Mamici norocoase de sept - oct 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

tzitziri multumesc pt raspuns, chiar unde ma durea m-ai atins...faza cu bebe pe burtica si tati sa il vada. mai am o singura nedumerire..daca tati vrea sa stea cu mine cand nasc poate sau nu este lasat? m-as simti si eu mai puternica si mai in siguranta cu el acolo

tu la ce doctor mergi?

27+ Piccola e Fragile Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Xor...noi avem acelasi DPN..03.09 ... mie dr mi-a spus sa-mi aleg cand vreau sa programam cezariana incepand cu data de 20 august oricand...adica exact de la 38 saptamani. Eu am ales pe 28 august ca m-am gandit ca daca se poate...e mai bine sa stea mai mult ...insa daca mi s-a dat de ales presupun ca e totul ok.
O prietena a nascut acu' o luna la 37 saptamani si e totul perfect cu bebe...ea a nascut natural.
In rest, subscriu la ce a spus tzitziri despre Giulesti...perfect adevarat...doar ca vizitele se pot face fara probleme si in afara orelor de vizita...daca contribui la portar, doar sa nu fie multe persoane in acelasi timp.

Simodina...multumim mult pt poveste...cred ca toate ne stresam putin cu nasterea prematura asa ca poveste ta a fost binevenita.

ClaudiaH...felicitari pt bebe si multa sanatate si tie si ei...!!

Gargaritza si eu voi naste tot la Giulesti ...daca te uiti in ultimele cateva capitole am scris mai multe despre cum este acolo. Eu voi naste cu Dr Ciprian Cristescu cu care au mai nascut si alte 3 prietene 2 cezariene si o nastere naturala...toate foarte multumite de el. Si eu , pana acum sunt foarte multumita...este atent si bland, te asculta si mi se pare un bun profesionist, dar nu pot sa spun ca am avut probleme in sarcina...dimpotriva...asa ca nu stiu cum e daca ai probleme...voi spune mai multe dupa nastere, care sper sa decurga tott fara probleme.

Multa sanatate!

35+
Matei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

aly ma bucur ca ai adus vesti bune de la eco
felicitari pt bb grasunel

35+

AMR 34 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

fresh chiar ma gandeam la tine zilele astea...oare ce mai faci?cum iti e?

aly felicitari pt bebe Sebi cel grasun

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

garga
nu mai pot sta in pat ca nu imi gasesc nicio poz cfortabila
asa ca stau pe net
pana imi va zice iar dr pbabil sa stau in pat
am fost la eco de curand dupa o cazatura si mi-a zis dr ca bb e cu 1 sapt in urma ca si greutate. sunt un pic stresata ca bb e slab, dar nu imi vine sa mananc si cred ca de vina sunt eu ca nu am luat vitaminele cum mi-a zis dr
in rest, totul e perfect :-(

35+

AMR 34 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Gargaritza...din cate stiu eu tati nu are voie inauntru in sala de travaliu (et 1) ci doar jos la parter, insa poate verifica starea ta tot timpul...plus ca te lasa cu tel mobil sa trimiti mesaje...nu prea te lasa sa vb la tel ca sunt aparate de monitorizare in sala ...asta stiu pt ca am stat miercuri 30-40min in sala de travaliu pentru testul nonstress.

Din cate am aflat...se poate cere si sa stai cu bebe in camera cat stai in spital...dar trebuie sa mai investighez problema si va anunt.

Multa sanatate.

35+
Matei Cristian

Mergi la inceput

AlexaM la tine am o alta intrebare, ai idee cat o sa coste nasterea la dr. Cristescu? macar asa aproximativ? pe mine m-ar interesa nasterea naturala, dar poti sa-mi zici pretul si pt cezariana ca imi fac eu o estimare...evident daca stii preturile...sorry daca sunt cam indiscreta

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

fresh de-asta ma si gandeam la tine ca citisem de cazatura, numai ca si eu am fost intr-o stare proasta si nu am fost capabila sa dau nici un mesaj. ai grija de tine si de bebe, sper sa nu mai patesti nimic poznas-o

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

GArgaritza...nu esti indiscreta...eu am lista cu preturile de la inceputul sarcinii ...si am tot actualizat-o... sa fiu pregatita..
Nastere naturala: in jur de 700lei, cezariana: in jur de 1000lei la medic, anestezist 100-200lei, neonatolog: 100-200lei, moasa (in cazul nasterii naturale): 100 lei, portar: 2-3 lei/intrare, asistente 5 lei pt diverse...iar cand te curata: 10 lei/curatare, asistente cand mergi la bebe daca vrei ceva special cate 5 lei.
Epidurala au ei in spital...nu trebuie sa-ti cumperi tu si costa parca vreo 150lei aici nu stiu sigur...mai intrebam

Astea sunt preturile pe care le-am retinut eu facand o medie din toate info pe care le-am strans de la diverse cunostinte.

Eu initial am vrut sa nasc la Medlife unde o am ca medic pe Dr Popa Mirela, insa m-am decis pentru Giulesti si DR Cristescu pt ca mi se pare spitalul mai "de incredre" ca profesionisti si dotari si experienta....mai ales pe ntru bebe, plus ca este si o diferenta semnificativa de pret.
Si Dr Popa mi-a recomandata tot cezariana. Ea mi-a spus ca in general cezariana se fixeaza la 39 sapt + 2,3 zile.
Dr Cristescu recolteaza fara probleme celeule stem...daca te intereseaza.

DAca mai ai intrebari...nu ezita.

Sper sa nu fi incalcat nici o regula postand lista de preturi...daca da rog moderatorii sa stearga mesajul...

Multa sanatate!

35+
Matei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui aly_c20

hiiii

yupiii, l-am vazut pe Sebi.Scumpul de el...si lui ii era dor de noi, ca ne-a zambit, apoi si-a intors capul, parca se ferea de paparazzi.radea si dr de el.ne-a intrebat daca asa e el zbenguit tot timpul...da, e fff activ!
la masuratori a iesit cu o sapt mai mare si are 2252gr +- 329g
va multumesc pentru galerie!

nushulica, chiar ca e o dulceata dr ta!

pe toate

33+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Bine ai venit cu vesti bune, Aly! Te asteptam cu vesti! Aveti grija de voi!!!

32+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 50 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput