praline belgiene 28
Raspunsuri - Pagina 13
ninaM spune:
Morgane,venim si noi la petrecere...cu copii,deci 2x2.Nu o sa stam prea mult ca deh...cu copii e mai greu,dar citeva ore acolo si tot e bine....siii...abia astept sa va vad ca pe tine chiar nu te-am mai vazut de secole
Fete,deci kara a ramas pt sapt viitoare,pe 13...da?Asta e intr-o simbata....cred...Abia astept sa ne vedem si poate reusim sa ne adunam in numar cit mai mareeee.....sa ne povestim....si sa ne zbintuim...
hai va pupic pe toate si o duminica frumoasa va doresc!
Papa!
carmita_baby spune:
Nina, Ana, scuzati-ma pentru azi, ma simt foarte prost, dar ma scot eu
Ardeiash, ai dreptate umbrela si geaca ta sunt inca in masina mea, am sa i-o las Ninei cand ma duc la ea.
Mello motanelul iubit
Bepii spune:
Ana, bine ai venit dupa (prea) lunga vacanta in tara. Mi-e dor de tine si de Mariuca. Cred ca intre timp s-a marit binisor. Sper ca deocamdata sa te vad macar pe tine la karaoke si pe Mariuca mai vedem cum facem s-o vad si pe ea.
Nina, cum se simte Alex, si-a revenit complet dupa operatie? Ai un baiat deosebit din toate punctele de vedere si ai de ce sa fi mandra. Pupici la amandoi nazdravanii.
Morgane, ma bucur ca ai scris si mai ales sa vad ca bbq-ul a fost un mare succes si cu ocazia asta le-ai mai aratat vecinilor parte din traditia romaneasca si ca s-au simtit atat de bine. Cu asemenea gazde ca voi nici ca se putea altfel. Abia astept sa ne vedem la seara romaneasca si sa ne povestesti mai pe larg ce si cum. Apropo, dar la karaoke nu veniti?
Madi, draga mea, cu mare regret iti spun ca eu nu pot sub nici o forma sa vin la tine pe 20 sept pt ca in acel weekend avem "weekend-info" la firma, un fel de "porti deschise" si e musai sa fiu acolo ca-s singura. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa schimbi data de intalnire cu fetele pt ca eu in lunile urmatoare sunt atat de prinsa de nu pot garanta daca pot veni alta data. Ramane sa vorbim in particular si sa ne vedem in mijlocul saptamnii. Imi doresc asta f mult. Pupici lui Dominique.
Mai pralinelor, nu uitati ca in aceasta sambata pe 13 sept e karaoke. Drept urmare faceti ce faceti si gasiti timp sa veniti. Sunt bine venite si fetele mai noi pt ca asta ar fi momentul ideal sa ne cunoastem. Nu va fie teama ca noi nu cantam, se intampla f rar dar in schimb dansam pana la epuizare si desigur vorbim cate-n luna si-n stele.
Fetele, eu mi-s un pic trista ca azi dimineata mi-am condus baiatul la aeroport si iarasi am ramas cu ochii in lacrimi. Dar a fost frumos in zilele astea, am stat cu el mult de vorba iar sambata am avut noroc de vreme frumoasa si am facut un bbq cu toata familia. Acm sper sa reuseasca sa vina si de Craciun. As fi cea mai fericita mama.
Acum va pup pe toate de la a la z si va doresc o saptamana pe placul inimii voastre.
Mihaela1171 spune:
Buna pralinutze!
Ana bine ati revenit, ne este dor de voi, si in special de Mariuca, careia ii si urez La Multi Ani astazi, caci este Sf Marie Mica; sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Bepii cred ca esti trista ca a plecat Denis, dar in acelasi timp cred ca esti si foarte fericita ca ati avut cateva zile impreuna ; uite un pupic sa-ti mai treaca supararea ;
Nina eu semnez prezent la kara; ce mai face Alex? Este bine?
Ardeiash multam pt. mesaj BAFTA!
Carmencita
Morgane ma bucur mult pentru reusita BBQ de la tine, bravo!; poate vii si tu la kara, mi-ar face mare placere sa te vad ; si sa te pup de trei ori.....nu spun de ce...sic
Scumpilici ce faci mi-a facut mare placere chiar si doar sa te aud la telefon, dar....trebuie sa va si vedem!
