Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 6
AngeliquedeS spune:
Neata si de la noi desi numai buna nu prea e pt mine, toata noaptea n-am dormit, vechea mea problema cu astmul, am adormit la 6 si la 8 mi-a dat trzirea bb. a papat si eu acu m-am apucat de lucru. Si nu preconizez ca o sa ma simt mai bine fiindca noi ne renovam bucataria si e fff mult praf iar vecinii din stanga si din dreapta casei noastre isi fac si ei izolatie, asa ca milioane de tone de praf de la care mi-e rau numai cand le vad cum zburda in aer.
Ramonab
Anca.b, imi pare tare rau ca esti suparata.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
miki_baby spune:
Gata..asta e ultimul mesaj si ma duc la treaba!
Pupici speciali pentru Roxana si Adela, un inger de copil!!
Si nu in ultimul rand imbratisari calde pentru Simona si Saratica ei!
Sa aveti un weekend...MINUNAT!:)
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
emabucuresti spune:
miky vreau sa te invit sa fim buddies pe flickr cum m-a invitat pe mine shose dar nush cum sa fac
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ven spune:
Ema, ai dreptate. Si eu tot cu stilul clasic eram inainte, dar cand m-am vazut cu rochita asta pe mine, m-am simtit super. Ah, nu v-am zis, mi-am luat ieri: rochita trapez scurta, neagra, cu 2 trandafiri tot negri, din material, pe un umar, sandale cu toc inaaalt si putina platforma argintii, plic argintiu si cercei. Sunt multumita de tinuta, asta va fi pt. zi. Seara voi lua o pereche de jeans, aceleasi sandale, acelasi plic, mai trebuie doar sa imi iau un top argintiu si gata! O sa le pozez sa va arat :P
Nu, nu am fost colega cu Nati, suntem de aceeasi varsta si intamplator avem amandoua intalnirea in vara asta. Ea a terminat facult. la Oradea, eu la Cluj.
Miki, usor de zis, mama! Bistrita e numai la vreo 550 km de Buc. Abia am rezolvat sa am cu cine sa-i las pe baieti in ziua intalnirii, d-apoi sa merg eu la shopping la Buc.
emabucuresti spune:
ven neaparat sa ne-arati poze! o sa fii super!
angi sanatate si plimbari departe de zona-santier!
CameliaH spune:
Sa zic si eu buna dimineata, ca nu am apucat.
De doua zile nu am apucat sa intru dar am reusit sa citesc tot, desi mare lucru nu-mi aduc aminte acum. Am vazut ca a papat Eva legume, bravos domnisoara! Al meu de doua zile nu vrea legume decat dupa ce suge. Of Dar e drept ca nici nu am reusit sa-l mai scot afara dimineata. Azi ma straduiesc sa vad cum o fi. Si o sa-l pun sa doarma inainte masa de legume sa vedem care e treaba.
Stancutza servici usor in prima zi si acomodare rapida. Eu miercuri am avut o intalnire de genul pe care le am cand merg in mod normal la job. O mica acomodare ca sa zic asa. M-am dus pana la universitate si m-am intors, dar m-am simtit super obosita dupa aia. Nu stiu cum o sa ma obisnuiesc din nou cu ritmul de 4 -5 intalniri pe zi in tot orasul.
Mari, bine ca nu are displazie frumoasa domnisoara. Si am uitat sa-ti zic ca am citit povestea nasterii si am empatizat cu tot ce ai trait tu atunci.
Am vazut poze cu Patti frumoasa frumoasa si cu Andrei cu par de Fat frumos.
Ma duc sa mai lucrez un pic si poate imi mai aduc aminte ce mai vroiam sa zic.
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui miki_baby
La multi ani, RAMONA!!!! Sa fii fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!
1 LauraD, te imbratisez tare tare, asa ca-mi esti draga si-mi place sa te citesc dimineata!
2 Va las, ma duc sa pregatesc pasta de mici si frigaruile ca plecam la casa de vara week-end-ul asta si vor finlandezii mancaruri romanesti:D.
Va pup pe toate!
AAA...Ven am uitat sa-ti spun ca ideile pentru tinute sunt suuuper! Dar de ce nu tragi tu o fuga pana in Bucuresti??!!! La Mall Vitan gasesti o groaza de firme si au niste rochii... AAA..si inca o lamurire. Tu ai fost colega de facultate cu NataliaS??
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
1. Si eu pe tine !!! Sentimentul este reciproc !!!
2. sti sa pregatesti tu pasta de mici sa o gasesti gata cumparata si tu doar ii formezi...? Bravo tie !!! Fa-i praf pe finlandezi dar in sensul bun...1 Caci daca sunt si restul lor asa de misto cu este sotul tau... merita sa le faci si mici si frigarui...
Ce mai face papusa de saara?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Lala_D spune:
Buna dimineata zuzici
A papat Andrei acum un iaurt Tnuva simplu in care am pus asa : o cupa de cereale cu fructe si 2 lingurite de piure de piersici de la Hipp.
Au iesit cam 180 de ml de iaurt combinat. In 5 minute a disparut tot in burtica lui Andrei
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui emabucuresti
miky ce program frumos de weekend! distractie placuta!
anca merci frumos de raspuns! pup din nou fata sa nu mai fie supi! imi plac schimbarile pe care ti le-ai facut la nume.
stankuta servici usor, va fi totul bine, iti tinem pumnii!
laura m-ai innebunit cu girosul! Apropo, fost si noi in Creta dar cred ca in Thassos mi-ar placea mai mult, insa nu sunt zboruri directe. Voi unde faceti vacanta in gr?
Ven distractie placuta la party-uri! apropo de outfit,stii ce confortabile sunt rochitele baby doll sau gogosar! eu eram pe stilul clasic, rochii croite pe corp si pana la genunchi, dar de cand cu bebe, burtica si nevoia de lejeritate in miscare, le-am adoptat si ma simt super.
Am fost aseara si am papat ghiros... am stat aproape 30 de minute la rand caci erau 4 persoane in fata mea care au comandat fiecare cate 4-5 chestii... Mie mi-a placut mult. Data viitoare vreu totusi sa-i spun sa-mi puna mai mut tzatzichi...
Vezi ca nu se poate manca acolo... au doua masute d'alea inalte, fara scaune puse pe trotuar dar eu mi-am luat acasa si am mancat in masina pana acasa....
Eu anul acesta voi sta doar langa atena la casa soacra-mii.
Alta data am mers in creta unde mie mi-a placut taaare mult.
Acum cu eleni mi se pare mai greu. Voi merge in fiecare zi - de dimineata - la plaja pentru dimitrakis.
Seara, de obicei iesim la taverna, sau comandam ceva si stam cu totii in gradina, sau mergem la un parc de distractii unde se distreaza nu numai dimitris dar si mama lui in toate prostiile invartitoare si ametitoare...
E, va fi o vacanta mai "pasnica"....
sIncera sa fiu eu abia astept sa stau in gradina plina de verdeata si flori a socrelei mele si sa citesc....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
Naty, imi plac tinutele (insa, eu as opta seara, pt cea albastra - e putin mai jos, in dreapta - ca are decolteu si ai ce s-arati )
Ven, sa fie topul mulat, da?!
Miki - poate mai vii anul asta, s-o mai vad pe iubita Saara - ca n-am prea apucat s-o "gadil" cand ne-am intalnit.
W/e excelent!
Laura, abia astept la anu', sa merg in Grecia, cu pitik;eu am fost acum 7 ani , intr-o excursie si am stat si 5 zile in Creta. M-a fascinat mai ales, apa, cat de 'cristal' era chiar si la ora 5 dupa amaiaza.
Ca sa fac rezumat: intre Turcia si Grecia, pt mare, prefer Greacia (chiar dak nu au plaja amenajata, peste tot). Mai am sa vad cum e si la bulgari ca sa fac "clasamentul".
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza