Colectia de toamna-iarna (205)
Raspunsuri - Pagina 19
catutza spune:
va saluta Noki de la mare , a spus ca e demential ![]()
Ioana , ceva poze nu ne arati? Sa va fie de bine mutarea!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
mandyksch spune:
Nu stiu ce am avut si eu azi, dar am fost si sunt ca teleghidata. Pur si simplu nu ma pot concentra la nimic. Parca as fi baut toata noaptea.
Lavi, am fost la lucru pt ca ne-au ramas niste masini neincarcate, iar baietii nu au putut lucra/incarca la temperaturile infernale, asa ca am rezolvat noaptea. Si lui Kriszti ii place sa stea pe WC, si mai ales sa se joace cu hartia igienica. Mai rau e ca nu vrea sa faca kk...ma dispera.
Fetelor ce se intampla cu copilasii vostri? O fi de la caldura asta insuportabila? Vome, diaree...Kriszti e constipat, nu i-ar strica sa ii mearga un pic burta.
Am facut si noi rezervare la mare. Hotel 3* la Eforie Nord, doar cazare.Mancam unde apucam. 5 nopti din 1 septembrie. Sper sa fie ok...ca eu nu m-am cerut inca de la sefu', desi mai am inca 16 zile de concediu (am mai avut si de anul trecut).
Catutza, multi-multi ani fericiti si numai bine va dorim si noi.
Trebuie sa plec acum, poate reusesc sa intru mai incolo.
lavi02 spune:
Noki ma bucur ca e misto la mare! 
catutza & mandy multam ca m-ati linistit, deci nu e Nati singura! 
mihaelutat asteptam pozele cu nerabdare! Pe draguta de Luana o aveti la voi? 
ioana sa fie intr-un ceas bun mutatul in casa noua!
Apropo de gresie: eu am una super "antijeg" in bucatarie si hol, foarte inspirati am fost cand am luat-o, in schimb una nasoala in baie, maro inchis si zgrunturoasa, in zona cazii au ramas pete albe de la stropii de apa rezultati de la dus, nu se iau nicicum cu mopul 
madau cine stie ce ati mancat, pe caldura asta imediat se altereaza mancarea si cred ca nici digestia nu mai merge cum ar trebui.
pischi2003 spune:
bun gasit si de la noi
suntem bine, alex e bine, se zbantuie de la 8 la 12-13 prin parcuri.
de vreo 3 luni "muncim" pt. bb2, numai ca am facut acum vreo 10 zile o ecografie si am un chist ovarian drept. Am luat tratament , sper sa fi trecut si sa fie treaba buna. Voi face o alta ecografie, probabil saptamana asta, sa vedem de mai e acolo chistul. Doct. mi-a zis ca nu sunt motive de ingrijorare, dar mi-a picat fatza cand mi-a zis ce-a vazut la echo.
Sanatate multa mamicilor si puiutilor bolnaviori si La multi ani celor care s-au sarbatorit zilele astea.
Sa va fie de bine concediile si s-o luati de la capat curand
Mihaela si
Alexandra - Maria (01.12.2005)
Bic spune:
pentru Catutza. Sa fii fericita!
Camy, ma bucur ca s-a reparat burtica.
Lavi, Smaranda face demult asa, sta cu orele pe tron. Eu profit atunci de ocazie si mai string prin casa sau fac alte trebri pe care nu apucasem sa le fac. Nici mie nu mi se pare un obicei bun de invatat, dar asta e acum....
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
meems spune:
Am ramas datoare cu un „multumesc frumos” pentru urarile de bun-venit. Nu stiu ce am, dar greu ma pot mobiliza sa-mi intru in ritm. Poate pentru ca Rianna nu e inca acasa si nu sunt obisnuita sa am timp, si acuma nu mai stiu ce sa fac cu timpul.
Catutza, Rianna ajunge in 2 saptamani. Mi-e un dor de ea de nu se poate, dar incerc sa nu ma gandesc. Ea se simte extraordinar, atat de bine incat nici macar nu vrea sa ne auda la telefon. Mi-au spus ai mei ca nu stiu cum o s-o dregem pe cand ajunge, dar cred ca nu scapam fara sa-i cumparam un catel. Petrece zilnic timp la bunicii mei, si cand o vede pe Lesi a lor toata tremura de bucurie.
Ioana, sa va fie de bine mutatul.
Mihaelutat, bine v-ati intors din concediu.
catutza spune:
Mandy si Bic , va multumesc mult pentru urari 
Meems , mai ai putin si revezi fata, te cred ca abia astepti . Ce catel vreti sa ii luati?
Lavi , ce a-ti facut cu iepurele?
noi sambata vrem sa mergem la munte, sper sa fie frumos afara . abia astept 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lavi02 spune:
pischi sanatate multa si rezolvarea pb cu chistul si spor la treaba cu bb2! 
Bic deci mai avem membre in gaska 
mmems asta e un sindrom comun in colectie, cand lasi copilul la bunici te minunezi de libertate si de timp, nu stii ce sa faci mai intai asa ca nu faci nimic. ![]()
catutza pana la urma l-am transportat la Alba in cutia cumparata de soacra-mea pt iepurele precedent, cel care a zbughit-o. Ne-am panicat degeaba pt ca cutia avea fundul inalta (si gratii in partea de sus) asa ca nu aveau cum sa curga "produsele" iepurasului pe drum. La Alba soacra-mea are in curte un fel de despartitura ingradita unde a avut la un moment dat gaini si alta data curci; l-a instalat pe iepuras acolo si e foarte fericit, ca are pe unde zburda. E un iepuras tare linistit si cuminte, sta intins sa-l mangai, o suporta pe Nati sa-l ia in brate in cele mai ciudate pozitii (cu capul in jos, tinut de urechi, samd). Daca ii dadea drumul la padure n-avea nicio sansa saracutul.
Distractie placuta la munte! Unde mergeti?
Ripley ce mai faceti voi?
camelia_daniela spune:
Hello !!!
Pischi, bine ati revenit!! (chiar ma intrebam ce mai faceti cand am vazut id-ul tau activ la mess ieri
) Ma bucur ca Alex e bine!!! Spor la treaba pentru bb2 si bafta sa se intample cat mai curand!
Ioana, sa va fie de bine mutatul!
Meems, te cred ca abia astepti sa o vezi pe Rianna! Las' ca trece repede timpul, ai sa vezi!
Referitor la statul pe oala/ tron (oala in cazul nostru) si Daria are obiceiul sa stea pana i se inroseste fundicul! ![]()
Maria, am uitat sa-ti spun ca tare mult mi-au placut pozele voastre de la munte!
Cristi e asa matur in unele ipostaze iar bb-lina e tare dulce la tine in sling si tu arati foarte bine in postura de mama la dublu!
Ripley, Corap, Leea, Dordia ce mai faceti? Pe unde va mai plimbariti?
Madau, sanatate maxima si tie si Mirunei! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
madau spune:
Fetele, noi maine plecam la mare, am reusit si am gasit cazare, sper sa avem parte de vreme buna![]()
Acum fug ca am programare la service cu masina, o bag la revizia anuala...apoi ma apuc de strans si de bagaje.
Pupici la toata lumea

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2