Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 16
Ven spune:
CameliaH si Cristacoman, stiu ca voi n-ati inlocuit inca a treia masa, scuze, eu ma refeream mai mult la puiutii mai apropiati ca varsta de Mathias, adica 7 luni. Desi vad ca sunt deja multi pui mai mici care papa 3 mese solide. Mamici harnicute, deh! ![]()
Ven spune:
Gata, ca m-am intrecut pe mine in postat!
Inainte de a merge sa-mi intind parul cu placa va invit sa vedeti poze proaspete de azi, vorba LaleiD
, aici: http://community.webshots.com/album/564923392kGfgsJ?vhost=community
stancutza spune:
quote:
citat din mesajul lui Ven
Gata, ca m-am intrecut pe mine in postat!Inainte de a merge sa-mi intind parul cu placa va invit sa vedeti poze proaspete de azi, vorba LaleiD
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
Doamne ce m-au inveselit pozele! Markus e un frumos si o sa franga la inimioare...iar Mathias e mortal cu mutritele lui, pare foarte hotarat...iar SUZETA aia de unde ai gasit-o??Asta m-a amuzat cel mai tare, e mortala! Si e huuuge!!!!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Lala_D spune:
Ellenuta ii dau branzica in fiecare zi dar nu o amestec zilnic cu legumele ![]()
O mai amestec si cu fructe , de cele mai multe ori.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
cristacoman spune:
quote:
Gata, ca m-am intrecut pe mine in postat!Inainte de a merge sa-mi intind parul cu placa va invit sa vedeti poze proaspete de azi, vorba LaleiD
Ah, sunt adorabili!!!!

cate unul pt. fiecare si o
pt. mami cea frumoasa.Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenuta
grati doc mi-a spus ca e problematic cu pestele la bb .. ca trebuie sa-l gasesti fff proaspat si mi-a recomandat sa aman peste un an introducerea lui. ptr moment mergem pe pui. de ce e exclus puiul la voi?? si branzica??
Elenade
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Incearca file proaspat de pangasius luat din Cora sau Auchan. E super, poti sa ii dai piticei fara probleme de pe la 7 luni jumatate . E un peste dulce si foarte gustos.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Laura Ioana spune:
Ven ai niste copii frumosi, adorabili! SImt ca ma topesc de fiecare data cand vad cate 2-3 fratiori, cum stau ei frumos impreuna
Ce ochi frumosi au amandoi! Sa-ti traiasca si sa se inteleaga mereu asa frumos ca acum.
Edit: se vede de cate ori am folosit cuvantul "frumos"? Am facut-o intentiona, da?
Asa sunt copiii lui Ven
Fugim (vorba vine, ca am de carat carutz cu Thea + bagaje
) pe afara. Va pup si mai vorbim
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui stoisor
INTREBARE si ROG FRUMOS RASPUNS REPEJOR
1
ce fel de cereale se pun in fructe ,care se prepara cu apa sau cu lapte??SAU NU CONTEAZA???
VA ROG FRUMOS,i pun de o sapt cereale cu lapte in ele dar cred ca gresesc.....sau nu??
2
in iaurtul simplu adaugati fructe crude in el si e ok??ce fructe vrem noi ,adica ma rog cele permise,sau fructele ce se adauga in iaurt trebuie sa fie din borcanase??Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
1. Eu am numai cereale cu lape inclus in casa , 2 tipuri ( le tot rotesc) : humana - cereale cu fructe de gradina si milupa - 7 cereale .
Le pun atat in iaurt, fructe cat si in bibele de lapte seara. Am incercat mai multe tipuri ca sa nu il obisnuiesc pe Andrei doar cu unele.
2. in iaurt eu pun fructe de la borcanel. Cred ca poti pune si proaspete.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ven spune:
Fetele, mersi
Normal ca eu ii vad tare frumosi, dar mnah, cioara.....
Important e sa fie ei sanatosi si sa se iubeasca si inteleaga mereu.
Ah, si voi va legati de suzeta noastra??!!
Of, of, toata lumea are treaba cu ea. Pai ce sa va zic, este the best of the best, zic eu, de la chicco, chiar daca arata putin mai avangardist. E super ok dpdv ortodontic, e din latex (poate bebe sa se aseze pe ea noaptea, ca nu-l deranjeaza) si e asa de mare ca sa nu existe pericolul de a fi inghitita, fiind asa moale toata, si nu din plastic tare. Si la Markus am avut tot din asta si mi se pare cea mai buna care exista in Romania, honestly.
Lala_D spune:
quote:
Altul care evadeaza
Pitici frumosi

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze