Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxana ceva de genul asta e

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
citat din mesajul lui ancadragoman

Roxana ceva de genul asta e

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

oricum, nu i-am mai dat ou de 4 zile, sa vad dak dispare (ca dupa ce i-am dat ou a aparut).

Multu pt raspuns

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Voi va plangesti de constipatie, mie mi-e frica sa nu se cacaleasca. Copilul meu e altfel. I-am dat azi un pic banana amestecata cu mar si nu i-am mai pus cereale. Si s-a cacalit moale. LA pranz i-am pus bineinteles un plic de smecta in pireu. Azi a fost cuminte am iesit afara cu el si adormit un pic inainte de masa de pranz. A mancat frumos, nu s-a enervat. Acum ma duc sa-l culc. Sa vad daca mai cere titi.

Gratiela, intai felicitari pentru aniversare, apoi vacanta placuta la mare si 3 sa stii ca al meu abia dupa o luna a renuntat la titi dupa masa de fructe. Eu ma straduiesc acum sa-i scot laptele dupa legume, ca nu mai am decat o luna la dispozitie, in septembrie am duc la job. Dar tare greu merge. Vreo trei zile nu a vrut sa manance legume decat dupa ce a supt. Am asociat asta si cu faptul ca nu l-am scos afara dimineata astea 3 zile. Azi l-am scos, a mancat.

Si am mai intrebat, dar nu am primit raspuns. Spuneti-mi si mie, va rog, la cat timp de la inceperea diversificarii ati bagat si altceva in afara de lapte la masa de la 17-18 si cu ce ati inceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau gagici.
Va multumesc mult mult pt urarile de ziua mea.M-am emotionat un pic.Cate
o pt fiecare.
Ginnette, cum sa ma supar ca-i ziciRazvanelului fratele geaman al Adelutzei.Poate daca nu cumva vrei sa ne incuscrim, ca atunci nu mai merge.

Irlandeza Ai auzit atatea Laude la adresa lui Patri ca nici nu mai stiu ce sa iti zic si eu.E o frumoasa, si ii sta asa de bine in alb.

Grati ati fost foarte frumosi miri.Imi plac pozele astea vechi, asa cum is facute.

Vad ca dati iaurtul la masa de la 17-18.Asta inseamna ca ati mai scos o masa de lapte? Trei mese diversificate, deja?

Fetelor, nush ce am de aseara, mi s-o facut rau, am vomitat, ameteli, nu ma pot tine pe picioare, diaree, abia am reusit sa pap o feli e de paine, mi-au trebui 2 ore.
Deci scuze ca nu scriu mai mult, sper sa imi revin cat de repede ca aveam planuri pt azi.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

fetelor sunt disperata!eu nu mai am laptic si daria nu accepta nici un fel de lapte praf,isi face sila de la el.prefera sa stea nemancata si se umfla cu ceaice ma fac?
ca dimineata ii dau fructe,la prnz legume si dupa masa iaurtel.
dar ii trebuie si laptic macar 2 mese

ieri vroiam sa va zic ca suntem si noi in concursul cu miri si mirese.la pagina 7.http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6
am vazut ca mai sunt stancutza si jelimoni.cine mai e pe acolo si unde sa votam cand s-o vota!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria

poze mami,tati si Daria
poze Daria

POZE NUNTA SI BOTEZ
Primul concediu in 3...luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

la multi ani ramona sa fii sanatoasa si sa ai o viata fericita alaturi de familia ta minunata!

ATAT DE MARE SUNT

poze mami,tati si Daria
poze Daria

POZE NUNTA SI BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

gabrittza da tu testul ala de sarcina l-ai repetat ?

Ca e cam mare coincidenta cu laptele ...

Cat despre formula ...incet, incet o va accepta. E greu la inceput, poti sa schimbi mai multe marci pana gasesti una pe placul ei. Sau sa-i dai lapte in cana cu cioc.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

quote:
citat din mesajul lui gabrittza

fetelor sunt disperata!eu nu mai am laptic si daria nu accepta nici un fel de lapte praf,isi face sila de la el.prefera sa stea nemancata si se umfla cu ceaice ma fac?
ca dimineata ii dau fructe,la prnz legume si dupa masa iaurtel.
dar ii trebuie si laptic macar 2 mese

ieri vroiam sa va zic ca suntem si noi in concursul cu miri si mirese.la pagina 7.http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6
am vazut ca mai sunt stancutza si jelimoni.cine mai e pe acolo si unde sa votam cand s-o vota!

