Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

in primul rand multumesc aly_c20,freshanana, andy_galro,tzitziri,CD (si tie si sotzului) pt raspunsuri la intrebarile mele

khristin legat de celulita, maseuza ta are dreptate...dar cred ca tot ea stie si ceva metode eficiente pt a scapa de aspectul "coaja de portocala"
Nerantula bine ai revenit!
ratonelu cum te mai simti?
tzitziri poate ma indrumi si pe mine spre Giulesti...ca si eu sunt cam in dubii din aceleasi motive ca si tine...vrute si nevrute auzite...
musette felicitari pt schimbarea semnaturii
Babytza iti urez casa de piatra, sa fiti fericiti alaturi de copii si sa aveti parte de tot ce-i mai bun! petrecere frumoasa
AlexaM felicitari pt bebe sanatos!mai ai asa de putin...
Boo ..si tu mai ai putin pana il tii pe bebe in brate, pe 22 august? daca nu ma insel nu ?
Nocom felicitari pt bebelina in grafic
felicic esti de coma cu valiza de spital adusa la birou...
andy_galro distractie placuta in concediu, sa ai grija de tine pe-acolo si sa te intorci
Nally sper sa nu mai ai probleme si sa ajungi cel putin la 37saptamani cu bebeii in burtica...te asteptam cu vesti bune, multa sanatate!

27+ Piccola e Fragile Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

pupici la burtici,
sper ca toate burticile sunt in forma azi, mai ales ca e vineri si vine week-end-ul.
Bebelina mea se pare ca e in forma, ca asa loveste de zici ca vrea sa plece la plimbare. Oricum am zis ca la cat am condus sarcina asta o face mama direct soferita. Ma uitam la inceputul sarcinii cu groaza, poate nu o sa mai incap in spatele volanului. Acum cred ca e ok si probabil ca o sa pot sa conduc inca mult si bine, asa cum mi-am dorit.

Suntem cu santierul in casa si avem toate lucrurile cladite si sucite asa ca sa aiba mesterii loc. Prin urmare de dimineata am constatat ca nu mai am acees la usa de la sifonier. Nasol, m-am apucat sa caut printre hainutele ce le mai aveam scoase prin casa, am reusit sa identific o bluzita si o pereche de pantaloni... Asa ca azi sunt sexy tare, bluza e prea scurta pentru pantalonii astia si pantalonii prea scurti pentru bluza asa ca sunt cam cu burtica pe afara.

32+ - Andreea

Mergi la inceput

uitam sa va spun ca noi suntem binisor, ne-am simtit cam rau in ultimile 2 zile...rau la modul ca m-a durut putin burtica,nu am reusit sa ma odihnesc cum trebuie, nu prea am putut manca cum trebuie...nu stiu din ce cauza dar parca nu-mi mai place nimic..sper sa nu intru intr-o perioada cu greturi ..chiar nu le duc dorul! acum sunt mai bine, bebitza mea e tare vioaie de cateva zile, se misca non-stop, rar am momente in care sta si ea linistita...fara sa ma loveasca la coaste sau ovare, sau fara sa se intinda. aseara cand sa facem nani, sughita mititica...mi-a creeat un sentiment asa placut..

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Eu am tot intrat rar asa ca probabil v-ati obisnuit si nu v-ati intrebat unde am disparut ultimele 2 saptamani. Ei bine am nascut intre timp. Da, cam devreme. La 33sapt. si 4zile mi s-au fisurat membranele si am inceput sa pierd lichid amniotic. Asa ca la 34 sapt. si o zi, pe 18 iulie am nascut-o pe fetita mea Lucia prin cezariana. S-a nascut cu 2420g, 47cm lungime si apgar 10:10:10. Asa ca nu a stat decat o saptamana la terapie intensiva timp in care a fost monitorizata. Cum totul a fost cat se poate de bine, am venit acasa duminica trecuta. Acum papa si doarme si incearca sa recupereze. Speram sa fie cat mai bine. O sa mai revin cu vesti.

Va pup, pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

ClaudiaHs a nu crezi ca tu intrand mai rar noi te-am uitat, ba din contra ne-am interesat de tine si am aflat vestile inca de cand ai nascut. te asteptam cand ai timp, banuiesc ca esti cam ocupata acum, sa ne povestesti cum a fost experienta prin care ai trecut, sa ne spui mai multe despre Lucia si poate in curand vedem ceva pozici cu comoara ta! si multa multa sanatate!

