FIV in Ungaria 41

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_37 spune:

bubu 73, multumesc pentru urari...abia astept sa vin cu bebici de la fiv...mi-am si imaginat cum vor arata si ce nazbatii vor face. Va fi cu noroc pentru toate!
O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Home sweet home!
Am ajuns azi de dimineatza in sfarsit acasa.

Luck aseara am stat doua ore pe langa Sebes ca era dumul in lucru sin in Sibiu am ajuns la 2 noaptea. Eu pe 26 Augst voi fi deja z6 deci sigur, sigur ne vedem la Szeged. Cu cazarea nu-ti face probleme ca e rezolvata treaba deja.
Bubu esti o scumpa. Sper sa nu te dezamagesc.
Tabitha tot stresata esti. Te tin la curent cu absolut tot
Gonal, Suprefact, Merional mi-a dat. Incep pe data de 22 stimularea.

Pupici!!!!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Crisis: E prea devreme sa incepem galeria? Nu cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
Asta-noapte m-am intors de la Szeged.
Am avut asteptari mult prea mari, cu privire la profesionalismul dr, la conditiile clinicii, la personalul medical...dar au fost niste asteptari personale. Am stat 3 ore ca sa intru la dr, in conditiile in care aveam programare la ora 13, am intrat la ora 16.
Imi permit sa va dau niste sfaturi: preturile de pe prima pagina sunt mai mici decat in realitate (poate le corecteaza cineva). Consultatia : 13.000 ft, ecografie : 8.000 ft.
Sa mergeti cu intrebari clare pentru doctor, ca sa primiti raspunsuri.Daca stiti putina engleza, va puteti intelege bine cu dr. Despre consultatie: In cazul meu, abia s-a uitat peste dosar; imi facusem secretia vag. si a fost depistat un streptococ de tip b..daca nu ii spuneam dr de el, doctorul nici ca baga de seama.. I-am cerut tratament....
Consultatia in sine a fost foarte scurta, cred ca dr era obosit sau fara chef ...nu stiu ce sa cred.

Asistentele cred ca sunt "manjite", au luat microbul de la romanii (spaga).Nu stiu deloc limba engleza..va puteti intelege prin semne sau cu ajutorul unor doamne care percep tarife destul de piperate :40 Euro. Ele sunt cele care fac regulile jocului. Inainte sa discuti cu dr, o asistenta iti face o fisa si copii dupa toate actele. Dupa acest pas, Dumnezeu cu mila...cand mai intri..nu prea am inteles care era ordinea intrarii la dr, dar cred ca aceasta ordine o faceau asistentele...

Am rezervat camera la fam Pop, este singurul lucru bun care ni s-a intamplat. Chiar au fost foarte receptivi si binevoitori.

Sper sa nu va suparati pe mine, chiar am simtit nevoia sa va impartasesc din experienta mea.

Va pup pe toate.....

va doresc tuturor cat mai repede cu putinta.

Va multumesc tare mult pentru toate sfaturile si intelegerea voastra.

Mergi la inceput

speranta: imi pare foarte rau ca ai avut aceasta experienta nefericita. Stiam din experienta altor fete ca la prima consultatie se asteapta mai mult. Eu insa ii spusesem dr. Zadori si pe mail si la telefon ca trebuia sa ajung la o anumita ora sa prind avionul, asa ca, in conditiile in care fusesem programata la ora 14.00, am intrat inainte de ora 15.00. Pe de alta parte, dr. imi spusese ca nu face programari lunea, ca are proceduri incepute si ca nu poate garanta ca voi intra la ora fixa, ET si punctiile au desigur intaietate. Psihic, eram pregatita sa astept, dar nu prea mult. Despre preturi, ai dreptate, atata am platit si eu. Noroc ca schimbasem 100 euro, nu numai 50 . Consultatia mea a durat vreo 45 de minute, mi-a raspuns la toate intrebarile, mi-a mai pus si el cateva, ce sa zic, probabil era obosit cand te-ai luat pe tine la consultatie. Iar daca toate analizele erau in romana, e un pic de asteptat sa nu-i sara in ochi totul. Asistentele - ar putea sa-si dea silinta sa invete 2 boabe de engleza, dar ce sa-i faci? Eu nu am platit nimic, le-am vorbit in engleza, cand au vazut ca nu se pricep deloc au chemat ele o translatoare cu ajutorul careia mi-au intocmit dosarul. Nu am platit nimic translatoarei (mi se pare ca o cheama Mirela), doar nu o chemasem eu . Totusi, in pofida acestor elemente negative, ce ti-a spus medicul? Ce tratament ti-a dat? Te pupic si sper sa-ti treaca supararea cu o floricica de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Buna
Tabitha, am stabilit sa o facem in octombrie . O sa ne mai vedem undeva in septembrie pentru inca o consultatie, trebuie sa ii scriu, ca sa stabilim data.

O sa imi treaca probabil repede, interesul meu este sa am bb...Vom vedea...deocamdata sunt obosita si inca mai am intrebari esentiale (pentru DD). Mi-e frica sa nu il supar, oricum trebuie sa discut si cu un preot ...zilele astea...
Ma tot gandesc cum sa fac sa fie bine..am 30 ani..poate o sa mai incerc natural...

iti doresc o reusita cat mai curand posibil.

Mergi la inceput

speranta: parerea mea este sa-i trimiti doctorului tot ceea ce te intereseaza (intrebari, nelamuriri, nelinisti) pe mail. Eu asa am facut, iar daca am vazut ca nu mi-a raspuns in 2-3 zile, am revenit cu mailul cu rugamintea sa-mi raspunda. Si de fiecare data am reusit sa capat ceea ce doream sa stiu. Referitor la discutia cu un preot, stiu, si eu am trecut prin aceleasi stari, mai ales ca eu am apelat si voi apela in continuare la donatori anonimi. Raspunsul reprezentantilor bisericii a fost sa ma indrept spre adoptie. Insa ei nu sunt constienti de riscurile pe care le implica o adoptie si de faptul ca numarul familiilor care au primit acceptul de a adopta este cel putin dublu fata de numarul copiilor adoptabili in Romania. Asa ca noi am zis sa continuam pe strada asta. Nu iti spun ca acum vreo 5-6 ani, cand nu stiam de azoo, un preot la care se dusese sotul meu si caruia ii povestise ca ne doream un bebe si tot nu aparea, i-a zis sotului meu sa stea linistit, ca el vede ca va avea 2 copii. Nu i-a zis si in ce viata sau prin ce procedee. Cat priveste varsta, depinde f. mult si de cat timp incercati natural. Fiecare luna, fiecare an care trece conteaza... Mie imi pare f. rau ca nu am facut mai devreme toate astea (merg pe 33 ani acuma). Te pupic si sa dea DD sa iei decizia cea mai buna si sa aveti bebeii mult doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Speranta imi pare rau ca ti-a lasat un gust amar prima consultatie la Szeged. Si eu am stat prima oara de la 12, ora programarii pana la 17. Am intrat efectiv ultimii, dupa noi doctorul plecand acasa. Prioritate au procedurile incepute deja de aceea e greu sa iti dai seama cand iti vine randul. In ceea ce priveste lista de preturi iti putem multumi pentru actualizare.

Acele date de pe prima pagina au fost adunate de fete care au fost in Ungaria si au trecut prin ceea ce trecem noi acum si vor mai trece si multe alte fete.
E de datoria fiecareia sa isi aduca aportul cu noi si actuale informatii daca este posibil. Trebuie sa stiti ca acest forum este pentru a primi dar si pentru a oferi ajutor. De cele mai multe ori se intampla asa: intru, iau informatiile care-mi trebuiesc si pa! Putine sunt cele care si scriu, de cele mai multe ori tot pentru a primi ajutor, si cele mai putine sunt cele care isi aduc contributia macar cu o impresie despre "FIV in Ungaria". Daca fetele cu vechime pe acest subiect ar fi procedat la fel, eu sigur si probabil multe dintre voi nu ar fi auzit macar de FIV in Ungaria. Dar tendinta generala este "nu ma intereseaza de capra vecinului atat timp cat a mea continua sa creasca". Este o atitudine gresita. Ganditiva ca asa cum voi aveti nevoie de ajutor mai sunt mii de fete in situatia noastra pe care nu ne costa nimic sa le ajutam. Ne place sa citim despre altele, despre experientele lor, dar nu ne place sa stie cineva ceva despre noi. Citim, ne informam, mergem la clinica, dar cu mare grija sa nu afle nimeni. De ce??? De ce nu putem sa si oferim macar cat cerem?
De mult ma apasa chestia asta si vroiam sa o scriu. Nu cereti decat cat sunteti dispuse sa oferiti!
Imi cer scuze daca am suparat pe cineva, dar sunt atatea fete care ar putea aduce un aport aici si totusi prefera sa "ramana in anonimat".

Va pup pe toate!!!!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Sunt absolut de acord cu tine, Crisis. Personal, de cate ori o sa merg, o sa va scriu si o sa va impartasesc impresiile si experientele mele. Cu cele mai bune ganduri, va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_37 spune:

cris ai foarte mare dreptate si, uneori, cand sunt suparata pe lume vorbesc si eu ca tine. Cand imi trece supararea, insa, incerc sa gasesc partea buna din oameni si sa le justific intr-un fel atitudinea. Am citit de curand ca ceea ce ne deranjeaza la ceilalti, de fapt ne caracterizeaza intr-o anumita masura. Prima data cand am aflat treaba asta, m-am revoltat si am spus: eu nu as fi niciodata in stare de asa ceva, eu nu fac asta, nu ma caracterizeaza, etc. De aceea, daca stam si incercam sa gasim un cuvant sau o expresie care sa concentreze revolta ta, am gasi probabil: nepasare, amanare a raspunsului pe alta data, secretomanie si alte cuvinte, trasaturi care uneori ne caracterizeaza si pe noi intr-o anumita masura in anumite momente ale vietii, dar sa nu fim constienti de ele. Sunt sigura ca multora dintre noi ni s-a intamplat sa punem celorlalti o eticheta bazata pe comportamentul lor la un moment dat, dar sa se dovedeasca a fi gresita pana la urma sau comportamentul sa aiba la baza o justificare rezonabila. O prietena mi-a spus candva intr-un moment de-al meu de suparare pe lume: iubeste-i pe ceilalti asa cum sunt si asa te vei bucura mai mult de tine!
De multe ori imi spun ca daca nu primesc ceea ce vreau de la ceilalti e pentru ca nu am vorbit pe "limba" lor, nu am cerut ceea ce vreau in cuvintele pe care ei sa le inteleaga. Si o iau de la capat!

O zi frumoasa si plina de iubire tuturor!

PS: preturi la Budapesta la prima consultatie: consultatia=12700HUF, eco=7700HUF, citologice=7700

Mergi la inceput