Colectia de toamna-iarna (205)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Catutza la multi ani!Sa fii sanatoasa, iubita, implinita....
unde e Leea sa le arcuiasca ea din condei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

va si va multumesc din suflet pentru , sa va dea Dumnezeu inzecit

Camy , multa sanatate Dariei mica si ochioasa. Cum se mai simte?

Meems , cat mai ai pana vine Rianna? I-mi pare rau ca anul asta nu ne-am vazut, poate anul viitor...

Noki , a-ti plecat la mare deja?

ma duc sa mai strang dupa musafiri, revin...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza la multi ani, multa sanatate si sa se implineasca tot ce-ti doresti!

camelia nici eu n-am pofta de mancare pe caldurile astea, mi se pare normal sa n-ai pofta de mancare. Apoi gandeste-te ca si consumul caloric e mai mic (de moleseala nici nu ne miscam atat, nici nu folosim calorii ca sa ne incalzim). Suplimentele de vitaminele mi se par folositoare in perioada "asteniei de primavara" februarie - aprilie, cand nu prea sunt cruditati pe piata iar cele care sunt, sunt "statute" si in timp si-au pierdut vitaminele. In perioada asta in care sunt pepeni, pere, prune, piersici, struguri, toate proaspete, geme piata de ele, plus rosii, ardei samd mi se pare un non-sens sa apelam la vitaminele-sirop, care totusi sunt artificiale.

Eu daca mananca o felie de paine cu crema de branza plus cana de lapte de dimineata le consider mancate!

Voma - cine stie ce-o fi avut, poate nu i-a picat bine ceva ce a mancat.

Noki a plecat la mare de sambata.

soanso bine ati revenit din vacanta!

feli distractie placuta Ilincai la tara si voua in oras fara ea. Cand plecati la mare?

Intrebare: si copiilor vostri (generatia nov-dec 2005) le place sa stea pe WC? Nati dupa ce face ceva pe WC ar mai sta vreo 10 minute, de preferat cu mine langa ea, dar o fentez si plec de langa ea ca sa o descurajez de la sportul asta. De fiecare data e destul de greu s-o convong sa se dea jos si sa-i trag kteii. A mai patit cineva asa la inceputurile dezvatarii de pampers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania ce mai face Stefan, i-a trecut?

Mihaelutat v-ati intors? Asteptam cronica concediilor + poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutam colectia

Noi am avut un we full, si inceput destul de nasol...vineri seara am avut niste musafiri, am mancat, am stat la taclale pana pe la 2 noaptea..toate bune si frumoase, pana cand m-am bagat in pat la culcare. Brusc m-a luat o stare de rau, greata, lesin...m-am zvarcolit vreo ora prin pat, am luat niste Debridat, nimic. Ei si pe la ora 4 cine facea ture la baie vomitand?. Pana la 6 am tinut-o asa, apoi m-am linistit dar la 7.30 s-a trezit Miruna asa ca adio somn.

Si ca sa fie tacamul complet, a inceput si ea sa se planga ca o doare burtica, n-am crezut-o insa pt ca ne mai pacaleste asa ca sa nu mananace cand n-are chef....dar n-am apucat sa-i pun cana de lapte in fata ca mi-a si vomitat de 2 ori.

Va dati seama ce chef nebun am avut sa merg sambata seara la nunta..n-am mancat nimic acolo pt ca n-am putut, am baut doar apa plata si am zacut pe scaun .

Ieri am recuperat insa pt ca ne-a scos tati la plimbare+cina in oras, asa ca am bagat in mine ca o sparta

Catutza la multi ani, sanatate si tot ce-ti doresti! (scuze de intarziere)

Ma duc sa vad daca totusi gasesc ceva locuri de cazare pe litoral

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Bonjour colectie draga.
Aseara ne-am repatriat si noi si copilul plus o nepoata, ca doar am huzurit o saptamana, trebuia sa vina si ziua platii....
A fost o vacanta superba, scurta, dar minunata, nu imi ajung superlativele sa o descriu.
Prima saptamana am fost la neptun cu copiii, la o vila din cele foste ale statului, foarte frumoasa, curte mare, liniste, departe de forfta statiunii, aproape de plaja, cu personal si cattering, fi-miu a devenit un mare inotator, mare amator de valuri si de mare, faceam ture la pa cu randul, eu tac-su, prietenii, vecinii si oamenii din jur.
Dupa aceasta saptamana am plecat in patria fagaduintei, Monaco-Monte Carlo. Ehhhh, de vis, nu se compara cu nimic din ce am vazut pana acum, nici la frumusete, nici la preturi, nici la fite.
Practi nu am vazut nici in reviste cu masini atatea Ferrariuri, Bentleyuri si Rolls-uri cate erau acolo pe metrul patrat, de yachturi nici nu mai vorbesc, erau cel putin 200 ancorate in port si inca vreo 50 in larg.
Peisajul o dementa, tot orasul este in panta, plini de palmieri si alte plante necinoscute mie dar fabuloase, miorase demential peste tot si nu de la parfumuri ci areul are un miros fin de mare mestecat cu munte si flori. Vremea a fost frumoasa, nu foarte cald, in jur de 29-30 de grade, batea briza permanent, ideal.
Poze va org sa ma lasati pana manie ca ma vreo 160 de mailuri de citit plus sedinta la 13.00.
Revin cu amanune si poze later.
Am ratat zilele Inei, Brado si Catuza, cred, nu sunt sigura, in orice caz le urez tuturor sarbatoritilor santate, fericire, avere si iubire.
Pusy
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare!

