FIV in Ungaria 41
Raspunsuri - Pagina 12
Julia75 spune:
Speranta, prima impresie despre clinica cred ca la niciuna dintre noi nu era buna, deoarece cum a zis si Crisis, cei care merg pentru prima oara stau si asteapta mult si bine, si eu am stat exact 3 ore, si eu am vrut sa fug de nervi de acolo, daca nu era sotul sa ma calmeze probabil acum n-as avea burtica mare. O sa vezi ca o sa intri cu precizie de minut la Et, la punctie... Ce vina are doctorul ca abia face fata cererii mari, noi suntem de "vina" ca suntem prea multi cu situatia noastra si apelam la dansii. Ca s-o scumpit si pe la ei tariful, noi de acasa de unde sa stim? Nu stiu de ce te mira, cand in Romania saptamanal sunt valuri de scumpiri trebuia sa te obisnuiesti, sa nu iei cu nume de rau ca si ei scumpesc dupa un an sau doua. Sigur ai primit o lista de preturi acum de la clinica zi la fete toate preturile noi sa actualizeze prima pagina. Hai sa-ti povestesc despre spaga: eu trebuia sa primesc o injectie seara la 10:45 fix, cum eu lesin si daca ma uit numai, nu sa-mi administrez eu mie-mi, asistentele s-au mobilizat si una dintre ei a venit noaptea in clinica numai pentru mine, am vrut sa-i dau 3000 ft spunand ca sa ma lase sa-i platesc macar taxiul cu care a venit, categoric m-a refuzat spunand ca eu si asa vin de foarte departe si ma costa o caruta de bani procedura, imi doreste noroc si noapte buna m-a impins afara din clinica. Ca in ziua Et-ului i-am dus o cutie de ciocolata drept multumire nu mi se pare ca e spaga sau ca astepta dansa sa primeasca ceva. Profesionalismul lor: eu am avut punctia in Duminica Mare, de pastele ungurilor, toata clinica lucra, nu conta ca e sarbatoare, acasa cand am facut IA degeaba mi-a cazut ovulatia pe o sambata sau duminica oarecare, docul a facut interventia luni, fara sa se uite pe un eco daca mai avea rost sa facem. As mai putea sa continui cu argumente dar n-are rost, stiu ca te supara acum orice ca esti cu nervi la pamant si eu am fost, sper ca nu te superi ca iau "aparaea"clinici dar eu asa consider ca toata gasca clinici merita respectul nostru. Relaxeazate ca va fi bine data viitoare, nu fi suparat pe ei. Noroc sa ai!
Julia 21+
ioana_p76 spune:
Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
speranta2008 spune:
Buna
nu vreau sa va suparati pe mine, dar chiar nu stiu sa schimb preturile de pe prima pagina.
crisis81, acest forum m-a ajutat foarte mult, vreau inca o data sa le multumesc fetelor care au scris. Intentia mea a fost sa povestesc experienta mea, astfel incat noile aspirante sa aibe cat mai multe informatii. Nu am vrut sa fiu rautacioasa, poatea am fost prea sincera.
Voi intra diseara si am sa va scriu preturile. Indradevar am primit o lista cu preturi.
Julia75, nu m-am suparat ca au marit preturile, chiar nu am nici o treaba cu asta. Am mentionat noile preturi, astfel incat cineva sa le actualizeze si pe prima pagina.(deoarece eu nu stiu, dar daca cineva imi spune cum, le schimb).
Tabhita, imi pare rau ca sunt preoti care fac afirmatii gratuite aiurea...
va pup pe toate!
gabitu spune:
Buna fetelor,
Speranta este foarte bine ca ne-ai impartasit parerea ta pe forum. Este bine sa fi sincer, in primul rand cu tine. Ti-am trimis un e-mail.
Liana ce faci? in ce faza mai esti?
Daria tu incerci iar la Szeged?
Pussi te pup si pe tine si pe frumusetile tale. Concediu placut.
Ioana am semnat petitia.
Magda ce mai faci?
Va pup pe toate si va doresc multe impliniri si bebeici in burtici
Tabitha spune:
Crisis: din foaia lor de preturi in ungureste nu inteleg mare lucru. Mie dr. mi-a incercuit 3 proceduri care fac impreuna FIV-ul si din cate vad ar fi o diferenta de pret fata de ce este acuma afisat pe prima pagina: asadar ET = 112.000 Ft. In plus, ceea ce este specific la mine (dar nu stiu cate din fete or fi interesate): donatorul costa 35.000 Ft. In plus cursul de schimb este altul. Eu am schimbat Euro in forinti la cursul de 230 si la cursul de 225, asta pe data de 28 iulie. Cam astea ar fi aducerile mele la zi.
Speranta: nu ai suparat pe nimeni, stai linistita. In ceea ce priveste informatiile de pe prima pagina, doar autorul capitolului le poate schimba, deci Crisis. Tot ceea ce vrem sa schimbam, adaugam etc. o rugam frumos pe Crisis sa o faca iar ea o va face intotdeauna, asa cum a facut-o si in trecut. De ex, daca vrei, ar putea sa te treaca la Aspirante. Ce zici, Crisis?
sunshine4ever spune:
Gabituuuuuuuu ma bucur ca te revad ce faci? Cum esti?
in asteptarea unui ingeras
gabitu spune:
Magda sunt mult mai bine. Fara bebe dar m-am impacat cu situatia. Am chef de viata si sa traiesc. Lupt in continuare pentru asta dar fara medici si medicamente. Am ajuns la concluzia ca pe lumea asta exista ceva mult peste ce putem intelege noi si acel ceva stie ce meritam fiecare. Daca acolo sus se va considera ca merit sa am un bebe stiu sigur ca voi avea, nu stiu cum (natural sau FIV), dar voi avea. Dupa cum vezi sunt bine Tu?
crisis81 spune:
Tabitha eu pot sa trec pe listuta noastra doar fetele care isi doresc, Sunt fete care chiar nu vor sa se vada scrise acolo si le respectam dorinta.
Speranta sa nu intelegi ca m-am suparat pe tine. Eu am vorbit la modul general. Dimpotriva ai toata admiratia mea ca ai venit si ai scris ceea ce simti. Pentru ca mesajul tau va fi citit de foarte multe fete si va ajuta. Nu are rost sa scriem frumos despre clinica daca acolo am avut o experienta urata. Asa nu ajuti pe nimeni. Spunand adevarul vor fi si alte fete pregatite de aceeasi experienta. Daca data viitoare va fi mai bine sa scri, daca nu, sa scri cum a fost .
Nu m-am suparat pe nimeni, eu ma supar mai greu da bine.
Buluna spune-mi si mie te rog cine ti-a tradus tie la Szgeged, impresii si costuri.
Apropos de Szeged, am fost la farmacia cu cadouri, mi-am luat tratamentul si nu am primit nici un cadou .
Nu uitati sa semnati petitia de la link-ul postat de Ioana, si sa speram ca in curand si fetele care nu isi permit vor putea face FIV. Trimiteti-l la toti prietenii!!! Atentie ca va cere confirmarea in e-mail si pana nu o trimiteti semnatura nu este valabila.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
lucialu spune:
Crisis ai mare dreptate!Trebuie sa ne ajutam intre noi.Iar fetele care primesc ajutor sa ajute la randul lor.Ca cele vechi nu pot sta vesnic pe forum sau sa raspunda mereu la aceleasi intrebari,pentru ca altele sunt comode sau cele care cer nici macar nu citesc ce s-a scris deja.Si pe mine ma seaca chestia asta.Scuze ca m-am bagat ca musca in popoul calului dar si eu sunt cu voi la aspirante,neh? Trebuie sa fim unite si sa functionam ca atare,sa fim pe faza la nevoie.Nu inteleg ce dihanie de natie suntem si de ce?Incepand de la al cu barba sura...(preoti) si pana la...
Speranta imi pare rau,dar te felicit si eu pentru sinceritate.Nu are rost sa nemintim aiurea si sa ne imbatam cu apa rece.Asa fiecare stie la ce se inhama,daca poate duce si se impaca....cu ce se ofera sau cauta in alta parte ceva care sa i se potriveasca ei.Eu spun ca orice hotarasti sa faci sa o faci cu inima impacata si nu indoita.Succes!
Va pup!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Julia75 spune:
Speranta,nu m-am suparat pe tine, Doamne fereste! Am vrut numai sa te linistesc, sa vezi lucrurile altfel, sa nu-i sperii pe fetele noi care vor sa incerce norocul la Szeged. Eu zic ca tot e mai bine decat in tara, ca sunt multe nelipsuri si acolo asta e adevarat, dar adevarul e ca intr-un spatiu mic si inghesuit fac lucruri mari si asta ma bucura!
Julia 22+