Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 5
anca.b spune:
Ven, Elle, Ema, Laura, multumesc de incurajari. de discutat despre situatie nu pot inca. inca doare prea tare. imi e ciuda pe mine pt ca la 30 de ani inca nu am invatat cum sint oamenii si ma surprind si ma afecteaza atit de tare niste chestii pe care atunci cind la vad la altii mi se par "firesti" (desi intr-o lume normala nu ar trebui sa mi se para asa). tot ce pot zice e ca am pierdut saptamina asta 3 prieteni...eu ii consideram asa...prieteni vechi de 6 ani...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
miki_baby spune:
La multi ani, RAMONA!!!! Sa fii fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!
Anca fata sa se inveseleasca!
Stancutza, bafta la serviciu! Iti doresc ca la intoarcere sa nu fie mult trafic, ca sa te intorci repede repede la Sofia!
LauraD, te imbratisez tare tare, asa ca-mi esti draga si-mi place sa te citesc dimineata!
Ellenuta, ma bucur tare mult ca te-ai simtit bine la restaurant! O meriti din plin! Pup si Bitzilina papacioasa!
Va las, ma duc sa pregatesc pasta de mici si frigaruile ca plecam la casa de vara week-end-ul asta si vor finlandezii mancaruri romanesti:D.
Va pup pe toate!
AAA...Ven am uitat sa-ti spun ca ideile pentru tinute sunt suuuper! Dar de ce nu tragi tu o fuga pana in Bucuresti??!!! La Mall Vitan gasesti o groaza de firme si au niste rochii... AAA..si inca o lamurire. Tu ai fost colega de facultate cu NataliaS??
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
anca.b spune:
Ema, noi facem plimbarea de dimineata de regula inaite de masa de fructe, pt ca dupa 11 f cald afara. In zielele in care se anunta temperaturi normale de pina la 27-28 de grade, iesim dupa 11 si stam cam o oara, o oara jumate. iar seara iesim dupa 6 (masa la care am introdus ieri iaurtel). si stam pina la 8, 8 jumate.
Povestea Nasterii
ginnette spune:
TOCMAI AM PIEDUT UN MESAJ!!!!
reiau:
Sofia
David
si
LA MULTI ANI RAMO, SA FII FERICITA SI SA TE BUCURI DE VIATA LUNGA ALATURI DE CEI DRAGI!
Si un pentru "fratele geaman" al Adelei - sper ca nu te superi ca-i spun asa?!
Am vazut un slide super cu Luca - a meritat "chinul" sa pui toate pozele - si cu Patricia - o papusica.
Apoi, Daria ca totul a fost in regula la control
Multa sanatate Sarei (de Simona) - ma gandesc cu groaza, ca luni ii recoltez pipi si bububuruzei mele, sa-i repet analizele
Anca, subscriu la pentru cine te-a suparat; ca sa-ti mai treaca starea "blue" ia-l pe Stefan in brate si uita-te-n ochii lui; efect garantat de "vindecare".
Evident, n-am vazut poze cu Grati mireasa - diseara, acasa, dak ma lasa shefa - si nici n-am cum s-ascult melodia trimisa de Gya.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
Si scuzati lipsa de respect; am uita sa zic "bune dimineata"
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
emabucuresti spune:
miky ce program frumos de weekend! distractie placuta!
anca merci frumos de raspuns! pup din nou fata sa nu mai fie supi! imi plac schimbarile pe care ti le-ai facut la nume.
stankuta servici usor, va fi totul bine, iti tinem pumnii!
laura m-ai innebunit cu girosul! Apropo, fost si noi in Creta dar cred ca in Thassos mi-ar placea mai mult, insa nu sunt zboruri directe. Voi unde faceti vacanta in gr?
Ven distractie placuta la party-uri! apropo de outfit,stii ce confortabile sunt rochitele baby doll sau gogosar! eu eram pe stilul clasic, rochii croite pe corp si pana la genunchi, dar de cand cu bebe, burtica si nevoia de lejeritate in miscare, le-am adoptat si ma simt super.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
miki_baby spune:
Stancutza, i-am raspuns Nicoletei. Sper s-o ajute!
Ema, felicitari pentru reusita cu somnul lui Milan. O sa incerc si eu asa. Va pup pe amndoi!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
CameliaH spune:
quote:
citat din mesajul lui anca.b
Buna dimineata!
Eu am o stare f proasta, aseara aproape am facut o cadere nervoasa. am plins citeva ore...dupa ce m-am calmat cit de cit s-a trezit bb, n-a mai vrut sa adoarma si a trebuit in cele din urma sa-l tin linga noi in pat vreo jumate de ora. acum ma simt rau si am ochii umflati de aseara, arat ca naiba. asa ca azi sa nu ma bagati in seama daca spun bazaconii pe aici, sau daca mai uit sa va raspund.
pupici la toate si o zi cit mai buna
Povestea Nasterii
Da de ce nu ne povestesti ce s-a intamplat, ca sa se mai duca? HAi ca iti dau eu un pahar de pepsi si o ciocolata ca sa-ti treaca.
emabucuresti spune:
zicea cineva de bebe constipat, eu am inceput sa pun mai mult dovlecel si mai putin cartof si morcov, parca-i e mai bine. Ceaiul de musetel am citit ca ar fi bun deasemeni, nu am incercat insa. Prune am in casa si o sa-l incerc cu un picut.
Nush cine spunea ca nu curata de coaja fructele facute la blender. Eu le curat, desi paseaza blenderul ala brici. Voi?
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
NataliaS spune:
Buna dimineata!
Ramona - sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Sofia si David - sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Miki - hihihi ce m-am distrat...n-am fost colega de facultate cu cuscra cea siecsoasa...doar s-a intamplat sa avem intalnirea de 10 ani de la faculta in aceeasi vara si ne tot conversam cu ce sa ne imbracam...
Ca tot am ajuns la subject m-am decis si eu ce imi iau/fac; astept pareri:
pentru zi:
http://www.saksfifthavenue.com/main/ProductDetail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446186661&site_refer=SORTPRICE01&srccode=cii_16435691&cpncode=17-14482301-2 , dar pe negru
pentru seara:http://www.overstock.com/Clothing/ABS-by-Allen-Schwartz-Womens-Rosette-Bubble-Dress/3147695/product.html?
Eu am fost tare harnicutza in ac dimineata, mi-am vopsit parul, acum mi-l coafez, astept sa se trezeasca Stefanitza sa-i dau papa si sa mergem afara...
pup
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw