Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
citat din mesajul lui ramonaiani

INSA, asa cum copilul are nevoie de afectiune, si sotul are nevoie de ea. Eu una am trecut de 30 de ani, sunt vai de cocoasa mea (vertebra aia tot zadarata din coloana a ramas), celulita cat cuprinde (etc etc nu le mai enumar ca ma deprim pe mine insami). Si sotul lucreaza ca asistent universitar si e mereu inconjurat de studentzele tinerele, subtirele, frumoase si poate mai destepte decat mine. Asa ca de ce sa nu-mi intretin relatia cu sotul?

papanasha Eliza (06.09.07)

si daca lucra inconjurat de acrituri sau intr-un azil, nu mai intretineai relatia ?
am inteles perfect ce vrei sa zici, da' m-ai facut sa mor de ras, esti simpatica foc. si dupa ce te-am vazut in poze ar trebui sotului sa-i fie frica de concurenta, nu tie.....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Hai ca am intrat la fratele meu pe calculator sa-i descarc niste poze si am vazut continuarea discutiei si nu am putut sa ma abtin.
Alinush sincer sa-ti spun ce am scris mai devreme nu era nicidecum un sfat pentru tine special, nu era nici macar un sfat, era parerea mea despre acest subiect si o descriere a ceea ce face fata mea seara. Era o discutie despre cum adorm bebeii seara.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Eu nu am experienta necesara sa dau sfaturi in aceste probleme. Ma duc la treaba mea.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Alinush, ca o mama de neobositi, iti spun ca ai toate sansele sa te depresezi daca nu accepti ca al tau face parte din categoria celor cu probleme la somn/ dormit. Ia-l asa cum e, ia-ti gandul de la disciplinare si o sa fie (sper) mai usor. EU dupa bebe 1, fetita mea, am spus ca bag rapid bb2, sa am antrenament cu noptile pierdute. Gura "aurita" am avut, desi nu mi-am imaginat ca poate fi mai rau. Bebe al meu adoarme la san si face exact cum descrii tu ca face al tau: supt, trezit, chef de joaca, picat cu nasul in perna, iar supt, iar trezit, etc. Si noaptea supt nu din ora in ora ci continuu dupa 2 noaptea. Il iau in pat cu noi (am dormit vesnic si cu barbatul, care din fericire pt amandoi doarme lemn) si-l alaptez mai in somn, mai treaza. Si cu dintii.........De 2 saptamani racneste rau. Nu stiu ce sa-ti mai spun? Sa-ti zic ca fii-mea are 2 ani jumate si tot cu noi adoarme? SI ne place? Si asa e frumos (pt noi). DUpa cum vezi cati oameni atatea pareri. Totul e sa ajungi la un compromis rezonabil intre dorintele tuturor (ce vrei tu, ce vrea el si ce vrea sotul tau). Retete universale sunt imposibil de gasit (ce mai citeam si eu: cum sa inveti un copil sa adoarma singura, faze cu urla copilul, te duc il linistesti, iar il lasi sa urle; 10 minute, 20, 30. Daaa! Ai mei cred ca ar urla neconsolati si 2 ceasuri) SI eu cred ca acei copii lasati prea mult sa urle, in cele din urma se linistesc fiindca se resemneaza. Nu neg insa ca unii oameni au copii linistiti, care ar urla numai 10 minute, la aplicarea diverselor metode.
fetele, eu fug la ai mei.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna seara!

La multi ani Ricea!Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!

Yaia bine ai revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna si de la noi!Am revenit din concediu si am nimerit la subiectul meu preferat copii nedormiciosi si obsedati de tzitziSa va mai spun cat ne-a chinuit la munte? Binenteles ca am carat patutul degeaba ca a dormit numai cu noi, dar era patul destul de maaaaare In prima noapte vroia si aia mare sa doarma cu noiAsa, deci urla imediat numai daca ne apropiam sa o punem in carucior, patut, numai in brate am carat-o peste tot, nu a mancat mai nimic decat tzitzi la greu si ziua si noaptea, dar nu ne plangem a fost obositor dar super frumos si cred ca mai mergem si luna asta o tura.Si .... am alaptat in public la greu ca tot ma plangeam ca nu reusesc , in parc, pe munte, in vizita la castele.si inca ceva rapid ca sunt presata, familia mea innebunise la munte, adica sotul si aia mare vroiau non stop pe drumuri, intr-o saptamana am fost peste tot la cota 1400 (ne-am intalnit cu ursii), la cascada urlatoarea la cetatea rasnov, la peles, la bran la predeal, cadeam seara lati, exceptie facand Elisuca binenteles care vroia sa suga toata noapteaSi sunt de acord cu Sabina ... si ce daca nu doarme bebe singur, si ce daca adoarme la tzatza asa e si a mea asta mica, eu nu am pretentii asa mari de la ea, doar sa nu se mai trezeasca noaptea din ora in ora macar la 3 ore Eu acum sunt curajoasa ca e sotul in concediu si ma ajuta mult si mie nu mi se pare ca relatia noastra are de suferit din cauza copiilor, credMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

ricea LA MULTI ANI!Mai vroiam sa ne laudam ca nu avem nici un dinte la 11 luni dar tipete non stop si nu cred ca de la dinti.O sa incerc sa mai citewsc si din urma cate ceva ca nu vreau sa pierd nimicBee tu cred ca esti cea mai chinuita mamica si te plangi totusi cel mai putin.Va pup pe toate ca mi-a fost dor de voi.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
citat din mesajul lui devylla
Yaia...pe unde umblati?[/b]

Noi am umblat prin concediu, dar am revenit si raspund la apel.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Marunzika

Yaia ma bucur ca a fost bine pt voi 3 in concediu si ca sunteti acasa ajunsi si pe forum . Chiar azi ma gnadeam la tine, dar eu socotisem ca mai ai de stat cateva zile. Cum a fost la sora ta, cum a fost la plaja, ai avut 1h linistita?

pentru gandul bun, a ajuns la mine! Cateva zile in plus mi-ar fi placut, dar nu au fost mai mult de data asta, poate data viitoare. La plaja a fost ok, cu sora-mea si ai ei m-am intalnit in Grecia si a fost bine, doar mici neplaceri care nu au afectat concediul, ci l-au facut mai interesant. Am prins si ceva momente de liniste si chiar m-am simtit la un moment dat pentru cateva ore lipsita de griji.
Au mai ramas 8 zile, nu?

Poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui danuta36
Yaia bine ai revenit

Multumesc. si bine v-am regasit!

Poze

Mergi la inceput