Mihaelutat, bine ai revenit de pe meleaguri insorite!!! Asteptam si poze!

Daria mea e , parca, mai bine, doar ca azi de dimineatza iarasi a zis intr-o doara ca o doare burtik. Acum e vesela, vioaie ... Sper sa fie bine!
Eu m-am trezit azi-noapte cu ochii umflati de la o belea de conjunctivita care tot recidiveaza. Stiam de ieri ce ma paste, dar nu ma gandeam ca va fi asa de rau! Aveam ochii umflati si rosii si ma mancau de nu am mai reusit sa adorm! Noroc ca aveam niste picaturi in casa de la ultima experienta nefasta si s-au calmat cat de cat. Acum parca ma doare si burta.

Catutza, parca tu ai avut conjunctivita! Cu ce ai scapat pana la urma de ea? Am fost si la medic, dar imi cam da acelasi tratament. Acum ma simt mai bine cu Ciloxan-ul asta ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , si Bia mea a fost indragostita de statul pe wc dar acum vad ca sa dezobisnuit.

Mihaela , bine ai revenit! abia astept pozele multumesc de urari

Mada , cum te mai simti? dar Miruna? cred ca a-ti mancat ecva ca va cazut greu

Camy , multa sanatate Dariei! eu de conjunctivita am scapat cu TobraDex. Asta acum cativa ani cand intr-o vara am facut conjuctivita de 5 ori de eram super stresata ca nu stiam ce am. Multa sanatate!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hello de la noua locatie!

ne-am mutat, stam in sfarsit in noul apartament, fara insa a avea toate lucrurile mutate. Nu de alta, dar nici nu am unde sa le pun, ca nu avem in inventar mobila (dulapuri) in sufra sau in camerele copiilor. Dar e ok si asa.

Incepem sa ne obisnuim incet si sigur. In primul rand e f multa galagie de-afara, fiindca ne-am mutat la stradaOri dincolo ma enerva cand latra un caine in linistea obisnuita. aici noaptea cand nu se mai aude nimic nu-mi vine sa cred ca se intampla minunea.

SUnt f multi caini aciuati in casa scarii, ma enerveaza de mor. Nu inteleg de ce trebuie sa-i suport. In-afara de faptul ca fac galagie noaptea, se tin si scai dupa tine. I-as "aranja" pe toti cu niste mancare buna. de cand soacra-mea si matusa-mea au fost muscate din senin de niste caini vagabonzi aparent linistiti mi s-a pus pata rau pe ei. george a scris la cei care se ocupa de ei, cica ar fi ridicat 5 patrupede, dar conform nu stiu carei legi le dau drumul inapoi, daca se dovedesc a nu fi violenti sau ca sufere de vreo boala cronica. Buna treaba, nu?

Ne-am pus gresie "meseriasa", din aia de se vede si-o picatura de apa scapata din greseala pe eaAcum va cred cand spuneati ca spalati zilnic pe jos,iar eu imi ma gandeam ca nu aveti alta treaba. Prestez si eu deocamdata la doua zile, ca nu ma tin puterile zilnic.

In rest toate-s bune si frumoase. Copiii dorm deja fiecare in camera lui, io imi fac drumurile obisnuite de noapte sa-l alaptez pe stefanel. cand ma plictisesc de plimbare, ma culc la el in cameraam pus o plapuma pe jos sa am unde ma intinde cu el si-i f confortabila la dormit

la Multi Ani sarbatoritelor luni! Sa fiti sanatoase si iubite alaturi de cei dragi. Imi pare rau ca nu am apucat sa urez la fiecare in parte.

sa va fie de bine concediile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

noi am fost la durau patru zile. acolo ne-am intalnit cu frate-meu si familia prieteni lui, veniti cu toti din franta. am fost in chelile bicazului, am urcat pe Ceahlau un pic cu copiii in spate, eu cu Stef, George cu Maria. Am fost si in bucovina trei zile. Per ansamblu a fost cam obositor, mai ales zilele in care am mers cu masina.
am fi vrut si o mare mica, la inceput de septembrie, nu ne tine insa bugetul, din pacate.

ma duc sa incep sa vizionez poze

Mergi la inceput