Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 7
micsunea spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa citesc ce ati mai scris si sa va pup, ca azi incerc sa lucrez repede ca sa plec mai devreme acasa, deci nu stiu daca mai apuc sa trambitez ceva...
Mi-a venit toata familia si maine mergem la botez, asa ca e mult de treaba acasa,
Va pup pe toate,
AncaB, uite cate prietene ai aici pe forum, nici nu-ti ajung degetele de la toata familia sa ne numeri sa-ti treaca supararea
Micsunea
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui emabucuresti
zicea cineva de bebe constipat, eu am inceput sa pun mai mult dovlecel si mai putin cartof si morcov, parca-i e mai bine. Ceaiul de musetel am citit ca ar fi bun deasemeni, nu am incercat insa. Prune am in casa si o sa-l incerc cu un picut.
Nush cine spunea ca nu curata de coaja fructele facute la blender. Eu le curat, desi paseaza blenderul ala brici. Voi?
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
eu nu am probleme cu constipatia la eleni.
Curat coaja la mar inainte sa-l bag in blender mai ales ca ma gandesc ca nu-l pot spala poate suficient de bine...( imi venea odata sa-l spal cu sapun... )
Eu imi reprosez ca nu-i dau si alte fructe...
i-as da prune, pere, piersici dar mi-e frica sa nu se kk-leasca pe ea apoi...
Voi incerca maine si un alt fruct in afar de mar... vad eu apoi!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui NataliaS
Buna dimineata!
Ramona - sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Sofia si David - sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Miki - hihihi ce m-am distrat...n-am fost colega de facultate cu cuscra cea siecsoasa...doar s-a intamplat sa avem intalnirea de 10 ani de la faculta in aceeasi vara si ne tot conversam cu ce sa ne imbracam...
Ca tot am ajuns la subject m-am decis si eu ce imi iau/fac; astept pareri:
pentru zi:
http://www.saksfifthavenue.com/main/ProductDetail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446186661&site_refer=SORTPRICE01&srccode=cii_16435691&cpncode=17-14482301-2 , dar pe negru
pentru seara:http://www.overstock.com/Clothing/ABS-by-Allen-Schwartz-Womens-Rosette-Bubble-Dress/3147695/product.html?
Eu am fost tare harnicutza in ac dimineata, mi-am vopsit parul, acum mi-l coafez, astept sa se trezeasca Stefanitza sa-i dau papa si sa mergem afara...
pup
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
super ambele tinute alese!
ce culoare vei alege pentru cea de seara ?
si ce vorbesti tu de sex-appel-ul cuscrei tale... ?1 ce?! tu esti departe de definitia asta ??!!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui AngeliquedeS
Neata si de la noi desi numai buna nu prea e pt mine, toata noaptea n-am dormit, vechea mea problema cu astmul, am adormit la 6 si la 8 mi-a dat trzirea bb. a papat si eu acu m-am apucat de lucru. Si nu preconizez ca o sa ma simt mai bine fiindca noi ne renovam bucataria si e fff mult praf iar vecinii din stanga si din dreapta casei noastre isi fac si ei izolatie, asa ca milioane de tone de praf de la care mi-e rau numai cand le vad cum zburda in aer.
Ramonab
Anca.b, imi pare tare rau ca esti suparata.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
of,of,...
mai bine il iei pe pupi si mergeti la plaja sau intr-un parc....
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
Roxanici, ai dreptate cu apa...
anul trecut am fost la pyrgos unde sunt maslinii familiei si am stat pe o plaja unde cat vedeai cu ochii nu era nimeni atcineva decat noi...
Apa era incredibil de limpede si erau bancuri de pestisori ce inotau printre picioarele noastre...
eu am si norocul de al avea pe barbat de acolo asa ca noi mergem in locuri nefrecventate de tursti... mai pusti, mai salbatice - mai frumoase din punctul meu de vedere!
si Eleni - 05.02.2008
anca.b spune:
Mary, ma bucur ca ati scapat de amenintarea hamului si ca soldul piticutzei e bine.
