Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 18
LaLa_20 spune:

Va multumesc pt cuvintele frumoase,dar tot ma simt groaznic
astia sunt de la mine pt mine...revin cand ma simt mai bine
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
micsunea spune:
Dragelor,
am intrat sa va spun ca s-a deschis un bazar-licitatie pentru ANA ALESIA. Sunt o gramada de obiecte, unele de arta, jucarii, hainute, unele de la mamici altele de la artisti care au fost donate pentru Ana Alesia si noi le cumprama si banii merg in contul fetitei.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124711
Eu cumpar doua carti bilingve franceza-romana (sunt cate 6 exemplare din fiecare- aviz mamicilor din Belgia si Franta).
Pupici si un WE placut (WEul asta chiulesc ca suntem cu botezul, sper sa am timp sa va povestesc luni)
Micsunea
PS Ceska, un botez plin de clipe minunate iti doresc!
roli25 spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenuta
[quote]citat din mesajul lui grati.ela
eu am mari discutii cu sotul...nu vrea sa-i dau deloc carne lui Dudu...cel mult peste. Puiul este exclus, vita la fel, oaie n-are voie oricum copilul pana in 3 ani...ramane curcanul si evident pestele. Noi amanam branzica, oul si carnitza...Tudor insa e disperat dupa tzitzi...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
grati doc mi-a spus ca e problematic cu pestele la bb .. ca trebuie sa-l gasesti fff proaspat si mi-a recomandat sa aman peste un an introducerea lui. ptr moment mergem pe pui. de ce e exclus puiul la voi?? si branzica??
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta problema cu pestele e sa nu fie congelat, sa nu fie peste oceanic ca poate avea mercur. Poti sa folosesti pastrav.
Pui poti sa-i dai dar daca nu poti procura de la tara, e bine sa-i dai cat mai putin ca astia de alimentara sunt crescuti cu hormoni. Cel mai sanatos e sa-i dai vitel.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
Mitsu-bishu spune:
Seara buna, fetelor!
Am tras chiulul cam mult, cred ca am zeci de capitole de recuperat, dar nici nu am cand sa recuperez, caci din pacate trebuie sa ma apuc de invatat pentru restante... Gata, s-a dus distractia, daca nu iau muuulte dintre restantele pe care le am nu trec anul!
Suntem bine, C. e cam sclifosit, am apucat sa citesc ultimele doua mesaje - si noi papam puiut si e cam singurul care are succes, la fel si branzica, a papat de doua ori pana acum, nu e mare fan... A luat 150 g in ultimele 2 saptamani, inca nu imi fac griji... Va pup mult si cand voi simti ca sunt in avans cu invatatul ma mai reped sa ma relaxez pe la voi pe aici... Sunt in urma rau cu noutatile...
Paa!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Shose spune:
Fetelor
pupici de la mare.
Sunt in mini vacantza la Mamaia, numai pana luni.
Pipetu' a ramas acasa cu bunicii.
Mama denatrata ce sunt (Pt. Lala special
)
Maine fac poze si cand apuc sa le descarc va trimit.
Sper ca sunt bine toti bblusii si mamicile 
PS: AM UITAT SA ZIC, Pipetu a papat azi la prans 150g de piureut de legume. I'am dat cu lingurita de inox si am avut succes.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ven spune:
neata la cafea mare cu lapte!
Of, si eu care credeam ca gasesc iar nush cate pagini umplute, de nu mai prididesc sa le citesc! Ati cam lenevit in noaptea asta 
Shose, have fun, Pipe e pe maini bune, u know it!
Mai fetelor, copilul asta ma capiaza cu trezirile lui nocturne. Totusi, are 7 luni, are doua mese solide, si el se trezeste de 2 ori pe noapte sa manance??
Si mai are un obicei tampit, seara la 10 cand se culca nici mort nu mai vrea lapte. Adoarme band o sticluta de ceai (125 ml), dar lapte nu vrea nici mort. Si atunci, clar ca la 12-1 ii e foame, baga 200 ml, iar la 4 iar, baga vreo 150 ml.
Markus de la 3 luni a dormit toata noaptea 

Nu cred ca o sa fie fun treaba asta cu trezitul cand incep eu munca si tre' sa ma scol la 6:30. Bullshit! Oare ce sa-i fac sa nu se mai trezeasca??
Si eu care planuiam ca la 6 luni sa-i mut pe amandoi copiii in dormitorul lor, sa doarma impreuna......cum, frate?? Ca mi-e mila de Markus, sa-i stric si lui somnul...
gabrittza spune:
multumesc de sfaturi fetelor.sa vedem ce reusim sa facem ca nu mai pot.acu am si probleme cu sotul si.....ma rog asta e!
va multumesc mult ca sunteti alaturi de noi!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 

poze mami,tati si Daria
poze Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
Primul concediu in 3...luna de miere 
danonique spune:
Buna dimineata!Venim si noi la o cafea dar mica,asa mai mult de gust.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
miri_mik spune:
buna dimineata!
am rins o pauza de tipete intre astia micii ai mlei, si-am zis sa scriu repede doua vorbe:)
lala20, daca te consoleaza, sacha s-a trantit de pamant din canapea langa mine. deci era supravegheat! tineam scutecul intr-o mana si am intins-o pe cealalta dupa crema de fund. m-a ajutati si bruno sa-l trantim amandoi d epe canapea ca i-a dat avant cu piciorul incercand sa ajunga la mine (una din crizele de gelozie). a facut un poc... a plans de nervi mai mult decat de spaima, dar a trecut:) insa un sfat: nu mai lasati copiii singuri pe paturile voastre. daca au patuturile lor, pret de doua minute pana faceti voi una alta, pot sa stea in tarcuri si patuturi sau pe jos.
ceska, va doresc o ceremonie care sa va unga la suflet! oricum va fi perfecta si fara sa-ti faci tu atatea ganduri si stresuri!
ven... eu merg la servici cum da domnul : 3-4_5-6 dimi. azi e lux, merg de la 13. dar... in toate noptile sacha se trezeste. nu pot sa-l fac sa bea lapte cantitate suficienta. 150 la un bibe daca am noroc. are doua mese solide. nu mananca intreg 150 de gr de legume. trebe musai sa fie 100 legume si-apoi niste fructe ca desert. cereale in lapte... nici vorba. (am schimbat tipul de lapte de 3 ori, fara prea mari imbunatatiri). cereale in fructe, de la nestle... nici atat. am dedus eu c anu va fi deloc un mancau. nu-l intereseaza sa manance decat pana is e acopera gaura de foame, totul tre sa se petreaca la foc automat... daca incetinim ritmul la haleala..s-a zis, nu mai vrea:( am intrebat doctorita ce sa-i fac pt somn: nimic! pana cand nu va manca suficient peste zi, n-am ce sa-i fac, tre sa ne trezim peste noapte la un bibe:( si in completare: ce ochi mari si frumosi are mathias! si ce vitezoman e! iar markus... ui ui... muuuuuuuulte inimi se vor frange si rasfrange:)
stancutsa, vroiam sa-ti scriu ceva... dar nu mai stiu ce. aaaaaaaa, ba da, de prima zi d emunca. bucura-te si nu cerceta:) e un domn seful tau, sa speram ca il tine generozitatea pana la final. sau ma rog cat o fi necesar. totul e ca "despartirea" de sofia sa se petreaca in armonie:)
mitsu chiulangistu! pune mana si recupereaza pt restante. si nu uita ca ai promis ceva de bruxelles. io... astept!
fetelor, am fost in londra, sa ma vad cu cele mai bune prietene ale mele din facultate. si am ramas cu o mie si unul de gusturi diferite dupa intrevedere. intai si intai... mi se parea ca sunt o salbatica. o rea si o a dreaq.(poate pentru ca nu sunt in stare sa ascult unelerationamente puerile pana la capat, si pt ca nu accept neshte treburi neshte chestii - greu de explicat), p-orma am constatat ce departe sunt vremurile cand eram mereu impreuna si aveam cam aceleasi interese. ele si-au continuat cariera in dascalie (bravo lor, dar parca ma roade) eu... check-in (un moment decisiv pe tren la intoarcere cand mi-am zis ca da, nu stau eu foarte mult acolo). p-orma orasul in sine mi s-a parut ingrozitor de poluat, prafuit, si plin de freaks. niste preturi... de mi s-aluat, dar mi-a palcut sa ma bramburesc cu ele de'noace-'ncolo pana la trenul de intoarcere:)m-am intors rupta, cu nostalgii pe cap, am baut un pahar de sampanie in tren si mi s-a facut rau instant cand s-a produs o defectiune tehnica in gara din nush pe unde si ne-au tinut in tunel, fara semnal de mobil vreo ora. timp in care eu ma dadeam de ceasul mortii ca nu pot anunta la servici in cazul in car enu ajung la timp:))
mi-a prins bine o zi fara ai mei cei mici. (acu o inteleg io mai bine pe danonique) si nu m-a cuprins nici o remuscare ca eu ma fatsaiam prin cafenele cand barbac'miu stergea in fund odraslele:)))
si pen'ca m-am lungit ca o pleashca, merg sa mai fac o cafea si sa va mai citesc:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
danonique spune:
Ven si Albert desi are 7 luni se trezeste noaptea de doua ori sa manance.Abia astept si eu sa creasca si sa doarma noaptea.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert