Colectia de toamna-iarna (205)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Poate ma ajutati si pe mine, aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120854&whichpage=14

ca noi nu prea suntem la curent cu ce se intampla pe Litoral. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello si de la noi!
Catutza, multumim ca ai intrebat de noi!
Suntem binisor; stiti ca v-am spus ca e mucioasa si fornaita... ei, azi-noapte s-a innecat si a tusit toata noaptea, acum abia am reusit sa o adorma dupa 2 ore de innecat si tusit. Acum doarme linistita si sper sa nu o apuce iar!
Probabil ii voi face niste aerosoli, dar vom mai merge o fuga la dr, pentru ca mi-e sa n=o dea in voma de la atata tuse.
Ea se vaita ca o doare/ ustura limba, dar nu vad nimic pe limba ei. Probabil ca de la atata tuse o ustura in gat...

Despre concediu, ce sa va spun, a fost frumos tare pana s-a imbolnavit ea... Conditii super, mancarea ... ca la bulgari, dar parca mai buna ca anul trecut, mici scapari la capitolul atentie si promptitudine a personalului. Am avut un parculet cu verdeata langa hotel cu tobogane, leganute, barcute si altele de acest gen.
Daria s-a balacit in piscina si mare dar numai cu colacelul si barcuta. S-a jucat si in nisip - a facut placinta, dulceatza si alte mancarici. Nu ne-am bronzat mai deloc, pentru ca nici nu am stat mult in soare si ne-am si uns cu cree cu factor 40 si 50+ Daria.
Drumul a fost cumplit si la dus si la intors exclusiv pe teritoriul Romaniei, acolo a fost drumul destul de prost, semnalizat aiurea si cu multe urcusuri. La dus am facut 8 ore, la intoarcere am facut 11 !

Trimit link in contul comun cu pozele noastre!

Madau, tinem pumnii sa gasiti cazare!

-ici!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi a adormit de ambele dati la 1 minut de la decolare, pana am aterizat. si la plecare urlau niste copii pe langa el de groaza. la intoarcere ne-au dat locuri mai in spate si simteam mereu goluri in stomac si senzatii de voma dar pe el nu l-au deranjat.
Madau eu tot visez la revansa aia de anul trecut. m-as bucura macar tu s-o obtii.
Xandra am pompa mecanica de la Avent, e pe la Joy, se roaga sa mi-o inapoieze.
Camelia sanatate Dariucai. si D are muci azi ca murea masamare de clad la intoarcere si au tinut 3 geamuri deschise la masina.
Catutza everyday de la 9 la 11-12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

helou,
am citit ceva din urma, n-am vazut nicio poza din nefericire, incerc azi ca stiti ca sunt innebunita dupa poze.
noi suntem ok, adica nichita e de cateva zile la bran si ma duc maine la el (sta 2 saptamani) si apoi ne pregatim sa dam si noi o fuga in croatia.
eu sunt tampa ca alerg zilnic cu diverse acte, familia mea m-a pus sa fac succesiuni de la stefan cel mare incoace, niciun mort n-are succesiune facuta in familie, acte n-au, totul e varza, de la serv nu pot sa plec sa rezolv ca nu mai am zile de concediu, decat alea pt croatia si toti notarii si toate autoritatile au programul ca al meu, cand ies , ei inchid, imi e jena de sefi sa ma tot invoiesc cate o ora...de-astea
mancam lapte praf, mancam din biberon, facem la olita din an in paste. deci slabe progrese. macar face de-ale sociale. vb mai bine, mai nou urca pe munte:)...va spun mai multe sapt viitoare, sa-l mai vad maine ce si cum.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragi mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirib
Xandra am pompa mecanica de la Avent, e pe la Joy, se roaga sa mi-o inapoieze.

miri, multumesc mult!
pai atunci cum sa facem, o punem si noi de-o intalneala mica, sau cum sa facem sa ne vedem?

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mandy deja informatiile mele sunt vechi, ultima oara am fost la marea Ro in 2005 la Cap Aurora si a fost cam naspa (lipsa restaurant in apropiere, conditii slabute la hotel, plaja ingusta (erodata), alge neadunate o saptamana). Inainte am fost 4 ani la rand in Saturn, hotelurile Hora, Balada, Sirena sunt de 3*, renovate total in perioada 2001-2005. Plaja e f aproape si faina, statiunea era linistita atunci, multa verdeata. Micul dejun la hotel era bufet suedez dar naspa, nu merita, noi am luat mereu cazarea fara mic dejun, am platit o data bufetul de curiozitate si am fost dezamagiti. De regula ne luam de la toneta niste placinte/covrigi/kurtos proaspeti + lapte rece cu cacao si le mancam pe plaja. Pranzul si cina - sunt restaurante bune in statiune.

miri mistooo asa, atu avut noroc!

Noki vacanta placuta, sa va siumtiti bine si sa va odihniti!
Vezi ca in Bg adesea mancarea la AI nu e prea grozava pe cand la restaurantele lor a la carte am mancat fel de fel de bunatati. Daca vreti sa luati masa vreodata la restaurant in Sozopol iti recomand un resto la capatul peninsulei, inspre dreapta, are mese afara pe niste terase de diverse inaltimi si inauntru geamuri pana jos care prin care se vede marea izbindu-se de stanci. Am mancat acolo niste specialitati internationale deosebite iar preturile in Sozopol nu sunt mari deloc.

catutza da, imi prinde tare bine sa stiu ca mai urmeaza o iesire. Noi cam asa ni le planificam: una la inceputul sezonului si una la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Xandra de saptamana viirtoare merg la servici,la 16.30ies si ne vedem la o gura de metrou care iti convine, dar tre sa o recuperez intai de la Joy si azi plecam la Ploiesti.
ete am dat cu ochii de reteta de mancare cu naut http://www.gustos.ro/retete-traditionale/turcia/mancare-de-naut-turcesc.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani, Maria!

si din partea noastra o si o

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Lavi, cateva fete mi-au recomandat Jupiter. Eu am fost acolo prin '95 si stiu ca nu prea avea plaja. Mergem o gramada pe jos ca sa putem sta pe nisip si sa facem baie. Si eu m-am uitat la ofertele de la Saturn, dar n-am gsit decat cu mic dejun inclus. Mai fac sapaturi. Cea mai mare problema este insa ca sotul nu vrea sa mergem cu masina nici in ruptul capului. Daca pana la urma ne hotaram sa mergem trebuie sa o facem cu trenul si sper sa mai gasesc loc la vagon de dormit. Asa ca pana luni-marti trebuie sa ne hotaram

Noki, vacanta placuta.
Ma duc sa mai trebaluiesc ceva prin casa ca de la opt ma duc inapoi la lucru...abia am sosit acasa de juma de ora. Mi se arata o noapte alba.

Mergi la inceput