Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am mai pus cateva poze si 2 filmulete noi.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa merge Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI, Sabina! Sa-ti fie viata un cantec asa cum l-ai compune tu!

La multi ani si tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat cat timp am fost plecata!

V-am citit din urma, vrajitoarelor! (Asta ca sa parafrazez o veche reclama romaneasca ) Si am ajuns la zi cu cititul, sunt gata de testul Carpatinei.
Am remarcat ca Roxana a inceput sa-i zica lui Andrei Bubu, ca voi ati inceput sa-i ziceti haioasei grupului Duamna C, ca Duamna C a avut limbarita cat am fost plecata...

Acum cu dormitul, Tudor are ceva probleme, in sensul ca nu stie sa adoarma singur decat cand e foarte epuizat fizic. In rest, 3 minute plimbat pe umar sau in carucior, chiar si prin casa, il adorm. Seara la tzitzi adoarme, dar macar imi doarme toata noaptea, deci cele 10 minute cat dureaza operatiunea nu sunt o problema de vreme ce apoi ma odihnesc si eu bine.
Cand avea vreo 3 luni, il puneam seara in patut, cu suzeta si uneori eram cocosata dupa cate o ora de tot incercat sa-l adorm. Era prea mult pentru cocoasa mea, asa incat am inceput sa-l adorm la tzitzi. Mai tarziu mi s-a parut ca e grav, ca trebuia sa mearga la gradinita si ce ne faceam daca nu adormea baiatul singur. Ei bine, luni incepe gradinita si va zic peste vreo saptamana cum stam cu adormitul. Dar nu ma stresez prea tare, oricum nu am ce face, asta e, se adapteaza el.

M-am intains la ...scris. Sa aveti o seara buna! Plec sa pregatesc lucrurile pentru prima zi de gradinita!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La multi ani Sabina!

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Sabina!Sanatate,fericire,noroc si numai bucurii!

Afibebepupici lui Cristi

Myral ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu...vad ca fetele astea isi fac de cap cu mancatul..

Bernixcu intarziere,La multi ani!sotului...si multam de pontul cu biscuitii Leibniz,papa si Miruna mea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

la multi ani sabina!multa sanatate, fericire alaturi de familia ta frumoasa si succes in pasii pe care vrei sa-i faci in continuare!pupici dulci.
n-am apucat sa citesc din urma.
am ajuns de la munte, a fost fain, eliza a fost cuminte.si sta in funduletz!
am pus poze.http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/moeciu%202008/

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Gabitz, ma bucur ca a fost super la munte, noi plecam saptamana viitoare la Moeciu, am retinut bine ati fost tot in zona, cum era vremea(ma refer la frig) ca sa stiu cam cate hainute groase sa pun in bagaj, mai avem pana la bagaj dar acum mi-am adus aminte sa te intreb.Superbe poze, frumosi copilasi, felicitari Elizei........maine il ajunge pe Cristi, sau mai bine zis il intrece.

asa merge Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

cecilia - la moeciu am fost si noi.vremea a fost frumoasa, a fost cald...nu stiu cum va fi saptamana viitoare.pupici

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Yaia, bafta in prima zi de gradinita! Sunt si io emotionata...

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Auzi, gabitz, pai daca zici ca a fost cald la Moeciu, cum de-ai imbracat Eliza in combinezon de iarna?
Felicitari pentru stata in fundulet!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Unde mergem noi la Moeciu au si piscina, credeti ca ar fi potrvit pt Cris o balaceala daca este cald... sau alta data. Daca DA, gasesc scutece pr baita in farmacie, am vazut in cora dar parca nu as lua 12 buc, nu prea avem e face cu ele, e adevarat ca vom pleca in Bulgaria dupa mot(in septembrie)dar.......poate mergem fara pitic, asta daca reusesc sa-l intarc.

asa merge Cristi

Mergi la inceput