FIV in Ungaria 41

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Daniela draga mea: saru-mana pt. informatie. Sa vezi ce calcule facusem eu. De fapt initial am incercat sa intru pe niste site-uri de tip viamichelin, unde pui localitatile si iti da distanta. Din pacate soft-ul nu e actualizat, asa ca mi-au dat niste trasee prin Arad (desi eu stiam ca se poate prin Cenad). Asadar, a inceput baba de mine sa calculeze, din putinele informatii gasite pe net:
Jimbolia - Sannicolau Mare = 58 km (cica informatie certa de pe net).
Sannicolau Mare - Cenad = 10 km (prin aproximare).
Cenad - granita = 10 km (de pe un site al primariei cenad)
graniza - Szeged = 41 km (informatie de pe net).
Total = circa 120
oricum, tind sa am mai multa incredere in ceea ce spune sotul tau, ca doar cunoaste zona. Multumeste-i din partea mea. Va pupicesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Tabitha, 80 km poti sa faci naveta pentru monitorizare, tot iesi mai ieftin decat sa stai la Szeged, eventual dormi numai o noapte doua dupa ET la Szeged.

Julia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Draga Tabitha, mi-a zis o prietena care circula frecvent la unguri ca distantele ar fi: Jimbolia - Sannicolau Mare = aprox. 30 km; Sannicolau - Vama = 18 km; Vama - Szeged = 36 km; Total = 84 km;
Bafta multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Revin dupa un pic de absenta motivata de o mica vacanta la Viena. A fost foarte frumos exceptand basicile pe care le am la picioare de la mersul pe jos, dar alea trec si raman amintirile unor locuri frumoase. Cred ca as avea nevoie de minim 2 saptamani ca sa pot vedea tot ce-mi doresc in Viena.

Tabitha iti faci prea multe probleme ca sa nu cumva sa stai si tu linistita inainte de FIV.
Luck poate trec pe la tine daca e o ora rezonabila cand ajung!
Tia si eu va astept chiar foarte curand. Ti-o opresc pe Daria la mine si tu te duci in statiune .
Miha2004

Va pup pe toate !!!!!!!!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

crisis: deocamdata m-am linistit, am hotarat cum vom face, dr. Zadori mi-a raspuns la toate intrebarile si nelamuririle mele (de pana acum), asa ca de-acuma pana pe 29 august sa zicem ca sunt sanse sa stau linistita. Ma bucur ca ti-a placut la Viena, poate o sa reusesti sa faci acolo o vacanta asa cum trebuie daca te lasa nenea dr., dupa ce ramai . Ce zici?

Pupici si o saptamana superba tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

cris
acum am reusit sa intru pe mess si cred ca ai trecut de mine nuuu ????
Offfff ,iar nu ne-am vazut ?
Cand ziceai ca mergi la Szeged pe 26 august ? si nu am inteles f bn ai inceput stimularea deja ?
tabitha
poate ne intalnim la Szeged pe 29 august , asta in conditiile in care aceasta zi va fi z2 a CM si trebuie sa merg sa-mi fac hormonalele.
Tu mergi la control si incepi stimularea ?

Mergi la inceput

luck: eu pe 29 august ar trebui sa fiu ziua 2 (acuma iau AC , pe care le intrerup pe 24 august). Sigur imi va face ecografie si probabil ca imi va face si ceva hormonale, ca in ultima luna FSH-ul a iesit cam mare. Si o sa incep tratamentul de FIV (decapeptyl si din 30 aug. gonal f). Pupici si multa bafta la hormonale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Uaauuu Tabitha superrr ,
eu sper ca in 29 voi fi ziua 2 caz in care merg la Szeged pt hormonale si stabilirea schemei de tratament.
ce bine ar fi sa facem in acelasi timp !!!
unde o sa stai pe perioada stimularii , atunci cand tb sa mergi la eco din 2 in 2 zile ?
pupici si multa , multa bafta si tie !!!

Mergi la inceput

luck: e posibil sa faci hormonalele si tot in ziua aia sa incepi tratamentul? Eu o sa stau la Jimbolia la rude si voi face naveta la Szeged. Multa, multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Fetelor sunt alaturi de voi, va urmaresc aproape in fiecare zi...eu sunt inca nehotarata unde voi face urm. fiv.

Crisis iti doresc ca mini-vacanta la Viena sa-ti poarte noroc si de data asta sa se lase cu ...promiti, da?

Luck, Alina Tabhita si voua la fel va doresc...fie ca in toamna sa ploua cu sa va vedeti visul implinit.

Va si va imbratisez pe toate cu drag.

Mergi la inceput