVATAT DANSURI POPULARE ROMANESTI: hora si aluneulul. Au tropotzit pe gazonul meu, de ieseau ramele la interval speriate de cutremur. A fost un ras bestial. La final am prezentat copiilor programul artistic cu aplauze la scena deschisa. Sotiile m-au intrebat de prietena mea, "nu vine si ea"; ati vrea voi. Ai impresionat suflarea stransa in jurul butoiului, dar venita cu intentia de a monta corturile.
Se aduna pralinele pe la casele lor si mai vin si altele iubitoare de zaharoza. E bine, e bine. La toata lumea, un bun venit !!!
Pupici,