Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana
Aha, o sa incerc si eu.
Mai am o nelamurire referitor la ou. Stiu ca se da intai 1/4, apoi 1/2 si apoi 1 galbenus intreg, da nu stiu cat timp se da doar 1/4 si tot asa si de cate ori pe saptamana se da ou. Carnita de cate ori dati?
Am inteles ca e bine de dat carnita o data la doua zile, nu? Si cu ce intercalam, ca oul am inteles ca s-ar da numai de 2 ori / sapt.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Eu i-am dat asa :
- prima zi de galbenus 1/4.
Lasat 3 zile
- a doua tura de galbenus 1/2
lasat 3 zile
-a treia tura 3 sferturi de galbenus
lasat 3 zile
Urmatoarea saptamana galbenus intreg.
Alternez asa :
- Luni legume / carne
-Marti legume /ou
- Miercuri legume
-Joi legume/ carne
-Vineri legume / ou
-Sambata legume
-Duminica legume/ branza ( aici va aparea ficatelul sau pestele peste 2 saptamani )
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui grati.ela
eu am mari discutii cu sotul...nu vrea sa-i dau deloc carne lui Dudu...cel mult peste. Puiul este exclus, vita la fel, oaie n-are voie oricum copilul pana in 3 ani...ramane curcanul si evident pestele. Noi amanam branzica, oul si carnitza...Tudor insa e disperat dupa tzitzi...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
De ce nu vrea carne ? Este vegetarian ?
Dupa umila mea parere copilul are nevoie de proteinele din carne indiferent de alegerea alimentara a parintelui .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Laura Ioana spune:
Multumesc mult, fetelor.
Elenuta da, da nu-i dau amandoua in aceeasi zi. Dar am o prietena care m-a bagat in sperieti cu oul: incepusem sa-i dau 1/4 apoi 3 zile pauza (cum zice Lala) si apoi i-am dat 1/2. Prioetena mea a sarit in sus ca tre' sa-i dau cateva sapt 1/4, apoi cateva sapt 1/2 (si doar de 2 opri pe sapt, aici sunt de acord cu ea) si tot asa... SI mi se parea exagerat.
Cum zici tu, Lala, suna fain. Nush de ce in mintea mea era ca nu le-ar fi dea ajuns doar legume intr-o zi. Branzica ii dau in fiecare zi si-i place. Ficatel i-as baga si eu, dar am inca retineri. Nu mai stiu unde am citit ca, mai nou, nu se recomanda pana la 2 ani ca are nush ce toxine, pana mea! Mai vad, mai stau un pic si cred ca-i voi da, totusi.
Ancutule sar'na. A iesit dintisorul? Noi tot numai 2 avem si gingia de sus umflata tare.
Roxana stai ca acusica nu mai poti fi linistita cu gaza! Acusica va misuna si a ta peste tot. E caraghioasa tare, ca merge de'a busilea nu foarte corect, nu se pricepe exact, mai si aluneca (noi nu avem covoare), dar pe pat are o vitezaaa tre sa pazim marginile patului.
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Laura Ioana spune:
Tot eu
Cat de "vechi" trebuie sa fie oul? Eu stiam ca macar o zi, dar am auzit ca tre sa aiba macar 3 zile. Si cat maxim, tre sa aiba: o sapt, 2?
Fug sa pasez legumicile si sa-i dau papa Theutei
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
ancadragoman spune:
Laura avem 2 dintisori jos si cred ca ii ies sus ca e cam agitata.
Dar inca ii dai la blender?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
grati.ela spune:
Lala el nu mananca decat peste si oaie si asta doar in weekend (nu in fiecare)...in rest doar legume, fructe, nuci si cereale. Si eu am zis sa-i las lui Dudu sa aleaga dak vrea sa nu manance carne.
Voi merge probabil pe:
Luni -fructe, legume, ou; marti- fructe, legume peste, miercuri -fructe legume, joi- fructe, legume curcan, vineri -fructe, legume, sambata -fructe, legume, branza, duminica- fructe, legume, peste.
L-am cantarit/masurat ieri pe baiat si are 70cm/7150gr. E falcos dar nu e deloc grasutz...ar merge sa-i dau si cereale? ma refer la biscuitzi fara gluten cu mar...
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui grati.ela
Lala el nu mananca decat peste si oaie si asta doar in weekend (nu in fiecare)...in rest doar legume, fructe, nuci si cereale. Si eu am zis sa-i las lui Dudu sa aleaga dak vrea sa nu manance carne.
Voi merge probabil pe:
Luni -fructe, legume, ou; marti- fructe, legume peste, miercuri -fructe legume, joi- fructe, legume curcan, vineri -fructe, legume, sambata -fructe, legume, branza, duminica- fructe, legume, peste.
L-am cantarit/masurat ieri pe baiat si are 70cm/7150gr. E falcos dar nu e deloc grasutz...ar merge sa-i dau si cereale? ma refer la biscuitzi fara gluten cu mar...
Imi pare un program ok.
E foarte bine Dudu, chiar lungut
Merg si cerealele, si un biscuite acolo.
Dupa ultimile studii se pare ca cerealele chiar nu ingrasa
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana
Tot eu
Cat de "vechi" trebuie sa fie oul? Eu stiam ca macar o zi, dar am auzit ca tre sa aiba macar 3 zile. Si cat maxim, tre sa aiba: o sapt, 2?
Fug sa pasez legumicile si sa-i dau papa Theutei
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Uite ca in 8 ani de cand hranesc copii pe asta chiar nu o stiam
Eu ii dau ou proaspat spre cat mai proaspat. Cate zile are ...habar nu am, la cele de tara chiar nu am control.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
anca.b spune:
Chiar asa, Gratiela, de ce sa nu-i dai carne? sint aminoacizi pe care corpul uman nu-i poate sintetiza...ii ia gata "preparati" din carne...in plus, copii au nevoie de fier...de asta se recomanda carne rosie pt copilasi (adica gaina si nu pui, vita si nu vitel). plus fosfor pt dezvoltarea creierasului. mai bine ii dai pastile? pt rezervele lor de fier acumulate in perioada sarcinii sint epuizate dupa 6 luni. ma rog...
quote:
citat din mesajul lui Lala_D
[quote]citat din mesajul lui grati.ela
eu am mari discutii cu sotul...nu vrea sa-i dau deloc carne lui Dudu...cel mult peste. Puiul este exclus, vita la fel, oaie n-are voie oricum copilul pana in 3 ani...ramane curcanul si evident pestele. Noi amanam branzica, oul si carnitza...Tudor insa e disperat dupa tzitzi...
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
De ce nu vrea carne ? Este vegetarian ?
Dupa umila mea parere copilul are nevoie de proteinele din carne indiferent de alegerea alimentara a parintelui .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Eu ou, i-am dat asa: 1/4 luni, joi si duminica. Acum, saptamana viitoare o sa-i dau 1/2 tot asa, cu pauza de 2-3 zile, cam o saptamana si apoi 3/4 (tot alternand cu carnitza) si la final, un ou.
Stie cineva cum arata alergia la un aliment? I-au aparut niste brobonele micutze pe umarul stang, cam cat o moneda de 5 bani, si nu stiu de lace-ar putea fi
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza