Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 14
Yaia spune:
Eu incepusem sa citesc din urma ca sa nu pierd nimic, dar nu am putut, eram prea curioasa sa vad ce discutati acum. Asa ca poate recuperez eu cumva, ca am ceva capitole de citit.
Am prins doar ca fratele lui Sim a intrat la ceva facultate, dar nu am prins unde si cum, ca ea pleaca in noaptea asta in concediu, ca se discuta in contradictoriu de adormit copii, ca Piciulika are ceva probleme cu gradinita, dar nu am prins de ce natura...
Dar vad ca v-au priit concediile. La fel si mie.
Grecii m-au deceptionat putin. Cam mizerie pe acolo, probabil provocata de turisti si cam mult praf. Pentru o tara intrata de atata timp in UE, ma asteptam la mai mult, dar imi tot spun ca am fost noi in regiunea cea mai putin dezvoltata. Grecii mi s-au parut super nepoliticosi. Dar Tudor s-a simtit excelent, pica dupa baile in piscina si seara adormea chiar si in carut si puteam sta la terase pana mai tarziu, asa ca m-am simtit si libera. Plus ca ziua adormea pe plaja foaret usor, mai statea cu el sora-mea, sotul, mai aveam si eu timp de inotat. S-a jucat mult si cu nepotii si ceilalti copii, chiar l-a colorat putin si soarele. Intr-o zi am adormit si noi pe plaja cu el, cu mana pe carut si prosop, sa nu ni-l fure careva. ![]()
Zilele de la socrii, din Ungaria, au fost si ele bune. Intr-una din zile, a dormit in brate la soacra vreo 2 ore, iar eu am dormit in timpul asta, nu in brate la cineva, ci in pat, singura, dar a fost supeeeer.
Drumurile cu avionul au fost placute, chiar cu bebe mic. Tudor nu ne-a facut deloc probleme. In afara faptului ca era cat pe ce sa pierdem avionul din Budapesta spre Salonic din cauza unui ambuteiaj pe autostrada, nu am avut probleme cu avioanele.
Acum marea mea problema ramane gradinita. Incepem luni si am ceva emotii. Desi in concediul asta s-a obisnuit relativ repede cu multe fete noi, eram mai tot timpul prin preajma. Unde mai pui un orara de masa diferit si adormit fara mama lui sa-l plimbe (in brte sau in carut). Sper insa sa fie bine.
Acum ca am citit capitolul asta, merg sa citesc din urma sa aflu raspunsuri, ca acum intra Carpatina si-mi baga un test. ![]()
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxali spune:
Buna seara!
M-ati omorat cum va adormiti copii...numai vb de Andrei(Rox) la ce performante a ajuns...noroc ca pitica bea laptic seara asa ca adoarme sugand sau leganata dupa un pic...problema e ca nu doarme in patutul ei prea des simte si se ridica in picioare
...sant multumita ca reuseste sa mai doarma si ziua 3 reprize,11 -14- 18,iar seara 21.30 pregatirea de nanic...noaptea a mea se trezeste de 2 ori min ptr laptic
Cu primul am avut mari prbl cu somnul...daca dormea o data pe zi...plimbat afara pe ploaie sau soare ca sa adoarma putin ,seara pe la 23 adormea ,dar se trezea des.
Lavinia bine ca sta si cu tati , printes mea nu vrea deloc...cred ca voi avea probleme cu ea si la gradi
Ramonaiani da ce copii de azi se multumesc doar cu cantecele...se plictisesc repede si au nevoie de diversificare din 10 in 10 min
Alinus daca poti incearca orice metoda ...cu mana pe inima iti spun ca ma doare sufletul sa stiu ca printesa plane singura in patut pana adoarme...la cat m-am chinuit pana am avut-o...depinde fff mult si de copil...a mea adormea mai mult pe mine si la san,simtea imediat cand o lasam in patut, asa ca noroc cu mama care m-a ajutat enorm.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Cat ma bucur ca a intrat si Sabina...acum am vazut recuperand din urma...poate nu ma credeti ,dar lucram cam 12 ore zi cand aveam primul copil,deci franta cum eram tot stateam dupa el pana venea mos ene.
Ramonaiani despre relatia cu sotul nu vreau sa te supar,dar cine e "predispus" sa tradeze o va face oricum...nu intru in detalii ca nu are rost
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
papanash spune:
si vine vremea primului rid .....si vine vremea cand unu se face doi si cand culegem bucuria pe furis ....
A venit momentul sa uram La multi ani cu sanatate si impliniri Sabinei!
sa te bucuri din plin de viata alaturi de cei dragi.
ia loc si primeste www.youtube.com/watch?v=tdLCcQixNvg&eurl=http://armonii.blogspot.com/" target="_blank"> dedicatia mea pentru tine :
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
alehiam spune:
Sabina LA MULTI ANI!!!
Sa ai parte numai de bucurii de la viata si de la cele 2 minuni ale tale!
Ma bucur ca am intrat inainte sa plec si sa pot sa-ti urez la multi ani!
In ceea ce priveste dormitul bebeilor, si noi ca Bee: dormim toti in patul cel urias. Robert se tot trezeste in fiecare noapte de la 4 luni...
Sa va spun ca luna trecuta a avut un somn de 5 oreee noapteaa si m-am trezit la un moment dat si nu stiam de ce sunt asa odihnita
. Dar astea 5 ore dormite fara pauza s-a intamplat 1 data in ultimile 7 luni. Asta e modelul de copil
. O data si o data si-o da si el seama ce dulce e somnul neintrerupt.
Va pup si sa va regasesc cu bine.
Edit: Cum o sa fiu plecata vreau sa urez de pe acuma La multi ani papanasilor care vor implini 1 an in perioada asta: Mario si Cristi. Sa cresteti mari, sa va ocoleasca necazurile, sa fiti mereu zambitori si veseli si sa aduceti lumina si bucurie parintilor vostrii.
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
bernix spune:
La multi, multi ani, Sabina! Tot succesul si toata fericirea pe care ti le doresti sa te gaseasca!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Cu intarziere, la multi ani, ricea!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
afibebe spune:
Sabina 
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
afibebe spune:
buna dimineata.
astazi imi laud si eu baiatul- e prima oara cand doarme pana la 9.
Aseara a adormit la 8.30 si s-a trezit la 5 a papat si a dormit pana la 9.
De ieri Cristi a inceput sa mearga singur.A si cazut de doua ori, bine ca nu s-a speriat.
Nu mai vrea piure de fructe.Vrea sa muste din fruct- ii plac mult piersicile si prunele.
cam atat despre noi.
sa aveti o duminica minunata.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
moldoveanca spune:
Salut am citit din urma si nu mi a placut ceva in mesajul Sabinei.Si tin sa mentionez ca nu cred ca nici o mamica nu ar lasa copilul sa planga in dormitor si in timpul acesta sa intretina relatia cu taticul.Sau poate am inteles eu gresit.
teo