Gratiela, la multi ani fericiti! Ce frumos ai descris realizarile tale!!! M-a impresionat! Si ce miri frumosi ati fost! Ca din poveste!
Miki, saru-mana! We fain sa aveti si sa-I dai gata pe finladezi cu mincarea.
Roxana, si eu cred ca Stefan m-a salvat de la ceva mai rau. Nu-I nimic, noi sa fim sanatosi, am un copil minunat si ma bucur de el! Vorba aia, orice sut in fund e un pas inainte. De fapt, ma bucur ca am izbucnit aseara, pt ca in felul asta pot ma calmez pina saptamina viitoare cind planuiesc o intrevedere “face to face” cu persoanele in cauza. sint super curioasa ce scuze vor scoate la inaintare, pt ieri abia au avut curaj sa-mi raspunda la tel...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Camelia, merci de pepsi! Si de ciocolata! Nu pot povesti inca…si sotului I-am zis dupa doua zile…asa sint eu, cind ma raneste cineva foarte tare ma inchid in mine…mutzesc…si ma consum asa…poate de asta sint si carunta de la 20 de ani!
Ema, eu curat de coaja numai merele, perele si piersicile. In rest fructele le pun cu totul in blender.
Natalia, am vazut tinutele. Sint minunate! Sa ai distractie faina si sai di pe toti pe spate. O sa fii cea mai sexi mami de acolo!
Angi, imi pare rau ca te chinuie din nou astmul. Iar cu santierul te inteleg. La mine
tocmai s-au apucat de spart cu pickhamerul in fata blocului. Noroc ca Stefan are camera in spate si sint geamurile de temopan, ca altfel ar fi trebuit sa o iau din loc!
Ven, asteptam poze cu tinutele tale. Din cite le descrii tu, par senzationale!
Povestea Nasterii
anca.b spune:
LalaD, e buna ideea cu fructele in iaurt, nu? Aseara am incercat si eu pt prima data iaurt. Gol nici nu a vrut sa-l atinga, insa I-am zdrobit o jumate de banana in el si s-a lins pe bot…200 gr de iaurt plus 100gr banana…ma gindesc sa-I cumpar si ceva cereale, sa-I dau alternativ, o zi fruct, o zi cerele in iaurt.
Micsunea, si . Esti o dragutza. Asa e, aici am multe prietene. Si ma bucur tare mult ca v-am gasit, chiar daca mi-a luat destul de mult pina am avut si curaj sa va scriu.
Laura, incearca sa-I dai numai putin din alt fruct, amestecat cu mar. asa sigur n-o sa se kkleasca. Poti sa-I pui o nectarina sau o piersica in pireul de mar…astea nu-s asa periculoase la burtica. Si un pic de bananutza…noi am avut problema inversa si de asta am bagat la greu pepene galben, pere, prune, caise.
Iar cu concediul, ai dreptate…si mie imi plac locurile pustii…sa fim numai noi, sa nu mai vad si sa nu mai aud pe nimeni…anul asta am fost din pacate la mamaia…nu mi-a placut deloc: galagie, multa lume, fitze…as fi preferat oricind un eforie nord in septembrie, cind nu vezi decit citeva zeci de oameni cit e plaja de mare.
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
fetelor va multumesc mult inca o data...aseara am mers cu tot clanul la Daimon si am baut....ceai. E o nebunie cat de frumos este servit. S-au uitat cam ciudat la noi ca nu vrem decat 2 portii de ceai de fiecare...a fost super...am stat la terasa pana pe la 10.30 seara.
La multe lunite fericite bebelutzilor ce serbeaza astazi!
Ramonei! Sa fii sanatoasa si fericita pana la adanci batranetzi!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
iulia82 spune:
LA MULTI ANI,RAMONA!!!sa ai part de o zi minunata alaturi de cei dragi,de sanatate,fericire si tot ceea ce-ti doresti! un -ic de la noi
POZE IRIS
POZE BOTEZ
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)