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Claudia ma bucur ca ai intrat sa ne dai vesti despre voi...noi stiam deja ca ai nascut ,daca te uiti pe listutza esti prima cu bobocel.Felicitari ptr Lucia ,sa fie sanatoasa si papacioasa si tu sa te refaci repede.te mai asteptam cu vesti si sa ne povestesti cum a decurs nasterea

33+bbelina
AMR 7 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

ClaudiaH, sa-ti traiasca puiul Lucia si felicitari pentru bebe asa sanatos si cuminte!!! Te asteptam cu mai multe vesti, desi fetele cam trag cu ochiul la cealalta odisee sa afle vesti despre tine!

Clau_geo, ai grija de tine, stai la pat ca mai e asa de putin si tii bebelina in brate! E maricica printzesa ta, sa iti traiasca si sa mai stea in burtica pana la 38 saptamani, cel putin!

32+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 50 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva, dupa oamenii aia de care zici tu ma dusesem si eu in Maramures....cred ca doar am fost putin lipsita de noroc. Dar eu camera la pensiune, camera rezervata cu o luna inainte si care sa aiba in ea praf pe la marginea parchetului si fire de par nu am vazut nicaieri pe unde am fost....plus un sampon uitat pe jos la baie si totul ud ca si cum cineva de-abia terminase pe acolo....
Si nu reduc Maramuresul la asta dar cred ca ne-a picat prost de la inceput si in afara de peisajele intr-adevar superbe nu pot sa zic ca am avut prea multe bucurii.

Clau_geo, si eu speram sa fi fost doar ocupata cu mutatul si aranjatul si lipsa netului. Imi pare rau ca ai probleme dar daca stai cumintica poate ajungi fara probleme suplimentare la 'peste 36 de saptamani'.Ai grija de tine

Gargaritza, te intereseaza ceva 'punctual'?Ca eu daca ma apuc de povestit cred ca scriu un mic roman.Tu la ce dr esti...si care ti-ar fi a doua optiune?..daca mi-ai mai spus imi cer scuze dar nu ma ajuta memoria

30+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc monica_dicut. As fi mai mult decat onorata sa imi spui mie despre nasterea puiutului Andrei!!!!! Deja sunt emotionata!! Numai sa apuc sa nasc la termen, caci dr mea mi-a spus ca datorita colului foarte scurt crede ca o sa nasc cu 2-3 saptamani mai devreme... dar daca reusesc sa ma abtin si nasti tu prima as fi onorata!!! Daca nu, facem invers, iti spun eu tie de Daria mea....

32+ Daria

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

quote:
citat din mesajul lui Nally

Buna burticute!

Nu stiu daca ne mai tineti minte... Incepusem sa urmaresc mai des odiseea noastra si sa si scriu cate putin ... dar in scurt timp la controlul morfologic de la Dr. Pop mi s-a descoperit colul moale si deschis. Cu ocazia asta tin sa ii mai multumesc inca o data cu multe imbratisari si pupici Nerantulei care mi-a cedat atunci o programare si am putut descoperi din timp acest lucru si sa impiedicam o tragedie in viata noastra! Nu am cuvinte de mutumire!

De 7 saptamni suntem ok dupa cerclaj cu stat la pat doar vizite la dr. Astazi la 12 sunt programata la un control sa vedem ce mai fac godolosii daca sunt ok sper s aimi zica si ce greutate au.... am un pic de emotii! Burtica e destul de mare si tuguiata... abia ma mai ridic din pat cu trosnituri de oase in bazin de zic ca ma dezmembrez nu alta!
In legatura cu somnul pot sa ma declar ca sunt o norocoasa ... daca adorm (si tocmai acest proces e mai dificil la mine - adorm greu!) dooorm bustean!
Cu toate cremele pe care mi le-am dat pe burta... am observat noi vergeturi pe burta!! O sa fiu varza pe burta daca le pun la socoteala si pe cele din prima sarcina!

Dr. meu imi spunea sa rezistam pana la 34 de saptamani cu burtica... eu sper sa se insele si sa stau macar cat am stat la Sebi pe care l-am nascut la 36s! Eu sper sa gastigam pariul cu statul cat mai mult la mami in buritca!

Revin... trebuie sa ma pregatesc pentru vizita la dr! Va pupic!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 30 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Dambusteii scumpi!

Poze cu Sebi!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

mamica. Ce ma bucur ca ne dai vesti bune. Dumnezeu sa vegheze in continuare asupra puiutilor tai.
Bafra azi la medic si te asteptam cu vesti

Eu, iepurica 27+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput