Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 19
Lala_D spune:
Ven atunci eu sunt nebuna rau . Andrei doarme toata noapte dar fiindca eu consider ca nu papa destul lapte ii dau prin somn 150 de ml la 5 dimineata . Saracul nici macar nu clipeste, ii dau bibele in patul lui in 3 minute e gata supt, il intorc pe burta si continuam somnul.
La el ultima masa de lapte seara este la ora 20.00 ( 250 ml )si prima masa treaz dimineata e la ora 08.00 - 08.30 ( aproximativ 180 ml ).
Fara aia de la 5.00 s-ar trezi singur pe la 7.00 ( am probat) dar ar manca tot 150 ml. Asa ca mai fur inca 150 ml fara sa isi dea seama copilul ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana
Ancutzulesi Thea tot cu gingiile de sus sta umflate de 1 luna
Dar si cand vor iesi dintisorii si vom avea iepurasi in case
Da eu ii pasez legumitele, cum altfel? Le fac piure. Carnita, in schimb o tai marunt, dar nu foarteSa vezi cum o molfaie ca babutele si o inghite
Cat unt sa pun intr-o portie de piure? O lingurita? Si mai pun si ulei de masline?![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Eu pun o bucatica mica de unt, sau ulei de masline, da nu si una si alta.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa
ramonab spune:
Neata la toata lumea!
Branzica eu ii pun in fructe dimineata destul de mult, adica asa cam 2 linguri, se face o pasta asa buna, tare mult ii place.
AngeliquedeS spune:
Neata
Ven, daca te incalzeste cu ceva, si Pupicu are deja 3 mese de lapte inlocuite si tot se trezeste de 2 ori pe noapte sa suga.
Miri, e inteleg perfect cand spui ca nu mai esti pe aceeasi lungime de unda cu prietenele, dar bine macar ca ai avut o zi numai pt tine.
Acum doarme si eu ii pregatesc mancarica.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
cristacoman spune:
Buna fetele.
Ema, eu ii dau o masa de cereale de la Humana - cu piersica si maracuja. Au lapte in ele si le fac ca un gris cu lapte mai moale un pic. Ii dau 2-3 lingurite de cereale si apoi 2-3 lingurite de iaurt. Iaurt ii mai dau si dimineata cand ii dau fructele, dar tot asa separat, nu il amestec in fructe.
Si fata mea se trezeste noaptea de 2 ori sa suga, asta in conditiile in care seara ii dau si cereale. Ea vrea si san dupa ce termina de mancat -legume, fructe si de multe ori nu de foame, cat sa stie ca are acces la san, ca suge foarte putin.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
stoisor spune:
zuze buburuze,salutare si de la noi
acum am gatat curatenia si papa pt cei mari,Sara se rasteste ,o aud de aici ,la bunicasa ,la legume ,nici nu stiu ,ideea e ca trebuie mama sa inoapte am stat pana la 2 sa i fac unei verisoarese invete sa i dea pireutul si se pare ca nu prea are succes,pt ca daca plec in concediu sa stie ce si cum ....daca mai plec ca deja mi tot mai groaza,desi sunt 4 nopti dar ma rog
azinoapte am stat pana la 2 sa i fac unei verisoare dragi ce are nunta in 16 ,cartiile de asezare pe mese,cartiil;e de multumire,plicurile,meniurile ,si ceva ,nu stiu cum sa i spun,ca o marturie,ca decor ,ma rog ceva frumusel tot de pus pe mese,eu le-am facut pt nunta mea si de atunci mi sa dus de veste si ma solicita multe viitoare miresuci.....poate si pt ca e moca
....nu stiu dar na'
Sara a dormit model azinoapte,cand doarme buni cu ea se pare ca i cumintica,va las ca se urla DINCOLO
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
Este o imbarligare de taxe in mes meu dar se pare ca forumul o ia razna si eu m-am grabit si nu am recitit,
Sara a papat tot ,adica 230 gr legume,fara carne azi si acum se lupta cu umpic de laptic ....erau chiote de bucurie,ideea e ca ea vrea foarte repede iar mama se precipita toata la fiecare lingurita sa nu dea pe ea sa i adune dupa fiecare de la gurita ,sa nu o vad eu ciruita......na'ce sa i fac si asta se enerveaza ca dureaza si incepe sa bombane pe limba ei ,plus de asta eu i zic pofta buna ,i prezint ce anume papa si in rest nu mai prea dialoghez cu ea dar lu mama i mai scapa cate o poveste si Sara trebuie sa i raspunda,doar e bine crescuta fata nu//?
hai ca v-am tampit iara ;la cap cu povestile mele,
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
chiar nimeni nu e pe aici???
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
gabrittza spune:
stoisor aici sunt da sunt prea suparata si deprimata!
daria a papat pireut si acum doarme.o simt suparata ca nu mai primeste laptic de la mine decat foarte putin.e aiurea senzatia!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 

poze mami,tati si Daria
poze Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
Primul concediu in 3...luna de miere 
gabrittza spune:
daca ii combin laptele praf cu ceai si scad treptat cantitatea de ceai oare e bine?ca altfel nu stiu cum sa o fac sa ii dau lapte praf.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze mami,tati si Daria
poze Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
Primul concediu in 3...luna de miere 

si Thea tot cu gingiile de sus sta umflate de 1 luna
Dar si cand vor iesi dintisorii si vom avea iepurasi in case