Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 11
EvaF spune:
Buna dragelor!
Pleaca fetele in concediu, vad! Ce frumos! Profitati din plin pana vine BB. Joy, distractie placuta in Turcia! Sa stai la soare cu moderatie!!Andy_galro, si noi am fost acum doi ani cateva zile in Maramures, ne-a placut f mult, oamenii sunt extraordinar de draguti cu turistii!Sotzul meu era siderat, era in alta lume, el de fapt nu vazuse in viata lui o caruta sau oameni imbracati asa de rustic. Concediu placut! Eu retinusem ca urmeaza sa iei avionul catre greci parca, ne intrebai daca mai poti zbura dpa S32, ma insel? te-ai razgandit?
Nocom, felicitari pt BB Daria!
Simodina, instructiva povestea ta si nu esti offtopic!
Bravo, Sanziana, felicitari pt BB David grasunel! Si incearca Herbolax, iti spun sigur ca da rezultate!
Xor, eu cred ca e ok sa faci ceza la 38 saptamani, daca tii mortis! Dar de ce vrei neaparat sa faci cezariana? Doar pt ca pleaca doctora ta? Eu zic sa nu te hazardezi daca acesta este motivul! Lasa-l sa mai stea in burtica!
Laura, Laura, de ce nu dormi? Insomnie sau ti-e greu cu burticul?
Nally, bine ai revenit la noi si Doamne ajuta sa duci sarcina cu bine la capat! Ce greu trebuie sa fie cu doi, pupici speciali pentru mamica luptatoare!
Maria, de-abia astept sa intri in concediu sa te scot la plimbare si ...la aripioare picante!
Felicic, imi pare rau ca ti-a fost rau! Sper ca esti mai bine azi!Manancao salatica, fructe, si o sa fie bine!
MonycaC, Laureta, Danucu? Nimic? Nici o veste?
Noi mai avem 50 de zile! Wow! Cand ma gandesc ce putin mai ai tu, Boo, ! Ce emotie!!!
32+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 50 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine, pe la pranz astazi. AM revenit la programul meu de purcel in ale somnului. Dorm pana se trezeste un vecin binevoitor sa-si bata covoarele in capul meu "Viata la bloc"...
Hai sa vedem daca am tinut minte ce am citit:
Simodina multumim ca ne-ai impartasit povestea. Sunteti de mare ajutor voi mamicile cu bebe2
Nocom felicitari pentru printesa si pt schimbarea semnaturii. La mai multe inainte, adica pana la 40. Ieri nu stiu de ce credeam ca nasti inaintea mea dar m-am uitat pe lista si am vazut ca nu-i asa. Asa ca, probabil, daca nu te superi, tie o sa-ti transmit vestea nasterii lui Andrei.
Xor, dar tu ai un pui mare mare acolo 3 KG deja? FElicitari? DE infectie ai scapat? Sper sa nu incurc borcanele... ca-mi sta in fire. CU cezariana la 38 nu-ti face griji. Dupa 37 de saptamani un bebe este "la termen" asa ca go ahead.
andy_galro vacanta placuta, sa te hodinesti in Maramu' si sa vii cu impresii frumoase de acolo
felicic, mi-e mila de tine ca stiu ce-i pe capul vostru in perioada asta . Ma bucur ca ai reusit sa-ti convingi sotul. Daca ai tu timp si chef, da-mi si mie please un PM sa-mi spui de unde ai luat gogoselele atunci in parc pt ca de-o saptamana visez numa' gogosi. Sarumana
Nally, ne bucuram ca flacaii sunt bine la mami in burtik si speram sa stea cat mai mult acolo
Ce sa va mai zic? Ca va pup dulce pe toate, nu mai nominalizez.
LE: Un pupic special pt maria Taman pe tine te-am uitat si abia astept sa mai terminati cu munca sa fim mai multe pe aici.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI
AMR 43 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
EvaF spune:
Babytza, iti mai urez si eu inca o data Casa de Piatra si petrecere frumoasa!
Aly_c, te asteptam cu vesti bune de la eco!
ALY_C
32+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 50 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy.p spune:
Eva uite chiar nu stiu de ce nu dorm..ma pun in pat si stau si stau si astept sa vina somnul,adorm,ma trezesc la shushu pe la 1 si apoi incepe marea foiala.Si bb-lina mea daca nu misc asa mult in timpul zilei seara si noaptea are de recuperat.
33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
Buna tuturor burticutelor
scuze ca nu am mai intrat insa au tot fost probleme ba cu mutatul, ba cu internetul si apoi cu o internbare a mea in spital. Chiar dupa ce am vorbit cu Feli na doua zi m-am internat cu contractiui puternice si abia miercuri am iesit din spital. Mi-au facut Gynipral intravenos zi si noapte si intramuscular de 3 ori pe zi no spa si scobutil.Plus Dexameyazona 4 doze pt maturizarea plamanilor lui bebita. Acum s-au mai calmat contractiile insa nu am voie sa stau in fund asa ca in 5 min merg sa ma intind.
Dr a zis ca spera din tot sufletul sa o tin pe bubulina macar pana la 36 s ceea ce inseamna ca mai avem de tras macar 3 saptamani ca sa fie bine. Va fii operatie cezariana din cauza episoadelor din cursul sarcinii de sangerare. Oricum sambata bubulina mea avea 2400 gr ceea ce dr zice ca este super bine. Sper sa ia in greutate si mai mult in astea 3 saptamani si sa reusesc sa o tin in brate sanatoasa si voioasa.
Acum tin tratament cu ginipral pastile 1 la 8 ore, no spa forte si scobutil la fel.
O sa incerc sa va mai tin la curent cu cele ce se mai intampla si sper din tot sufletul ca sunteti toate bine, deoarece eu nu pot sa va citesc din urma.
Va pup pe toate si va doresc din tot sufletul sanatate maxima.
29+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 71 ZILE
clau_geo spune:
Scuze daca am scris cu multe litere in plus sau in minus mesajul anterior dar ma grabeam sa ajung in pat.
PUP
33+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 46 ZILE
monica_dicut spune:
clau, imi pare tare rau sa aud asta. Eu iti doresc din suflet sa mai stea printesa inca 3 saptamani macar si sa primim numai vesti bune de la tine
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI
AMR 43 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
Xor spune:
Va multumesc din suflet pentru sfaturi. In seara asta iau rezultatul de la urocultura sa vad daca am scapat de infectie....eu asa sper...
Nu vreau cezariana pentru ca pleaca doctorita...ci pentru ca ma tem ingrozitor de o nastere naturala...nici nu mi-am pus vreodata problema sa nasc natural.
Problema mea era ca trebuie sa mut cezariana mai devreme...
pupici
andy.p spune:
clau imi pare rau ca ai probleme,dar 3 saptamani nu mai e mult si DD te va ajuta sa-ti tii printzesa in brate cu bine.
33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
andreutac spune:
Clau, of...ce sa-ti zic? Nu ma asteptam sa vii cu asa vesti, eu credeam ca amenajarea apartamentului iti ocupa tot timpul. E bine macar ca acum situatia e stabila. Sa stai cumintica in pat, sa ai grija de tine si Irinuca si sunt convinsa ca totul va fi bine. Te asteptam cand poti cu vesti bune.
Andreea
30+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!