FIV in Ungaria 41
Raspunsuri - Pagina 15
alina_37 spune:
luck, eu cand am cautat pe net informatii despre pensiuni, am gasit una care lua ca baza de conversie informatiile furnizate de un site: http://www.xe.com/ucc/
Din cate vad, azi paritatea e 1 euro=237 forinti, informatie pe care am intalnit-o si ieri in ziarele noastre.
speranta2008 spune:
buna
MARIAA ESTI INSARCINATA!!!!!!!!!!!!!!!BRAVO!!!!!!!!!MINUNEA S-A INTAMPLAT!!! SFANTA MARIA TI-A ADUS O MARE BUCURIE!!!!!!!!!!!!
Luck, noi am cumparat Euro din tara si acolo am schimbat in forinti. Parerea mea este ca este bine sa ai niste forinti la tine, asa ca ia-ti niste forinti si din tara.
Mult succes!
Tabitha spune:
Mariaa: SUPER!!! Sarcina usoara si dusa pana la capat cu bine.
Fetelor, pe mine va trebui sa va rog sa ma scuzati, dar voi lua o pauza de 10 zile de forum , plec in concediu si n-o sa pot intra pe net. Sper ca la intoarcere sa gasesc multe multe vesti ca cea data de Mariaa.
Julia75 spune:
Maria, felicitari si sarcina usoara!
Speranta, ti-am trimis PM.
Da Miha, citesc tot si aici, incercam sa sustin, sa ajut fetele...
Julia 22+
mihaele spune:
Maria felicitari sarcin ausoara si la termen.
Fetelor sunt tare necazita pe 1 iulie am facut Et pe 9 lulie mia venit CM-ul acum tot astept si nu mai apare sunt in zi 37 si nici gand sa vina. sa mai intamplat la cineva asa ce ati facut? la mine cm-ul erea ceas. Va multumesc din suflet si Bunul Dumnezeu si Fecioara Maria sa ne ajute pe toate sa ne tinem bebei mult doriti in brate. Mii de multumiri
valeria72 spune:
Mihaele eu zic sa nu te impacinetezi ca si eu aveam ciclul ceas si dupa primul FIV ni-a venit la 75 de zile. Cred ca e in functie de organismul fiecareia
14+
http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png
mihaele spune:
Fetelor va multumesc din suflet. Cred ca nici Dumnezu nu ma mai intelege luna trecuta ma rugam sa nu a-mi vin CM-ul luna asta ma rog sa a-mi vina si peste o luna su doua iara ma rog sa anu ma-i mai vina CM-ul. La Cm-ul asta trebuie sa iau AC. Astept ca altceva nu am ce face . Va pup pe toate si incodata va multumesc am sa va tin la curent cu ce va urma
daniela2 spune:
Mihaele, o prietena de-a mea, dupa un FIV nereusit la dr. Zadori, in luna urmatoare, in aceasta perioada de dereglare a ramas insarcinata ! Dr. Zadori, i-a spus ca a avut mai multe cazuri, deoarece organismul este inca sub influenta hormonilor si este foarte posibil. Multa bafta ! Va !