Miri va dorim concediu placut !!!
O zi buna tuturor!
melinav spune:
Bepii, din pacate la Kara nu o sa ajung de data aceasta, am inca baiatul si bunicile in vizita aici, si nu ii pot lasa singuri in w.e.
Dupa 16 insa pleaca.
Te inteleg ca esti trista, ma gandesc la ce ma asteapta si pe mine peste o saptamana, cand va pleca Andrei .... iar ramane casa goala ...
Melina
ralcat spune:
Salutare, daca tot mi-ati intins o mana acu sa va bat la cap.
Am nevoie de un sfat legat de o casa pe care am gasit-o de inchiriat in Watermael-Boitsfort. Mi se pare super faina, dar e cam scumpa la 1250euro/luna. Are 3 dormitoare si cum noi vom fi 3 la inceput (adica si cupilu si bunica) si 4 cand vine si tati, am problema estimarii costurilor de trai la casa. Ma puteti ajuta cu niste informatii doamnelor care stati sau cunoasteti pe cineva care sta la casa? Cam la cat m-ar duce costurile cu apa, gaze, curent, internet, tv la o casa de 3 dormitoare? Cum vi se parte cartierul asta? As fi rupta rau de transport? Tinand cont ca voi lucra undeva la birourile CE directia informatica?
Va multumesc mult de tot, raluca
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
ninaM spune:
Ralcat,Watermael-Boistfort e o zona buna,linistita,cu niste case super frumoase ...eu stau in cartierul alaturat,Auderghem,tot la casa.Pretul mi se pare ok,mai ieftin nici nu cred ca gasesti avind in vedere ca e casa si banuiesc ca ai si un petec de gradina si mai ai si 3 camere, in afara de living si bucatarie...
Cit despre cheltuieli,depinde cit consumi....noi la inceput am platit lunar aceeasi suma pe care o platea chiriasul anterior,150E doar pt gaz si electricitate...la sf anului au calculat ce si cum si fiindca consumasem mai putin,ne-au dat banii inapoi.De regula asa se face aici...platesti lunar o suma si la sf de an(sau cind s-o face) cind se citeste contoarul, iti dau ei inapoi (daca ai consumat mai putin)sau mai platesti tu in plus(daca consumi mai mult)
Asa...tre sa fug acum ca Alex mai are teme de facut dar revin...
Pup pe tati lumili!
ninaM spune:
La multi ani Mariuca de Ana,la multi ani Maria,mamica de mariuca si la multi ani Marie-Dominique de Madi!Sa fiti sanatoase,frumoase de frumoase si sa aveti parte doar de bucurii si impliniri!
Pup gasca si iar fug la lectii....bai am baiat clasa intai,si are la teme de facut ca ma rupe...da lui ai place...chiar ma cearta daca vreau sa iau pauza
ardeiash spune:
ralcat daca platesti chiria 1250/luna mai ai nevoie de inca pe-atata ca sa traiesti decent la bruxelles, zic eu<
si acum depinde de voi cum dramuiti banutii. depinde si de instalatia casei,, daca-i veche sau noua .. dar puteti avea cheltuieli cam asa pe luna
- 100-150 gaze + electricitate - paote fi mai mult
- 100 telefonul + internetul , poate
- ++++ mobile si alte kestii depinde de voi
- 100 -150 mancare/sapt x 4
- 50 - abonament transport
- 100 - scoala copilului-- mancarea zilnica, fondul clasei< daca faci alegerea sa mearga la scoala europeana (buna alegere, n-o sa-ti para rau) mai adauga 100 pe luna pentru transport
am uitat ceva? mai adaugati si voi
legat de tansport eu stiu ca este metrou acolo si asta e de bine , o statie / 1 minut,, deci 15 statii/15 minute . acum depinde unde in boisfort. dar gasesti raspunsul la intrebare pe stib,be.. la itinerarii. bagi adresa de plecare, adresa de sosire si-ti calculeaza nenea stibu cu ce mergi si in cat timp , e tare
bafta in luarea deciziei
s-auzim numai de bine! si