Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
citat din mesajul lui anca.b

Roxana, si eu cred ca Stefan m-a salvat de la ceva mai rau. Nu-I nimic, noi sa fim sanatosi, am un copil minunat si ma bucur de el! Vorba aia, orice sut in fund e un pas inainte. De fapt, ma bucur ca am izbucnit aseara, pt ca in felul asta pot ma calmez pina saptamina viitoare cind planuiesc o intrevedere “face to face” cu persoanele in cauza. sint super curioasa ce scuze vor scoate la inaintare, pt ieri abia au avut curaj sa-mi raspunda la tel...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Sa stii ca asa-i, copiii au o "putere" extraordinara sa te scoata din "butoiul cu pb".
Sa-i faci praf, la confruntarea "face to face".

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare
Am avut probleme cu calculatorul si nu am mai putut intra pe net.
Repede, repede tre' sa vb cu Irlandeza: mai e valabila oferta cu paturicile sau e prea tarziu? Ufff, cred ca-i pera tarziu, asa-i? Dar tare le-as vrea, daca se poate!
Pup toti clopoteii si toate zuzicile si fug sa fac supica.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

vai, ce harnicutza am fost azi...tovcmai am terminat de aspirat si de spalat toata casa...mai am praful si geamurile de sters...da' cred ca numai dupa ce-l culc pe stefan de prinz mai apuc sa fac ceva...ca acum a vrut in bouncer si trebuie sa-l supraveghez...

aaa....stiam ca am uita ceva. am vazut ieri pozele lui Patti! Irlandeza, are fata ta niste ochi de te baga in boala. multe inimi o sa mai fringa ea pe acolo pe la englezoi!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ema felicitari!!! ai baiat mare, ce mai, e bun de insurat!! cat despre program, la noi arata cam asa

6-7 lapte

10-11 fructe cu cereala

13.30 - 14.30 piure legume si lapte

17.30 - 18.30 fructe cu br vaci si lapte

22 - lapte

fructele i le iau in parc si i le dau acolo dupa care face un somn de 45' - 1 h ..

si eu curat coaja fructelor ..

simonik uff ce rau imi pare de beleaua cu e-coli .. cum o fi capatat-o din nou?? sara mica sa se faca bine repede!!

anca "prieteni" din astia am avut si eu .. si am plans ca proasta si m-am consumat .. acum sunt mult mai atenta! fata

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala felicitari!!! bebeilor le plac iaurtul, branzica de vaci, fructele ... si a mea papa foarte bine fructe cu iaurt si branzica, se linge pe botic. eu ii dau seara amestecul asta si nu ii mai pun cereale ca o pufosesc.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Banc proaspat :

Stiti de ce-a murit Hitler ?

A facut atac de cord cand a primit factura de la gaz ...

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor plec maine la mare pentru 10 zile! dimineatza sotul meu parca era un copil rasfatat...sa-i gasesc cazare ca vrea la mare...stiam ca la vila unde stam de ani de zile (in EfNord) nu mai aveau locuri...n-am avut incotro si atata ce am zapacit-o pe proprietara incat a gasit o solutie...e cam scump (170ron/noapte camera tripla)dar nu ma puteam intelege cu copiloiul asta al meu. N-am nimic pregatit, tre sa si spal...noroc ca am facut papa pt Dudu.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ginette sar'na. Poza aia e din vremurile in care o puneam pe centru educativ, jos in sufragerie si tot acolo o gaseam.
Acu' o pun acolo si o gasesc prin hol Nu o mai pot lasa nesupravegheata deloc! Mai ales daca ma vede trecand prin hol...gata! sa vezi ce se grabeste sa vina sa vada unde-s Ieri am gasit-o o data dupa usa la sufragerie (inchisese si usa) studiind cu mare interes cablul televizorului (acolo am bifurcatia pe camere) si o data nu o vedeam, nu stiam de unde o aud: era intre fotoliu si canapea, in gennchi si se intindea la priza Am si speriat-o ce repede am inhatzat-o de acolo! Tre' sa iau aparatori.
Elenutza putem sa le dam si dupamiaza fructe? Eu ii dadeam numai lapte, dar e mai fain asa. Voiam sa-i bag iaurtel, dar nu gasesc de care vreau. Branzica i-am dat milli. Sa nu ma certati, dar am zis ca, daca tot din lapte de vaca tre' sa-i fac branza, mai bine o iau gata preparata.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laura Ioana si eu tot branzica cumparata ii dau .
Masa de la 16.00 - 17.00 la noi este de fructe cu cereale sau branzica ( ca noi mai trebuie sa punem pe noi ) sau iaurt cu fructe si cereale.
Eu nu ii mai dau lapte nici dupa masa de pranz nici dupa aceasta.

Mie imi place mult de voi in poza asta din vacanta : http://family.webshots.com/photo/2555590310102021400dkRPJB
Sunteti foarte frumoase.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput