Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc Eva.

Claudia nimeni nu te-a uitat, dar cum vezi deja stiam ca ai nascut o printesa micuta si sanatoasa. Sa-ti traiasca si sa-ti de DD tot ce e mai bun pentru puiutii tai!! Asteptam multe povesti si poze cu puiuta mica!!

32+ Daria

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui tzitziri

Eva, dupa oamenii aia de care zici tu ma dusesem si eu in Maramures....cred ca doar am fost putin lipsita de noroc. Dar eu camera la pensiune, camera rezervata cu o luna inainte si care sa aiba in ea praf pe la marginea parchetului si fire de par nu am vazut nicaieri pe unde am fost....plus un sampon uitat pe jos la baie si totul ud ca si cum cineva de-abia terminase pe acolo....
Si nu reduc Maramuresul la asta dar cred ca ne-a picat prost de la inceput si in afara de peisajele intr-adevar superbe nu pot sa zic ca am avut prea multe bucurii.

Noi nu am rezervat nimic in Maramures, am stat la mai multe pensiuni ca am facut un tur al Ardealului si Maramuresului, dar erau multe pensiuni pe drum, ne opream, unde ne-a placut pensiunea si ni s-a parut omenoasa gazda acolo am oprit! Eu zic ca asa e cel mai bine! Si a fost curat curat, si am mancat mamaliga cu cas proaspat si alte bunatati gatite la botul calului. Frumos!

PS: sotzul meu se indragostise de horinca. Fiecare gazda ne servea si ne-au dat fiecare pt acasa cate un litru ca am avut rezerve un an de zile! Noi dupa aceea am plecat un an in Franta si i-am servit pe prieteni si familie, le-a placut!

32+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 50 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc gargaritza!!

Sper ca zilele grele au trecut si nu te mai simti rau! Bafta sa ai un week-end minunat fara greturi si dureri de burtica!

32+ Daria

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Nocom multumesc mult
tzitziri tocmai asta e marea mea problema ca nu am ales inca un doctor...nu stiu incotro sa o apuc, Giulesti sau Elias? la Gulesti mi-a recomandat cineva pe dr. Cristescu Ciprian care am intels ca e un dr. exceptional de bun si as fi fost tare tenatat sa merg acolo, dar dupa am auzit tot felu de intamplari bizare prin spital si nu mai stiu ce sa fac...sunt in dubii. so...daca ai putea sa imi spui ce ai mai aflat tu despre Giulesti mi-ar fi tare de folos in decizie. multumesc

27+ Piccola e Fragile Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

garga sper sa te simti mai bn
clau_geo si stai in pat cum a zis dr ca totul va fi ok
claudiaH nu te-am uitat, ne-am bucurat cd a aparut primul bobocel la noi la odisee, si ne-am bucurat ca esti ok, ca bblusha e ok si destul de maricica. acum stiu cum e . tb sa va adaptati una cu alta si ea cu lumea din afara. si la inceput e mai dificil. primele 6 saptamani.

35+

AMR 34 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

quote:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Buna fetele!

Eu am tot intrat rar asa ca probabil v-ati obisnuit si nu v-ati intrebat unde am disparut ultimele 2 saptamani. Ei bine am nascut intre timp. Da, cam devreme. La 33sapt. si 4zile mi s-au fisurat membranele si am inceput sa pierd lichid amniotic. Asa ca la 34 sapt. si o zi, pe 18 iulie am nascut-o pe fetita mea Lucia prin cezariana. S-a nascut cu 2420g, 47cm lungime si apgar 10:10:10. Asa ca nu a stat decat o saptamana la terapie intensiva timp in care a fost monitorizata. Cum totul a fost cat se poate de bine, am venit acasa duminica trecuta. Acum papa si doarme si incearca sa recupereze. Speram sa fie cat mai bine. O sa mai revin cu vesti.

Va pup, pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Felicitari Mamico!!!! Sa fiti sanatoase amandoua fetili!!!

Eu, iepurica 27+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

ClaudiaH, felicitari mamico!!! Si sa fiti fericiti alaturi de cei doi pui frumosi! Am tras cu ochiul la mamicile cu 2 bebei si am vazut vestile! Sa fiti sanatosi!

Nally, mult succes si sa tii bucatelele de fericire cat mai mult in burtica la mami!

Clau_geo, imi pare rau de experienta cu spitalul. TIn pumnii sa fie totul bine de acum!

Xor, 38 de saptamani si 3 zile e ok, nu e prea devreme! Si eu probabil voi face cezariana undeva pe 29 sau 30 august, cand DPN ar fi 9 septembrie, deci tot pe acolo

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Gargaritza, pai sintetizat putin: pe mine ma sensibilizeaza tare povestea de la Euroclinic (daca totul emrge bine): ca iti pune pe bebe pe burta, ca dupa aia taticul il vede repede (adica nu trec ore sau zile cum imi inchipuiam eu si il vede doar la 'miloaga' asistentelor) si alte aspecte d'astea 'emotionale'..pentru mine asta era un mare plus pentru Euroclinic.Pentru ca nu vroiam ca al meu sa stea ca prostul pe la usi, sa roage niste asistente sa se milogeasca de el si sa poata sa isi vada propriul copil pana face majoratul

Ce stiu eu de Giulesti in favoarea aspectelor emotionale.Acum sper sa fie procedura de lucru si nu doar niste exceptii (desi ma indoiesc ca prietena mea ar fi nimerit numai la astfel de nasteri):
- bebe e aratat mamei imediat dupa ce e scos si dupa ce e spalat, masurat , etc, i se pune pe burtica pana se elimina placenta
- taticul asteapta pe acolo pe holuri dar i se arata odrasla cand e dus bebe la neonatologie
- taticul e trimis acasa intr-adevar, dar asta pentru ca nu are sens sa stea de la internare pana in termen de si 10-12-15 ore cat poate dura travaliul mai ales la primipare. Dar exista din cate am inteles un interior unde se poate interesa de soarta gravidei X si in functie de ce i se raspunde sa se prezinte la spital daca nasterea e aproape.
- dupa ce se iese din sala de nasteri mamica si taticul pot sa petreaca niste momente impreuna inainte sa o duca pe ea in salon. Apoi probabil se merge pe orarul de vizita.
- sectia de neonato se renoveaza acum
- conditiile sunt in primul rand pentru bebei si nu pentru mamici musai.Adica daca mamicile stau in saloane cu mobilier vechi si cu camasi de noapte trecute de prima tinerete, bebeii au tot confortul sau macar sunt in siguranta acolo
- spitalul arata ca multe alte spitale. nici mai bun nici mai rau. Rezervele se iau 'pe moment' daca sunt, daca nu te baga in saloane. Mi se pare normal asta dat fiind ca nu mi se pare normal sa stea o rezerva goala doar pentru ca pacienta X a zis ca naste pe 1 oct si de fapt s-a mai lungit sarcina.Banuiesc totusi ca si aici se pot da spagi si altele si sa apara rezerve....ramane de vazut totusi
- langa sala de nasteri exista o rezerva de doua paturi de travaliu. Depinde de ce dr ai si de a cata esti ca sa intri acolo si sa 'savurezi' travaliul doar in doua ...si nu in 7-8 cate pot sta in cealalta sala de travaliu

Cam atat...daca imi mai aduc aminte ceva sau daac mai ai intrebari.....asta cred ca era esentialul.

EDIT: nu stiu pe unde am citit ca Elias si Euroclinic sunt la fel de rau la partea de neonatologie...de aia daca ai alegere intre Elias si Giulesti cel mai sigur pentru bebe e Giulesti-ul.Daca era de ales intre Giulesti si Polizu atunci cred ca era alta discutie
30+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Salut burtici, de doua zile ma chinui sa recuperez ce-ati scris, asa ca am zis sa scriu intai azi si abia apoi sa citesc din urma. Noi suntem pe-aproape si suntem bine, ceea ce va doresc si voua.
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea , mi-ati facut o mare bucurie cand am intrat si am citit ca v-ati gandit la mine, a fost intr-adevar o zi frumoasa, doar eu si sotul, de-abia a doua zi am primit musafiri ca de ziua mea am zis ca fac numai ce vreau eu.
Saptamana asta am cam fost ocupata cu alergatul prin oras dupa diverse pt casa, nu numai pt bebe, a avut sotul putin timp liber si ne-am ocupat de lucruri pe care le tot amanam din lipsa de timp.
Am dat si noi comanda la bimbomarket pentru carucior - nu il mai aveau pe acela roz care imi placea, am luat unul la fel pe galben, sper sa fie ok, si am mai luat bouncerul de la fisher price si pernuta antiregurgitare de la chicco, ca era mai ieftina decat la noi si transportul era oricum tot 40euro. Acum asteptam sa vina..
De azi a intrat doctorul meu in concediu pana pe 15 si ca sa ma mai linistesc mi-am programat o ecografie la sanador saptamana viitoare.
Stiu ca astazi are babytza cununia asa ca iti urez casa de piatra si multa multa fericire!!!
Fug sa citesc din urma si revin..

33+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

hiiii

yupiii, l-am vazut pe Sebi.Scumpul de el...si lui ii era dor de noi, ca ne-a zambit, apoi si-a intors capul, parca se ferea de paparazzi.radea si dr de el.ne-a intrebat daca asa e el zbenguit tot timpul...da, e fff activ!
la masuratori a iesit cu o sapt mai mare si are 2252gr +- 329g
va multumesc pentru galerie!

nushulica, chiar ca e o dulceata dr ta!

pe toate

33+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput