Colectia de toamna-iarna (205)
Raspunsuri - Pagina 17
xandra28 spune:
la multi ani la mariuci!!!!!!!!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
catutza spune:
ce faceti, nu mai scrie nimeni?
va
si va doresc un weekend placut 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lavi02 spune:
La multi ani Mariilor!
Camelia ti-am vazut pozele, Daria e frumusica foc cu ochii aia mari ai ei!
Mandy daca mergeti cu trenul Saturn e o idee mai buna pt ca e imediat langa Mangalia. Noi mergeam de la gara pe jos.
Jupiterul l-am batut cand stateam in Cap Aurora, practic plaja este doar cea dintre Jupiter si Neptun, in rest nu e deloc. Asa ca ori iti alegi un hotel in capatul dinspre Neptun al Jupiterului, ori faci mai mult pe jos pana la plaja.
Dar de ce te duci noaptea la lucru???
soanso spune:
heloo,
am ajuns azi dimienata de la mare(Eforie-Sud),dupa un drum luuuung de 12 ore, sunt inca cheauna de cap si tb sa despachetez-impachetez,maine dimineata merg la mama la Zalau cu Sorana o spatamana cat mai am concediu.
impresii de vacanta:plaja din Eforie -e dezastru...nisip grunjos,mizerie,plin de scoici,in apa plin de bolovani,alge ..naspa rau(muzica de care zicea Anda troneaza pe toate terasele).am fost doua zile la Costinesti ...e dragut nisip fin insa fooooarte aglomerat,muzica la maxim,am mers pe o plaja amenajata(plaja Azur) intre efotie nord si sud acolo e ok liniste si pace,apa curata,fara alge).
Soranei ia placut foarte mult in apa,,cel mai bine sa distrat in piscina de la hotel unde apa era calda si nu o mai puteam scoate din ia.
comparativ cu Bulgaria suntem inca la 100 ani distanta.
revin mai tarziu merg sa-mi fac o cana mareee de cafea.
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
camelia_daniela spune:
Lavi, it multumim de aprecieri! 
Noi ieri am avut o alta belea - de dimineatza Daria a inceput sa zica ca o doare burtik. Sincer, eu nu stiam daca sa cred sau nu, pentru ca ba zicea ca o doare, ba ca nu si cam ranjea a gluma. I-am dat totusi debridat. Am fost la tara (mai la racoare, cica) si dupa ce am adormit-o dupa-amiaza, dupa vreo ora de somn, s-a trezit vomand!
I-am zis Tatal Nostru, am stat cu ea in brate vreo ora dupa care, aparent, se linistise si iar a mai tras o voma. Dupa toate astea s-a linistit; n a avut scaune proaste, nici febra. Nu i-am dat decat ceiut si apica cateo gura.
Azi-noapte a dormit foarte bine , de la ora 10 pana la 9 dimineatza. A ciugulit ceva de dimineatza (o felita de paine cu almete) si iar o coaja de paine afara. Se simte bine, insa ma ingrijoreaza lipsa poftei de mancare.
Acum pe fondul iritarii somacelului si al caldurii asteia inteleg si nu o fortez, dar ea de doua saptamanii de cand e cu noi in concediu mai mult a ciugulit, nu a mancat si ea ceva cu pofta, da' nimic, nici fructe macar. ![]()
Voi ce ziceti, sa-i dau niste vitamine, ceva??? O fi si ceva mai "naturist" pentru asa ceva, pentru ca mi-e urat de siropuri si siropele?
Va
-am cu drag si va dorim o dupa-amiaza racoroasa!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miri__b spune:
Racoroasa pe naiba. m-am fiert, am venit de la PL fara ac in masina.cosmar.
Camelia eu zic sa mai astepti cu vitaminele.
a chinuit D pisoiul, vai de el.las ca o sa creasca sa ajunga bau-bau ca al Andei. nu cu intentie, doar il strangea prea tare in brate, sau il arunca in pat. cum il arunca cumil lui iar si-l arunca pe covor.
m-a intrebat Sorin daca mai sunt copii pe forum suparaciosi din orice. de ex la mare, puneam pietricele in pahar si s-a varsat.eee a inceput sa urle si sa dea din picioare. acum daca vede filmuletul facut de tac-su, cum se ajunge la faza aia cum face la fel, dar chiar e suparat nu e teatru!
in concediul asta nici n-am pus mana pe camera sau ap. foto. de aia am un milion de poze. si de familie nu avem decat 3 facute de fotograful profi de la "votel lame"
felicia74 spune:
Catutza La multi ani, sa traiesti, sa infloresti si sa ai o multime de bucurii alaturi de familie! 

Noi am fst la tara, am debarcat copilul, sper sa fie bine, desi inainte sa plecam am vazut ca are ditamai afta, of sper sa nu fie nimic, dar tare nu-mi venea s-o las acolo, pe mana bunicilor aerieni![]()
Camelia deocamdata mai las-o, ca are inca stomacelul busit, dar daca nu mai vomita, da-i de marti vitamine, la noi a mers foarte bine Polyvital. Sau ptr pofta de mancare merge doar vitamina C natural. Sanatate multa Dariucii!
Miri si zi asa, suntem rude? Nu stiam. De fapt cred ca familia socrului e ruda cu tot satul, ca toti de numesc la fel. Astia ce-au facut, s-au inmultit intre ei?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miri__b spune:
Feli cred ca de vina e faptul ca au facut multi baieti si asa s-a inmultit neamul lui B...
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI,CATUTZA!!! 

Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i mai bun si frumos in viata!

Miri si Feli va multumesc pentru sfaturi!
O sa mai astept pana saptamana viitoare cu vitaminele!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
meems spune:
Catutza draga, LA MULTI ANI! si multa, multa fericire alaturi de Bia si Mihai. Tot binele din lume si
de la noi.
Cami, sanatate Dariei. Si eu zic sa nu-i dai inca nimic, o fi fost vreun episod izolat. Las-o sa-si revina un pic cu burtica.