FIV in Ungaria 41
Raspunsuri - Pagina 14
crisis81 spune:
Luck daca vrei sa schimbi din lei.... schimba in tara. Daca ai euro poti schimba si acolo cat ai nevoie.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
gabitu spune:
Luck eu am schimbat in tara. Am prins un super curs. Tu faci cum iti este mai usor.
Pupici
mariaaa spune:
Buna seara
in dupa-amiaza asta am facut un test, a iesit pozitiv. Sunt f emotionata... Nu imi vine sa cred, mai ales ca nu imi amintesc nici data ultimei menstruatii din iulie. Maine mai incerc un test, sper sa fie la fel de pozititv. Cel de azi s-a inrosit repede cea de-a doua linie. Teste fals pozitive nu sunt, asa-i?
editez: off, nu imi pot aduna gandurile; unele fete poate isi amintesc de mine, anul trecut am fost la zadori pt fiv (oligoasteno), nu am mai ajuns sa il facem.
Nu imi vine sa cred ca ni s-a intamplat.
Liana30 spune:
Felicitariii mariaaa
.ma bucur din tot sufletul pentru tine..bravooo fatooo esti gravidaaaa..esti..esti
Felicitariiiiiiiiii te puppp
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ioanatugs spune:
Mariaaa felicitari !!
Liana30 ce mai faci iubita?
Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
lucialu spune:
ESTE!!!ESTE!!! ESTE!!!
BRAVO MARIA!FELICITARI SI SARCINA SIGURA SI USOARA SI ABSOLUT NORMALA SI PLACUTA SUFLETULUI TAU SI BB SANATOS SI PARINTI FERICITI!!!mai ce cadou ti-a facut Maica Sfanta inante de ziua EI!
ati mancat?sa va fie de bine!
azi am fost endo-unguroaica
Noapte buna!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
crisis81 spune:
FELICITARI MARIA !!!
SARCINA USOARA, LA TERMEN SI TOATA FERICIREA DIN LUME !!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
gabitu spune:
Mariaaa multa sanatate si tie si puiutului. Fi fericita, visul este aproape de a deveni realitate.
Pupici
alina_37 spune:
Felicitari Maria, sarcina usoara si mult optimism! Miracolele se intampla zilnic! Ne dai astfel curaj la toate.
miha2004 spune:
Luck noi am schimbat lei la Cenad si euro in Szeged, depinde ce ai tu.
Maria felicitari si la multi ani pt maine
Fetelor eu va citesc incontinuare, sincer nu ma simt asa bine la gravidute nu le cunosc asa cum va cunosc pe voi si ce ma deranjeaza e ca din gravidutele pe care le stiu personal nici una nu scrie poate doar citesc. Ideea e ca ma simt singura acolo asa ca treceti la treaba si mutati-va mai repede acolo.
Julia75 vad ca si tu stai mult pe aici
Mihaela 18+