Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Stancutza, ce frumos s-a purtat seful tau! si colegii!!! sincer mie, in momentul asta imi e greata sa merg la lucru. de pe acum...desi evenimentul se va produce numai in februarie anul viitor. prietenii pe care sint suparata rau vor fi acolo...poate nu va mai fi cazul, vom vedea.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Stancutza, pe tine te-am vazut si admirat de ceva timp..
Bine ca ai un sef intelegator si ca ai trecut cu bine peste prima zi.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ancadragoman, fetita ta are 9 luni, cred si eu ca nu-i mai dai la blender. dar ai nostri au 7 luni cei mai mari, asa ca.....
Oricum, de la 8 luni e indicat sa INCEPI sa-i dai si bucatele mici-mici, treptat, in papa.

Fetelor, mie programul saptamanal postat de LalaD mi se pare super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutzule si Thea tot cu gingiile de sus sta umflate de 1 luna Dar si cand vor iesi dintisorii si vom avea iepurasi in case
Da eu ii pasez legumitele, cum altfel? Le fac piure. Carnita, in schimb o tai marunt, dar nu foarte Sa vezi cum o molfaie ca babutele si o inghite
Cat unt sa pun intr-o portie de piure? O lingurita? Si mai pun si ulei de masline?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ven, si pe mine ma durea spatele de ma trezeam dimineata teapana...am inceput de saptamina asta sa fac pilates. am facut doar de trei ori pina acum, insa e muuult mai bine. aproape ca nu ma mai doare deloc coloana. incearca si tu niste exercitii...sau masaj...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Stancuta ma bucur ca a fost bine la servici. Foarte fain seful tau. Mai rar sa-ti zica un sef asa. Io ma tem de intorsul la servici din cauza efortului fizic pe care trebuie sa-l depun. Am cinci intalniri pe zi la sediiile clientilor in tot orasul, in fiecare zi alte locatii si ma duc pe jos (metrou, ratb). Merg si mult pe jos. MA gandesc serios sa-mi iau un scuter. Sa vedem cum o fi cand incep. Cu masina nu e rentabil, pierd prea mult timp in trafic.

Altfel si eu am incredere ca il las cu mama, de mancat mananca bine. Daca reusesc sa scot si masa de lapte de dupa legume nu am probleme. Da incepand de azi mai am o luna la dispozitie. Ne-o ajuta Doamne Doamne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

angi tie mai vreau sa iti spun ceva.....nu ai incercat sa tratezi alergia la praf???eu am avut-o si prin cls a 9 am inceput sa o tratez cu niste vaccinuri subcutanate,le faceam cu seringi de insu;lina,mici,mici,faceam zilnic doza progresiva pana la un anumit nivel apoi ,inapoi ,apoi o data la 2 zile ,etc,timp de aproape 2 ani,aveam un carnet de vacc cu schema facuta de doc ,eram celebra la dispensarul din Avrig ,ma stiau toate asistentele,a fost greu dar am scapat macar de una care era cea mai grea,PRAFUL

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

quote:
citat din mesajul lui Ven

Offf, deja toata lumea are inlocuita masa de la 17:00? Sincer, mie mi-e groaza, pt. ca mananca asa de rau si la celelalte, incat ma ingrozeste inca o masa pe zi cu frustrare si nervi pt. mine

Iar cu oul iar, inca n-am indraznit. Parca mi-e frica....Btw, Roxana, foarte posibil de la OU sa-i fi iesit bubite buburuzei tale. Eu am avut urticarie toata copilaria si tineretea mea, pana pe la vreo 25 ani! Iar oul si carnea tocata erau cele mai elrgene chestii pt. mine.

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Eu nu am inlocuit masa de la ora 18, si nici nu i-am bagat carne sau ou. Astept sa manance bine fructele si legumele si apoi ii mai bag ceva care se digera mai greu. i-am dat iaurt, cateva linguritze, ca sa faca kk mai usor, ca se constipa de la supa, dar ii dau cu cereale, adica la aceeasi masa, ii prepar cerealele separat si ii alternez, cateva linguritze de cereale, apoi cateva de iaurt.

Daca tu ai avut alergie la ou, e posibil sa faca si el, mai bine ii introduci oul mai tarziu.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ceska, tinem pumnii. Mama ta parca e soacra-mea, si ea face totul pe dos, nu stiu daca de uituca, sau pt. ca asa are ea chef sa ma submineze Nu stiu cum de maica-mea face mereu INTOCMAI cum ii spun, si ea biata nu are pretentii de mare doamna umblata prin Germania, dar are BUNUL SIMT elementar de a accepta ca astia sunt copiii MEI si ii cresc cum doresc EU, chiar daca ea pe noi ne-a crescut altfel.

Stancuta, super prima zi de munca. Sper sa fie si la mine ok. Desi bona m-a enervat azi, ne uitam cum misuna Mathias prin toata casa si ea cica "Oare ce m-oi face el cand mergeti la scoala, cu asta mic care n-are stare, si cu restul treburilor?" Imi venea sa-i dau un raspuns asa, al dreacu', da nu pot, ca depind de ea, si am cautat sa-i explic ca ea isi poate face treburile si cu asta mic misunand pe langa ea, daca EU pot face asta!!! Hmmm!!!

Mergi la inceput