Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 8
Muuh spune:
simodina foarte impresionanta povestea ta si instructiva, cel putin pentru mine. Ma bucur ca pana la urma totul a fost bine cu voi doi.
Miruna 33+ si Alexei (13.07.2006)
sanziana27 spune:
Fetelor vin cu vesti bune, "hernia" a fost doar in imaginatia mea acea umflatura e de la constipatie (alta belea), trebuie sa am maaaare grija!
David e dezvoltat bine, ieri avea 31 de sa. mai mare cu o sapt.
A ramas ca intre 10-15 sepetmbrie sa ne vedem si sa stabilim data cezarienei.
Mai revin, ca Dragos e tare marait si trage de mine!
29+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
tzitziri spune:
Neata burticute,
Simodina,multumim ca ne-ai povestit cum a fost la tine...si eu trebuie sa recunosc ca am o mare teama de nastere prematura, dar macar stiu ca bebe are sanse sa fie bine chiar de acum. Desi clar nu imi doresc sa ajung acolo....
E frumos cand mamicile cu experienta ne povestesc si noua cum a fost
Legat de trosnitul maxilarelor...eu problema asta o am de ani buni.Desi in ultimul timp s-a mai estompat.Si lipsa de calciu am aproape la fiecare analize.Dar m-am obisnuit cu ideea desi e deranjant uneori.Acum totusi ca ai zis imi dau seama ca nu s-a mai intamplat demult..oare de cand o fi aparut bebe?
30+
bebe David
Xor spune:
Buna dimineata, burtici!
Ieri am fost si eu la "intalnirea" cu flacaul si cu d-na doctor....
Vestea buna pentru mine a fost ca baietelul meu e bine sanatos, are 3 kg iar eu am colul de 3,1 inchis. Vestea proasta a fost ca doctorita mea pleaca in concediu de pe 23 august si vine pe 15 sept...data mea probabila de nastere fiind 3 sept...
Eu vreau cezariana iar doctorita mi-a propus sa ma opereze in ultima zi in care este ea in oras, adica 23 august si sa ma lase la alt medic pentru pansat....
Voi ce spuneti, ar fi prea devreme? Nu stiu ce sa fac...sunt f dezorientata....
pupici
tzitziri spune:
Xor, chiar ieri la curs era o graviduta care azi implinea 38 de sapt dar pentru ca Herghe pleaca in concediu a programat-o azi pentru cezariana- a fost alegerea ei.
Medicul neonato a zis ca bebe e bine dezvoltat si ca nu sunt probleme sa il 'scoata' asa devreme...deci se mai 'practica'.
30+
bebe David
freshanana spune:
neatza
aceeasi stare proasta ca si ieri. a treia zi in care ma trezesc la 6 si ma doare burta...nu imi mai gasesc nicio pozitie ok de dormit noaptea, cred ca o sa ma culc in fund
vorbiti de bb2 ? la noi tati vrea bb3 ca poate iese fetita. si i-am zis ca ii dau voie bb3 dar nu cu mne si fara sa plateasca pensie alimentara cuiva. asa ca sa se descurce
aly_c20 sa ne aduci vesti bune de la eco !!
dya tu cred ca tb sa faci ceva si sa devii un pik mai optimista (ref la dr tau) si sa te doara undeva de ce spune lumea (ref la nume). bb e mai imp sa fie bine dispus in burtica.
nocom felicitari pt bb. e ok 1700.
joy mini-concediu placut la turci. andy_galro conc placut si tie
simodina eu nu cred ca ai fost off-topic cu povestea nasterii tale. pe mn personal m-ai linistit un pic. si cred ca si pe alta mamici.
sanziana ce bine ca ai adus vesti bune
xor felicitari pt bb mare. eu nu stiu cate saptamani ai tu ca sa pot sa imi exprim o parere. ideea e ca cel mai bn nasti dupa 37 s.
o zi buna fetelor
35+
AMR 34 zile !!!
puiutz
poze
musettepink spune:
Neata!!!!!
Simodina merci pt poveste, sa stii ca ai reusit sa ma mai linistesti!
Kid as veni cu mare drag marti dar eu abia peste 2 saptamani trebuie sa merg la el cu analize pe care inca nu le-am facut...offfff niciodata nu ne nimerim...
Tzitziri ce soacra marfa ai!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s!
34+LUCA
andy.p spune:
Buna dimineata !la mine a fost iar o noapte groaznica ...m-am tot invartit nu-mi gasesc locul ,ma ridic,ma plimb.
Simodina eu cred ca ne-ai linistit pe multe cu povestea ta..pe mine una da si vezi si alte fete au aceeasi parere.In legatura cu oasele maxilarului si mie imi trosneau mai tot timpul,dar acuma de ceva timp nu mai stiu de cand nu mai fac asa.
fresh imi pare rau ca nu mai dormi..se pare ca nu sunt singura,si cand vad alte mamici pe la ce ore bantuie pe forum cred ca ma voi apuca si eu daca tot nu dorm.
sanziana bine ca nu a fost ce ai banuit tu..constipatia o rezolvi mai usor.
xor felicitari ptr bb maricel...cate saptamani vei avea cand dr ta vrea sa te opereze??
andy_g concediu placut
alyte astepatam cu vesti bune de la dr
tuturor
33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
tzitziri spune:
quote:
citat din mesajul lui musettepink
Tzitziri ce soacra marfa ai!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 6s!
34+LUCA
E cu ghilimele ...deocamdata..ca nu e pe 'hartie'.Dar intr-adevar nu stiu mai ales cu toate chestiile pentru camera lui bebe si cumparaturi si altele ce am fi facut fara ea. Ea a gasit bimbomarket si caruciorul..noi am dat doar banii dupa niste cercetari ulterioare...e si informata
30+
bebe David
Nocom spune:
Neata fetele,
Intai de toate 2 pupici speciali pentru cele 2 andy ale noastre: andy.p si andy_galro. Imi sunteti tare dragi amandoua si imi stati undeva la suflet de mult.
Apoi vreau sa multumesc fetelor care m-au felicitat pt bebitza mea cand am venit de la eco:tzitziri, bitza, kid, irina, simodina. E asa de placut sa se bucure cineva alaturi de tine pentru fiecare lucru bun care ti se intampla....... Pupici
Simodinanu esti deloc off topic. Mie cel putin povestea nasterii puiului tau mi-a placut foarte mult si mi-a dat mult curaj, desi si eu sunt la al doilea copil, cred ca aveam nevoie de confirmari ca bebeii pot fi bine sanatosi si daca se intampla sa nasti asa de repede!!! Iti multumesc ca ne-ai impartasit-o! Esti minunata!!!!! BRAVO!!!!
Sanziana bine ca nu e hernie. Constipatia se poate rezolva mai usor. Oricum ai grija, ca nu e de ignorat. Pupici de incurajare!
Xor felicitari pentru bebe mare!!! Cate saptamani ai? Cred ca poti face alegerea daca sa nasti mai devreme cu dr ta sau la termen cu altul in functie de dezvoltarea lui bebe, nu neaparat de kg, de varsta gestationala si de dezvoltarea lui....Dar daca dr tau ti-a propus varianta asta, cred ca stie ce vorbeste, si atunci, go for it!!
Irina nu e mic la 1700 la 32 de saptamani. Eu am intrebat-o special pe dr mea, caci aveam un stres si i-am spus ca vreau o parere sincera nu ceea ce as vrea sa aud, si mi-a zis ca este perfect normal, si sa ma astept ca de acum bebe sa ia din ce in ce mai serios in greutate, dar totusi 1700 este cat se poate de normal, absolut deloc ingrijorator. Te pup.
31+ Daria
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi