FIV in Ungaria 41
Raspunsuri - Pagina 13
speranta2008 spune:
Buna
Gabiu mi-am activat PM. Sunt tare!!!!!!
Julia, eu nu vreau sa sperii pe nimeni, dar dupa ce am citit ce pacatos este streptococ b atat pentru o sarcina cat si pentru bb, am tot dreptul sa fiu suparata pe dr. Aunt doctori care nici nu discuta cu tine daca ai acest streptoco, nici macar pentru FIV...(sunt fete care iti pot confirma acest lucru).
Eu am incercat sa trag un semnal de alarma pentru fete, sa fie pregatite, sa aibe intrebari, sa isi analizeze rezutatele, etc....
Tu esti dovada vie ca se poate,(tu si alte burtici si mamici) ca acolo se intampla lucruri minunate, dar cred ca trebuie spus si partea mai putin frumoasa..asa ca sa fim pregatite psihic. Sunt convinsa ca cine are informatia este puternic.
Sa crestesti mari in continuare si sa fiti sanatosi
Hai daca vrei sa mai discutam pe acest subiect, te rog da-mi pe PM.
lucialu spune:
atat timp cat parerile contra sunt de bun simt si constructive/criticile mi se pare ok ca fiecare om sa fie respectat si luat in seama.Nu cand se arunca cu injurii si alte balarii fara fond si ne ducem la marginea santului.Deci Speranta asa da.
Suntem colege de suferinta si trebuie sa ne respectam macar daca nu putem sa ne sustinem,dar cam asta ar fi scopul forumului...deci cine nu face asa nu prea vad rostul sa discute.Fiecare dr indiferent de unde are oameni pro sau contra.Nu putem sa aruncam cu mizerii cand avem colege care isi pun toate sperantele si tot respectul in dansii.Dar nici sa spunem ca iarba e verde,cerul albastru cand nu este asa.Deci in limita bunei crestei trebuie sa fim libere sa ne spunem ofurile.Avem gazde bune.Si nu ce e bun pentru mine e bun neaparat pt altul.Si chiar daca ne exprimam o data la nervi,eu am patit-o nu cred ca e de neinteles.Dar daca se continua....
Pup.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
gabitu spune:
Speranta ti-am trimis un PM. Nu este chiar asa negru streptococul B dar este intradevar bine sa sti de el, pentru tine si pentru viitorul tau bebe. Este cel care determina pneumonia la nou nascuti.
Lucialu sunt de acord cu tine. Acest forum exista pentru a avea acces la informatie. Aceasta poate fi pozitiva sau negativa, depinde de fiecare dintre noi daca anumite aspecte le consideram negative, de netrecut, sau pozitive si atunci este OK. Oricum, pentru FIV, eu cred ca este vital pentru reusita sa avem incredere foarte mare in doctorul nostru.
Va doresc multe succese si bebici in burtici,
dariaioanaxx spune:
Speranta - capul sus si tot inainte ! dr. sunt si ei oameni, nu sfinti ! si pot avea momente bune si momente proaste; e bine ca ai redat experienta ta, asa cum fiecare am procedat la mom. repectiv ! eu prima data am plecat razand de la clinica si a doua oara plangand , asta este, sa speram in mai bine, nu ?
Gabitu - inca nu sunt decisa, probabil dr. Dracea sau dr. Krisan ; imi pare bine ca esti bine si ca ai reaparut !
pupici tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
gabitu spune:
Daria ce bine ca te aud. Iti urez mult succes indiferent de ce doctor alegi. Oricum de amandoua am auzit numai de bine. Dracea unde face FIV, doar la Giulesti?
Pupici
Liana30 spune:
ooo lume nouaaaa..lume noauaa..gabitu te pupppp..ce sa fac bine..
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
gabitu spune:
Liana te pup iubita. Ce este cu tine de esti asa tacuta. Ti-am scris ceva la secret . Mi-ai lipsit olteanco, tu si ta .
Pupici
lucialu spune:
Va rog sa ma iertati ca dau iar buzna peste voi...Pofta mare daca mancati!
Deci Speranta eu de acord cu tine la ce ai spus tu.Eu de acord cu Crisis la ce a spus ea.Eu va citesc,nu hactivez aici ca nu merg la IA sau FIV inca.Dar invat de la voi.Crisis a ridicat o problema care ma durea si pe mine.Tu ai pus alta problema care ma durea.Ultimul post a fost pt binevoitoarele care poate citesc la fel ca mine aici.Si cu care am purtat discutii la alte topice.Ca sa nu le las impresia ca ma contrazic singura am scris ultimul post.Atat.Ai inteles iubita?
Gabitu gaie dupa tine ma tiu.
Liana si tuturor fetelor
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
luck spune:
crisis
multumesc din suflet , m-ai ajutat sa rezolv o mare problema care imi statea "pe creier".Multumesc inca o data !!!
Fetelor
cum este cel mai bine sa procedam cu banii de care avem nevoie in Szeged , sa cumparam forinti acasa si sa mergem cu ei acolo (pentru ca am inteles ca la Clinica nu se plateste cu cardul) sau ......
Rog fetele care au mai trecut prin asta sa ma lumineze si pe mine.
pupici
Tabitha spune:
luck: eu prefer sa schimb in forinti in Ungaria (e drept ca eu schimb din euro), ca nu se stie niciodata de cati forinti am nevoie pt. analize, consultatii, medicamente. In ceea ce priveste cursul de schimb, nu stiu sa-ti spun daca e mai bun in Romania sau in Ungaria.