Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

LalaD ce idee buna mi-ai dat cu Tnuva Eu cautam iaurt simplu Milli si nu am gasit deloc! Avem voie sa dam banana la bebei? Eu parca stiam ca dupa 8 luni.
Oricum Thea papa, aproape de fiecare data, tot ce-i dau, adica un castronel plin ochi (castronel pt bebei, de plastic), deci cred ca i-ar placea si banana.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Andrei refuza banana simpla, normala , isi face sila cu ea ( e singurul aliment refuzat). O papa doar din borcanase.
Poti sa ii dai daca ii place, nu e interzisa decat la bebei cu fond alergic.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LauraI, mi-o si imaginez cum "mishuna"; oricum,ei sunt haiosi tare, cum arata din spate, din cauza pampersi-lor.
A mea nu se clinteste dak o pun pe jos; inschimb in pat, se rasuceste pana la margine.

La masa de 5:30 - 6:00 ii dau si eu iaurt + un fruct doar; tot asa, mi-a zis si mie pediatra sa nu-i dau fructe dupa-amaiaza.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gata si piureul de legume .. a iesit yummy, mie asa imi pare. i-am pus azi si patrunjel proaspat .. Doamne ce bine miroase. sper sa-l pape bitza!

laurici da, putem sa le dam fructe dupa-amiaza. eu ii dau pana in ora 18 .. i-am dat odata la 20 si a cam suparat-o burtika la nani. a adormit greu. ce plimbareeata e thea ta, o dulce si o frumusica.

lala nici a mea nu e prietena cu banana, nu ii place. ii mai pun in fructe uneori ca la gramada nu se mai simte ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Salut clopotei si mamici,
Am ramas mult in urma cu cititul, nu mai apuc deloc, stam mult pe afara si tb. sa fac pregatiri caci sapt viitoare mergem in formatie completa la Cluj (ne vedem cu vreun clopotel la Cluj?) si apoi la Ranca in Parang.

Printre randuri am aflat ca Ereena face un album la 6 luni, dar nu am retinut exact ce sa trimit...si nu mai gasesc mesajul....am trimis 3 poze la 6 luni si una bebe mic...nu stiu daca am trimis bine.
Heeelp Ereena zi-mi daca e ok ce-am trimis, daca nu, ma conformez.

Va pupam si incercam sa recuperam.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Aha, o sa incerc si eu.
Mai am o nelamurire referitor la ou. Stiu ca se da intai 1/4, apoi 1/2 si apoi 1 galbenus intreg, da nu stiu cat timp se da doar 1/4 si tot asa si de cate ori pe saptamana se da ou. Carnita de cate ori dati?
Am inteles ca e bine de dat carnita o data la doua zile, nu? Si cu ce intercalam, ca oul am inteles ca s-ar da numai de 2 ori / sapt.

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana

LalaD ce idee buna mi-ai dat cu Tnuva Eu cautam iaurt simplu Milli si nu am gasit deloc! Avem voie sa dam banana la bebei? Eu parca stiam ca dupa 8 luni.
Oricum Thea papa, aproape de fiecare data, tot ce-i dau, adica un castronel plin ochi (castronel pt bebei, de plastic), deci cred ca i-ar placea si banana.

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Poti sa ii dai linistita si banana ca nu ii face rau,cel putin eu ii dau de la 5 luni si o mananca f bine.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Aha, o sa incerc si eu.
Mai am o nelamurire referitor la ou. Stiu ca se da intai 1/4, apoi 1/2 si apoi 1 galbenus intreg, da nu stiu cat timp se da doar 1/4 si tot asa si de cate ori pe saptamana se da ou. Carnita de cate ori dati?
Am inteles ca e bine de dat carnita o data la doua zile, nu? Si cu ce intercalam, ca oul am inteles ca s-ar da numai de 2 ori / sapt.

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

eu ii dau ou de 2 ori pe sapt,odata pe saptamana ficatei si in rest carnita de pui ,vita sau curcan

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici carnita in fiecare zi. cand ii dai galbenus, NU ii dai carnita. eu inca nu i-am dat galbenus dar sapt viitoare ii voi baga. o sa-i dau 1/4 din galbenus prima oara, cum mi-a spus doc, apoi voi sta vreo 2-3 zile sa vad daca face vreo alergie ceva si voi contiuna cu 1/2 si apoi cu galbenus intreg. de 2 ori pe saptamana poti sa-i dai dar nu uita ca in ziua cu galbenus nu ii mai dai carnita!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu am mari discutii cu sotul...nu vrea sa-i dau deloc carne lui Dudu...cel mult peste. Puiul este exclus, vita la fel, oaie n-are voie oricum copilul pana in 3 ani...ramane curcanul si evident pestele. Noi amanam branzica, oul si carnitza...Tudor insa e disperat dupa tzitzi...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput