FIV in Ungaria 41

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Daniela iubita nu am cum sa fiu gravida singura mea sansa de a avea un bebe este prin Fiv va multumesc ca suntei laturi de mine va pup pe fiecare in parte va tin la curent cu ce voi mai intampina de acum incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Daniela iubita nu am cum sa fiu gravida singura mea sansa de a avea un bebe este prin Fiv va multumesc ca suntei laturi de mine va pup pe fiecare in parte va tin la curent cu ce voi mai intampina de acum incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaaa spune:

Va salut

m-am intors cu vesti buuune! si testul de azi a iesit pozitiv.
Am reusit printr-o MINUNE, dupa 3 ani de incercari (luna asta chiar se implinesc 3 ani). Ultima spermograma sotul a facut-o in iulie anul trecut, la szeged, in jur de 1 mil (nu mi-a dat o foaie scrisa si am uitat), precedenta a fost 800.000 facuta in tm.

Sunt nespus de fericita si uimita ca am reusit, in ciuda faptului ca: nu mai calculez zile de ovulatie de vreun an, sex am facut ff putin, sotul facea de vreo 2 sapt tratament "dupa ureche" (expresia inseamna medicatie de pe forum administrata cand cum). Cu 2 zile inainte de test am mai luat o plasa de medicamente naturiste (de care auzisem eu ca ar fi bune), am dat o gramada de bani, si chiar am avut un gand, ca daca sunt gravida, am aruncat banii degeaba :D. Dar sotul le bea in continuare :)) ca cica mai vrea si alti copii.

Va imbratisez si sa nu uitati ca niciodata nu se stie de unde sare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Felicitari, Mariaaa. Esti un exemplu ca nu trebuie sa incetam sa speram niciodata. Sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

MARIAAA FELICITARI

Cris pun si eu majoretele la lucru pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Mariaaa FELICITARI!!!!! Sarcina usoara si bebe frumos si sanatos.
Se pare ca ai dat startul la mamici de toamna...sa vezi cate vor mai urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

A inceput o perioada frumoasa! V-ati dat seama?
Foarte multe fete incep tratamenul sau l-au inceput deja si urmeaza FIV-ul. Se pare ca prima minune a si aparut. FELICITARI MARIA si LA MULTI ANI! Urmam noi.
Periada asta a anului vad ca este foarte animata. Sa dea Dumnezeu sa fie numai cu reusite!
Se simte energia pozitiva care pluteste pe forum. Bafta tuturor!
Eu am fost la control in ziua a treia de CM, ca asa s-a nimerit si pentru ca era totul in regula a vrut doctorul sa facem luna asta ET, dar dupa ce si-a dat seama ca pierderea mea a fost in iunie a spus ca o sa facem ET luna viitoare. Pana atunci o sa fac hormonalele de ziua 2 si eco in ziua 6,7.
Fetele de pe forum m-au mobilizat si plec din nou la drum optimista si cu incredere in Dumnezeu.

tuculucu - povesteste-mi te rog cum a fost ET cu embrioni congelati. Asta o sa fac si eu cu singurul embrion crioprezervat pe care il am. Ai facut tratament inainte? Ai avut mai multi embrioni? Cati a decongelat? Mie mi s-a spus ca numai la decongelare se poate sti daca e bun embrionul. Daca stii mai multe da-mi te rog detalii.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR SI MARIANELOR!

Mergi la inceput

Sunt in masura sa va dau preturile noi:
- consultatia 13000 ft
- spermograma 13000 ft
- analizele hormonale (FSH, LH, E2, PROL.) 14000 ft
- paptest si citologice 18000 ft
- stimularea ovariana si foliculometria 105000 ft
- punctia 105000 ft
- ET 112000 ft
- donor sperma 35000ft
- crioprezervarea embrionilor 20000 ft
- ecografia 8000 ft

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Buna fetelor,
La multi ani tuturor Mariilor!
Despre mine pot sa va spun ca am terminat tratamentul dar, din pacate, nu vom merge pe FIV. Am numai 3-4 foliculi maturi iar Dr Zadori ne-a sugerat sa facem IA. A spus ca in cazul meu cu 3 foliculi, sansele sint la fel ca la IA, dar la un pret de 10 ori mai mic....Facem cum zice dr-ul si speram ca va fi bine...Am avut un tratament destul de lejer si sper ca, in cazul in care nu se intampla nimic luna asta, sa pot sa fac o noua stimulare in octombrie.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput