Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 10
tzitziri spune:
Felicic,...si-a scos Foxu' aerele de pensiune si a revenit cu picioarele pe pamant?..toate patru?
Eu nu am zis ca e multumita de mine....e oricum extrem de entuziasmata de ideea ca o sa aiba un nepotel si poate 'doar' de aia
30+
bebe David
Nocom spune:
Asa e andy_garlo schimbam amandoua odata. Sa creasca puiutii nostrii mari si sanatosi si sa ne bucucram impreuna de schimbarea semnaturii si la 39!!! Iti doresc sa ai un concediu minunat, vreme buna, sa poti sa te odihnesti si sa vi de 10 ori mai odihnita si mai fericita inapoi!!!!
nally ne amintim de tine sigur!!! ma bucur ca acum sunteti bine si iti doresc nu 36 si 39 de sapatamni sa reuseasca puiutii sa stea acolo!!!! Hai ca esti puternica, si noi iti tinem pumnii!!!!
maria 2004 tot timpul cand intru ma uit sa vad ce mai faci, daca ai mai scris.... abia stept concediul tau sa stam mai mult de povesti...
andy.p daca poti sa crezi ca ieri eram tare nerabdatoare sa schimb, dra am zis sa astept ziua corecta, si uite ca azi am uitat!!!!. Bine ca imi sunt prietenii aproape si ma mai trezesc!
felicic, da am fost stresata dar acum m-am mai linistit. Te pup si eu.
32+ Daria
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
Boo spune:
quote:
citat din mesajul lui Xor
scuze...am uitat sa precizez ca acum am 35 sapt...pe 23 aug voi avea 38 sapt si 3 zile
pupici
35+
Eu sunt programata pe 22 la cezariana, din aceleasi motive ca si tine. In ziua aia o sa am fix 38 de sapt. Deci o sa fie prima zi din sapt 38. Dr mi-a zis ca e ok, am mai intrebat in stg si dr si mi s-a spus ca e perfect.
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
andreutac spune:
si de la mine pe ziua de azi.
Nocom, felicitari pt. bebelina Daria. Eu te urmaresc cu atentie pt ca mereu te duci inaintea mea la eco si pt ca ai tot fetita si toata lumea zice ca fetitele nu au acelasi ritm de crestere ca baieteii. Noi avem eco la 33 sapt, deci ar trebui sa fim tot pe acolo cu greutatea. Apropos, Daria este un nume super frumos ... dc bb 2 va fi tot fetita, cu siguranta il va purta.
Simodina, multumim pt. povestioara. eu gasesc foarte utile povestile mamicilor care sunt la al 2-lea sau al 3-lea bb. Deh, experienta isi spune cuvantul!
Andy_galro, concediu placut si te asteptam odihnita, cu forte proaspete, ca doar avem de combatut....
Iepurila, te trecem si pe tine pe listuta cu bb 2 peste 2 ani!!
Felicic, esti o invingatoare!!! Vlad este un nume foarte frumos. Dc bebelina noastra ar fi fost baietel, tot pt. Vlad optam
Andreea
30+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
Nerantula spune:
Nally, ma bucur ca sunteti bine acum si ca am putut ajuta la un moment dat la asta, sper din toata inima sa ajungeti pana la capat sanatosi toti 3! Multa bafta la control astazi!
31+ AMR 57 zile!!
Haiduc iubit
Nocom spune:
Multumesc andreutac. Inseamna ca tre sa mergi curand la eco. iti tin pumnii si astept vesti cel putin la fel de bune!!! PUP
Cred ca acum babytza este in focuri. Mai are o ora si se cununa!!! ii tin pumnii sa fie frumos si sa iasa asa cum vor ei!! CASA DE PIATRA!!!!
32+ Daria
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
andy_galro spune:
Gata am plecat fetelor!!!! Nu o sa am internet acolo asa ca ne auzim cand ma intorc!!!! O sa-mi fie dor de voi!!!!
Va pe toate!!!!
32+Andrei
AMR 8 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
andreutac spune:
Uitasem de Babytza - "Casa de piatra" si petrecere frumoasa maine! Sunt sigura ca totul va fi perfect, ca vei fi o miresica frumoasa foc.
Xor, nu cred ca este vreo prb cu ceazariana in sapt. 38. Multi medici isi cheama pacientele in sapt. 38-39 pt operatie ca nu cumva sa se declanseze nasterea.
Nally, tinem pumnii pt. eco de azi si te asteptam cu vesti bune despre tine si cei 2 flacai.
Andreea
30+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
felicic76 spune:
andy.p: nu am mai reusit, ca trebuia sa merg destul de departe si scosesem porumbelul ca ajung la birou, astept un colet, vad eu maine sau luni
tzitiri: cred ca a revenit doar cu doua deocamdata, lucrez la problema
In general mamele de baieti au "ceva" cu cea pe care o alege "odorul". am observat la mine in familie, mama nu a cracnit la sotii celor trei fete, dar la prietenele fratelui meu le gasea cate un cusur. Scurt consiliu de familie si am adus-o la realitate Fratele meu a fixat nunta si de la discutia respectiva nu am mai auzit nici o nemultumire
andreutac: mercic,
Personal, eu nu as scoate copilul mai devreme doar ca sa ma asiste medicul pe care il vreau si care m-a asistat pe toata perioada nashterii, este parerea mea, nu va suparati
Vlad
28+
bibinika
D'ale gravideniei
freshanana spune:
nally tinem pumnii sa fie ok la control. si doamne ajuta sa tii puiutzii cat mai mult in burtika
35+
AMR 34 zile !!!
puiutz
poze