Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 9
andy_galro spune:
Ciao fetele! Dupa cum am promis intru azi la o poveste si la o cafeluta cu voi!!!Azi intram in sapt.32!!!!
Acum ne facem bagajele si plecam in concediu!!!!!Yupeee!!!! Maergem la o pensiune in Maramures...sper sa fie frumos si sa ne fie bine!
Multumesc de urari: bitza, simodina, fresh, musette, andy.p va pe toate!!!!
nocom un special pentru tine!!! si felicitari pentru schimbarea semnaturii ca stiu ca schimbam odata amandoua!!!!!
tzitziri frumos gest din partea soacrei.....abia astept sa vedem camera cand este gata
joy concediu placut in Turcia!!!!
xor felicitari pentru bebe asa de mare!!!!
O zi excelenta va doresc si plina de vesti bune!!!!
32+Andrei
AMR 8 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
Nally spune:
Buna burticute!
Nu stiu daca ne mai tineti minte... Incepusem sa urmaresc mai des odiseea noastra si sa si scriu cate putin ... dar in scurt timp la controlul morfologic de la Dr. Pop mi s-a descoperit colul moale si deschis. Cu ocazia asta tin sa ii mai multumesc inca o data cu multe imbratisari si pupici Nerantulei care mi-a cedat atunci o programare si am putut descoperi din timp acest lucru si sa impiedicam o tragedie in viata noastra! Nu am cuvinte de mutumire!
De 7 saptamni suntem ok dupa cerclaj cu stat la pat doar vizite la dr. Astazi la 12 sunt programata la un control sa vedem ce mai fac godolosii daca sunt ok sper s aimi zica si ce greutate au.... am un pic de emotii! Burtica e destul de mare si tuguiata... abia ma mai ridic din pat cu trosnituri de oase in bazin de zic ca ma dezmembrez nu alta!
In legatura cu somnul pot sa ma declar ca sunt o norocoasa ... daca adorm (si tocmai acest proces e mai dificil la mine - adorm greu!) dooorm bustean!
Cu toate cremele pe care mi le-am dat pe burta... am observat noi vergeturi pe burta!! O sa fiu varza pe burta daca le pun la socoteala si pe cele din prima sarcina!
Dr. meu imi spunea sa rezistam pana la 34 de saptamani cu burtica... eu sper sa se insele si sa stau macar cat am stat la Sebi pe care l-am nascut la 36s! Eu sper sa gastigam pariul cu statul cat mai mult la mami in buritca!
Revin... trebuie sa ma pregatesc pentru vizita la dr! Va pupic!
Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 30 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Dambusteii scumpi!
Poze cu Sebi!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
tzitziri spune:
Andy_galro, concediu placut si relaxant.
Sunt curioasa cu ce impresii te intorci...noi am fost anul trecut in Maramures si am fost foarte dezamagiti...dar poate ne asteptam noi s a fie oamenii aia pe care ii vedeam la tv si turism rural
30+
bebe David
maria2004 spune:
Buna dimineata si de la noi
Dupa o lunga absenta si dupa o perioada super agitata la servici, in sfarsit am reusit sa intru si eu si sa vad ce mai faceti. Astept si eu sa intru in concediu, adica in 2 saptamani, si dupa asta promit sa intru mai des si sa povestim mai multe.
Noi suntem bine, crestem pe zi ce trece..luni dimineata sunt progranmata la analizele de sange pt trimestrul III, iar la echo abia in 13 august..abia astept sa vad ce face bebe si cat de mare e. Astazi incheiem si noi 33 saptamani
Ma bucur sa citesc ca sunteti bine si ca bebeii sunt ok si cresc frumos
Nocomfelicitari pentru Daria...si eu zic ca 1700g la 32 saptamani e absolut ok..mai ales ca e si fetita si ele sunt mai delicate in general
andy.pimi pare rau ca nu reusesti sa te odihnesti cum trebuie noaptea...din pacate si eu am inceput sa dorm destul de prost noaptea, dar eu stiam ca o sa patesc asa pentru ca si la Maria am patit-o...dar asta e mai e putin si vine bebe
xorfelicitari pentru bebe grasun
musettepinkma bucur ca sunteti bine
freshananaimi pare rau ca ai durerile astea...imi imaginez ca trebuie sa fie f. neplacut, dar e bine ca bebe e ok si tu o sa scapi curand de neplacerile astea
Muuh, Eva, Monica
Va pup si va doresc un weekend minunat
+32+puiutul Maria (23.12.2004)
andy.p spune:
Nocom iubita si tu imi esti tare draga..felicitari ptr schimbarea semnaturiinu zici nimic?
Nally ma bucur ca sunteti bine cu totii si ca intri sa ne mi spui de voi.Bafta la dr si sa ne tii la curent cu vestile bune
33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
andy_galro spune:
tzitziri mersi mult....eu sper sa fie bine
maria ma bucur ca esti bine
nally bafta mare la eco azi!!!
32+Andrei
AMR 8 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
Xor spune:
scuze...am uitat sa precizez ca acum am 35 sapt...pe 23 aug voi avea 38 sapt si 3 zile
pupici
35+
felicic76 spune:
babytza:Casa de Piatra, multa sanatate si noroc, copii sanatosi si tot ceea ce va doriti!
nocom: felicitari ptr Daria, imi amintesc ca si data trecuta te-ai stresat un pic cu greutatea, tu esti obisnuita de la Matei probabil sa fie cu cateva sute de grame mai mare, dar nu uita ca astepti o balerina!
andy_garlo:distractie si odihna placuta in Maramures, sper ca nu ati ales zona inundata, cea de la Viseul de Sus, nu?
andy_p:
tzitziri: soacra ai! Roaga-te s-o tina D-zeu asa, sa nu se schimbe, mai rar mama de baiat multumita
musstete si kid: pe 11 august am programare la Dr.T, ceva sanse sa ne intalnim?
am dormit bine dar dupa ce am reusit sa chiftelutele pe care le-am mancat, nush de ce, carnea proaspata tocata in fata mea, preparate de mine, sotul le-a apreciat, bebe nu
am donat ceva sange de dimineata si dupa am aflat ca nu pot face si recoltarea ptr streptococ B, eu am fost la Synevo in Unirii si ei nu fac, m-au trimis in Dr.Grozovici, ca sa mai fac un drum
Vlad
28+
bibinika
D'ale gravideniei
andy.p spune:
maria eu la prima sarcina am dormit beton ,dar se pare ca acum s-a dus somnul.Ma bucur ca esti bine si sa vina concediul sa stai mai mult cu noi
33+bbelina
AMR 7 saptamani
andy.p spune:
xor eu zic ca esti k si daca si dr isi da acordul atunci nu mai sta pe ganduri
felicic ai un bb pretentios si cu personalitate dupa acum.Macar ai reusit sa-ti faci analiza pana la urma?
33+bbelina
AMR 7 saptamani