ATAT DE MARE SUNT

poze mami,tati si Daria
poze Daria

POZE NUNTA SI BOTEZ

Si eu is in concurs aici:http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=12
si aici:http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13

Cat despre lapte, nush ce sa iti zic, da si al meu a acceptat cu greu laptele praf, iar acu nu mai vrea tzitzi deloc.Chiar azi am primit un refuz categoric din partea lui.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

si eu sunt in concurs la miresici, pe pagina 2, pozele se numesc ang.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ne mai cunoasteti?
Abia azi am mai reusit sa deschid calculatorul. Afara e o moleseala mare, stau in birou si trag cu urechea la Benji in dormitor.
Ma doare un cap pe care chiar l-as schimba. M-am tuns si vopsit azi si imi vine sa imi trag o punga mare de hartie maro pe cap! Asta e cand incapi pe maini straine de asa zise "coafeze"! Stiu ca pt ea am fost o clienta ocazionala dar clientul e client oricum ar fi el. Cea mai tare faza: dupa tuns in timp ce prepara vopseaua cer daca se poate un pahar cu apa. "Sigur, cum sa nu!" Vine cu o ceasca si se pregateste sa imi toarne exact din sticla din care bause ea mai devreme direct!!! Brrrrr. Am fugit in magazinul alimentar de alaturi cu husa in jurul gatului sa imi iau un Sprite. Si inca alte faze de imi venea sa ma ridic si sa fug. Nu mai spun ca i-am aratat si explicat exact ce vreau si a iesit ceva de groaza. Si tot ea vine duminica dimineata acasa sa ne aranjeze. Asta la un salon ce se vrea cu pretentii. Cost 124RON pt un tuns si vopsit fara freza. Pe d-na Viky coafaza noastra nu o mai lasam sa plece in concediu! Am zis!
In rest alergatura mare pt rezultate putine. Recunoasterea si emiterea analoga a unui certificat de casatorie/nastere romanesc dureaza 3-6 LUNI!!!!! Fara el nu imi pot schimba buletinul fara buletin ioc pasaport etc. Ieri am trait scene din Caragiale :"zapuseala mare", functionari publici plictisiti. Nebunie!!!
Benji a ramasa mereu acasa cu una din surori si/sau mama. UF! Mama m-a terminat astazi nervos. Desi i-am explicat de mai bine de trei ori ce si cum sa faca ea face tot pe dos. Dimineata cand primeste lapte eu scot (daca am) borcanelul de fructe din frigider sa ajunga pt masa urmatoare la temperatura camerei. Zis si facut. Ii arat unde il pun si ii spun ca incerc sa ajung pana la 11:00 la masa de fructe. Dupa tragedia de la coafor alerg acasa unde ma astepta o prietena. Mama chiar il hranea pe Benji cu .......LEGUME! Si mai rau: i-am spus sa ii prepare de baut suc in 1:2 apa. Cu mentiunea suc din sticluta de 0.5l HIPP. Ce face mama???? Dizolva din borcanelul de fructe ceva in apa si asta se pregatea sa ii ofere lui BEnji. Incepusem sa cred ca i-am dat explicatiile in chineza!!!!!
Astazi mergem sa vb cu preotul pt ultimele detalii legate de botez, trebuie sa ajunga si nasul care a facut o escala la Balaton.... e iures mare cu atatea persoane in jur. Am emotii mari pt duminica, sper sa iasa totul bine.
Benji e un cuminte, a vazut atata lume in ultimele zile dar a reactionat foarte bine, suporta stresul vizitelor pe la rude ok, certeceaza atent orice persoana/loc nou. Ultimele doua nopti nu s-a mai trezit, a dormit intins de la 21:30/22:00 pana dimineata la 07:00/07:30. Mi-a fost teribil de greu sa il las pt cate 4-6 ore zilnic acasa in timp ce rezolvam treburi in oras si i-am innebunit pe toti cu telefoanele ....
Am reusit sa citesc la zi acest capitol, inteleg ca pregatim un nou album (o sa trimit si eu poze poate cand revenim in Germania daca nu e prea tarziu), am gasit un mesaj de la micsunea (are si ea botezul?), cineva are rochii noi si frumoase, altinceva a aniversat o "multime"de ani de casnicie inteleg, bebelusii sunt papaciosi cu mici exceptii, sper ca nu sunt altii bolnaviori, mamici si putin triste ca s-au inselat in privinta prietenilor, zuze care incep serviciul..... si tot harnicute la scris sunteti nu voi putea recupera prea mult din urma.
Sa ne tineti pumnii duminica sa va ganditi la noi, la inca un clopotel crestinat.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput