Colectia de toamna-iarna (205)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Laviyeap we are!
pozele le-am descarcat dar nu stiu unde sa le pun ca pana acum foloseam doar onetruemedia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Si va cunosteati si inainte de forum?
Ce neamuri sunteti, daca nu-i secret?

Fati un cont pe gmail si pune-le pe Picasa. De exemplu.

Mergi la inceput

Lavi nu mai tin mintece neamuri suntem, stiu ca at cand mi-a zis Feli am vb cu socrul meu si mi-a zis ceva de tatal lui Brado ca sunt veri, acum nu-mi mai amintesc.

Mergi la inceput

am pus poze pe flickr, contul nov_dec_2005 cu vechea parola.
accept comentarii negative.din pacate Anda vad ce s-a dat la fund de ceva vreme, sper ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Miri , trimite o invitatie in contul comun ca nu reusesc sa intru sa vad pozele

Camy , ce face Daria , cum se simte?

Delia , nu mai spui nimic de voi, ce fac fetele frumoase?

Tania , cum se simte Stefan?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

catutzapusei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miri, am vazut pozele. Frumos peisaj munte - mare! David e baietel mare!
Sa va fie de bine concediul!
Cum s-a comportat David in avion?

Madau spor la cautari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Miri , frumoase poze, am vazut ca tu si David numai in piscina a-ti stat!

Lavi , mai ai putin si pleci in concediu

Noki , tu cand pleci, parca pe 16 nu? gata bagajul si pregatirile?

ma doare capul de la caldura asta

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello, hello!

eu va citesc din umbra, de scris n-am timp nici sa mor...

vazut poze, admirat copii superbi, batut inima mai tare pt asa zisa sarcina a feliciei, etc :)

in fine, intru si eu cu o rugaminte: am o prietena f buna care naste in o saptamana si as vrea sa o ajut intr-o problema: doreste sa cumpere (nu noi neaparat): pompa de san si eventual si sterilizator. ma gandesc ca multe dintre voi poate le mai aveti, asa ca ma ofer sa le cumpar.
eu oricum i-am dat absolut tot ce mai aveam pe-acasa, pe-astea eu nu le-am avut.
numarul meu este in contul comun, astept sa ma sunati.

in rest, vlad e ditamai barbatoiul, ma innebuneste de cat macane, toata ziua vrea pe-afara, se plimba cu masinuta, in fine, face numai potlogarii. a, si da, ii este dor de sarah, cu care nu s-a mai vazut de la 1 iunie... cuscra, ce inima ai?

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miri bine ai revenit!

Nu vrem turci anul asta, vrem ceva pe fuga la Mamaia, sa se balaceasca maimutzica, ca Marius are f multa treaba in perioada asta si nu poate sa lipseasca foarte mult de la munca. Asta e...speram ca o sa ne luam revansa prin octombrie cu un Paris, Viena, ceva

Sambata am nunta,umblu de 3 zile si nu gasesc nimic de imbracat, numai kitchosenii, sau ce gasesc frumos nu are numarul meu. Am gasit o rochita frumoasa din in la Yokko, superba, numai ca m-a cam luat cu calduri cand am vazut pretul..690 RON. Tare-mi e ca voi apela la clasica "little black dress", eventual ma duc si-mi iau niste pantofi colorati, vroiam rosii dar sa vad daca gasesc...si am rezolvat problema.

Bic Miruna nu mai face de vreo 2 ani kk noaptea, deci nu stiu ce sa-ti zic.

Apropo de facut noaptea....tre sa ne laudam si noi cu despemparsarea completa, de 2 sapt am renuntat si la pampersul de noapte si n-a facut deloc in pat, cand ii vine pipi se da jos din pat, se urca pe wc, face, apoi ma striga sa vin sa-i ridic chilotii. Si se culca la loc. Mare inventie fetelor treapta aia de la IKEA pt pus la WC

Meems bine ai revenit!

Caldura mare monser, eu am facut niste oua umplute cu sos de cartof si m-am copt in bucatarie. Ma duc sa dau drumul la AC ca lesin.

Pup colectia

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput